Scandinavii stiu DC... (88)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

eu mi-s autoarea invitatiei la disneyland n-am un smille care se umfla in pene:)Tare mult mi-am dorit sa ajung cu aldo in disney in vacanta asta dar nu am reusit, pur si simplu spaniolii au fost prea coplesitori, am ajuns suptzi de energie:)))Si oricum la anul puii sunt marisori destul sa inteleaga ceva, ei si asa intilnire intre Freya si Aldo la o acadea cu un balon imens cu mikey mouse eee parca ii si vad intr-un carusel din alaSi mai ales noi doua la croissante frantzuzesti si baietzii la brife despre barci! Si daca facem rost de o baby siterra macar serile sa le avem libere si zic sarumina de nshpe mii de ori! Direct in Budha Bar in Paris aterizam, un loc preferat de mine.Asa ca vezi planuri sunt multe, trebuie sa fim in zona!Si asa pe mesenegr nu-i la fel ca nu am avea cui ne lauda cu intilnirea noastra la disney-paris-budha bar-brinzeturi frantzuzeszi-bordeaux-uri si mai ales sampaniile lor Poze nu am pus azi, ca am spalat saraca masina de atita voma cit a prins in ea, am dezinfectat-o de virusi, hainele noastre la fel, despachetat si alte nebunii de-s terminata acum..Istme ca de obicei esti asa de haioasa cind povestesti, cum mai sa faci curat inainte de venitul femeii:))) Si da si eu zic la fel tre sa te nasti asa ca sa te simtzi relaxat cind altcineva iti spala chilotzii si-ti aseaza dresurile in dulap. Si eu am nevoie de ajutor, tot timpul zic ca o sa iau pe cineva pt curatzenie de 3 ori pe sapt, insa tot amin..dar chiar trebuie. Si inca am noroc ca hainele sunt spalate si calcate la hotel,aduse acasa numai bune de pus in dulap..si mi-au trebuit 2 ani de zile sa ma obisnuiesc cu ideea ca un barbat face asta, ma inroseam si ma fisticeam toata de jena cind il vedeam prin hotel!!! Ma si bucur acum ca e omu' in vacantza ca la cita voma am adus din spania le spalam eu la mina inainte sa le duc la el:)Gata va pup cu drag, merg la somn linistita, cuscra is backwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Vik somn usor si nu mai zice de buddha-bar si d-astea ca incepsa visez urat de frumos...si sa pui poze cand ai timp sa vaz cavalerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Vreau si io la Disneyland
Acuma fara misto,vreau si io la Disneyland!!
Nu stiu cit ar pricepe Bubu,dar eu as innebuni acolo,sigur!cred ca mi-ar trezi toate amintirile copilariei,si frustrarile de fetitza crescuta in comunism,fara papusi Barbie(mai le stiti pe alea de 26 de lei,care imitau Barbie?Numa ca erau tzepene ,nu li se miscau picioarele,nici okii.de ce oare?)

Asa ca ,fetelor,daca mergeti la anu,poate apar si io hop tzop!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

hehe, merci lena, crezui ca doar io nu sunt la curent cu natura fenomenului "râgâiala" da' vad ca mai sunt si altii
noooo, rayuela, pai tocmai ca nu râgâie nici ea biata ca io uit mereu sa o tin corespunzator. Mai apuca si ea din cand in cand daca din intamplare o pun pe umar sau râgâie din proprie initiativa cand suge. D'aia intrebai de ce e asa de important ca am citit ca unele mamici asteapta cu orele sa le râgâie bebeu si nu inteleg rostu'! pai ce io râgâi dupa fiecare masa?! Altfel gepeta n-a vomitat decat de 2x in viata ei si asta atunci cand ii detei laptele ala dietetic (cred ca are un gust oribil!)

Mergi la inceput

rayu pai se poate...biensure...da numa vezi sa nu puna craca bubu pe cavaler ca e adjudecat...barbie, las ca am eu comanda sa duc acu cand ma duc la romanika pentru o tipa de 20 de ani vecinica care saracutza toata copilaria si-a dorit asta, asa ca nah, ma duc in prospectat piata...ca sunt multe frate si de toate soiurile, barbie-cowboy, cantareatza, alea-alea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

super, se preconizeaza un chef scandinav la Paris ?!de abia astept

Mergi la inceput

doruletzu hai ca acu am vazut-o pe alexutza, moamaaaa ce ochi frumosi are, cum si tu ai ochii albastri s-ar putea sa-i ramana asa, fii mea i-a avut doar de lapte...acu sunt verzi-caprui ...io zic sa nu dai cu nimic special la bubitze, bebeii fac des asta si e mai bine sa nu le zgandari, zic io...ceva ce insa iti pot recomanda cu caldura...este sa folosesti vaselina alba pura (medical este petrolatum) care nu contine nimic alergen si este superhidratanta pentru pielea bebeilor.

Mergi la inceput

lena ,pai tu ce crezi ca o sa primeasca Bubu de Craciun?
papusa Barbie si pistoale,a, innebunit si io si consortu in magazinele de jucarii,deja ne-am facut lista!vrea ,nu vrea,asta primeste!
doruletule,te sfatuiesc sa iei sfaturi de pe forum lejer,ca si io eram speriata,da nu-i chiar asa!De exemplu,nu intelegeam ca se duceau la o mie de ecografii,cind io am fost la UNA,mare si lata,in luna a 4-a!sau cu cintaritu bebeului?Nene,trebuia pus cupilu pe cintar din 10 in 10 minute!io,numa de 2 ori pe luna,la policlinica!Si altele,si altele!Tu fa cum stii tu mai bine si cum iti zic frantzuzii,ca stiu ei mai bine!
Asaaaaaaa,in alta ordine de idei,iar a dat strechea in mine!
Consortu m-a intrebat ce vreau de Mos Craciun,si io,ca femeie tembela ce sint ,vreau ochelari de soare!Acuma,cind avem 2-3 ore lumina,pina prin februarie!Da te pui cu ticneala omului?
Va arat niscai modele,sa-mi ziceti care-s mai misto?Ca problema e ca nu pot sa-i probez,e un magazin pe net,mai ieftin,cu ochelari de firma,mai fitzosi!Si poate imi ziceti si de preturi,ca astea pe net sint rezonabile fata de magazin,unde costa dublu!

Mergi la inceput

baga acisilea la poiana pe avizier: mandreturili de ochelari, omoara-ne cu sclipirea lor fa-ne sa ne inverzim de invidie...si maine dimineatza la cafea, dam verdictul.

toata gasca,
slaap lekker( asta ar fi un soi de somn bun delicios )

Mergi la inceput

http://www.stilikon.nu/Shop/Index.php
Asta e linku.Acuma nu pot sa pun fiecare pereche,da va zic babeshte,ca mai e si pe suedeza
In stinga,la solglasögon,vedeti lista de nume,dior,alea alea.
Eu oscilez intre:
1.Dior,a doua pereche
2.D&G,prima sau a treia pereche
3.Prada ,prima pereche
4.Gucci,penultima pereche de pe pagina unu,da nu aia rosii,unii negri
5.Emporio Armani,ultima pereche,da tot negri,aia matzi
Numa o pereche am voie,sa fie max 1000 de coroane(100 de euro),ca mai mult ma ruineaza!
P.S.-mai bine ziceti-mi ca-s toate urite sa ma linistesc!

Mergi la inceput