Scandinavii stiu DC... (88)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Propun o miscare scandinava de protest.
P.S.-tocmai pe mine ma uit bre lilutza,pe lista aia de dat cu capu??
Pai io am fost printre pionierii DC-ului la luat bubuieli in freza!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Rayuela
P.S.-tocmai pe mine ma uit bre lilutza,pe lista aia de dat cu capu??
Pai io am fost printre pionierii DC-ului la luat bubuieli in freza!

Pai sa vii cu docomente, c-alfel nu te cred!!! (crezi ca cedez io asa usor locu' 1 la listuta??)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

lilutza,eu nu le am cu cautatu in arhiva,da stiu ca m-am paruit cu lena raaaauuu,de au intervenit moderatorii...eheeee,ce vremuri domle!!!
Asta se intimpla acum o mie de ani.
Si mai am la activ una alta,dar le-am facut pe PM,ca mafiotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

buna seara.
eu, mama nebuna, iar am fost la doctor cu copilu.

rezultatul:
copil convalescent cu anemie moderata(adica hemoglobina 11, ceea ce nu e chiar infiorator de fapt)

ne-a dat fier si multivitamine.

asa ca am redevenit Om.eram in butoi rau de tot, Sofia casca incontinuu, efectiv casca de 3 ori pe minut!!! Cica nu e inca bine curatat nasu etc.
uuuuf.
Numai mama sa nu fii.

revin dupa ce o culc pt conversatii mai picante

lena, pliz, dontlivasalaun.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am revenit.

da brusc nu-mi vine nimica picant in minte

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

am revenit si io
Ma tot roade chestiunea asta,dar bineinteles ca o impart cu voi,poienarii.Ma gindesc cum era forumul cind am intrat io prima oara acilea...pai nenicule,atunci erau moderatorii lei paralei,te puneau la coltz pe coji de nuca una doua.Si ce-i mai injuram!Acuma,vedeti treaba dumneavoastra,cu cit "imbatrinesc" pe forum,imi dau seama ca de fapt nu era rau atunci!Da deloc!In general,orice mesaje impertinente,ofensatoare,rasiste,rautacioase,erau sanctionate!ba chiar si ai nevinovati o mai luau peste deshte(adica io)Si d'aia s-a format o "conduita" a forumului,adicatalea nu intrai nene ca pe tarla,te gindeai inainte de 7 ori pina postai un mesaj!Era bine!
Acum,nu stiu ce sa mai zic.
Asa cevaaaa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

ok...gata copii m-am intors...ca m-ati facut sa-mi dea lacrimili ...never ever nu m-am suparat pe voi......hai ca ziceai ca o pun de o revolutie aici pe forum, si nici macar nu am avut intentia asta...ci doar ca m-am simtit dintr-odata cea mai batuta in cap fiintza ce se exista pe planeta earth... that's all...reviu dupa ce descarc ce am filmat azi.

olaaaaaa, am primit o inivitatie la disneyland la anu' pe care nu o pot refuza persoana in cauza, stie ea cine!!!!

editai: parca acu mai pe seara incepu sa-mi infloreasca intelighentia la loc si zisei sa o folosesc cu spor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

lena !!! ma bucur ca te-ai razgandit, om fi multi dintre noi doar virtuali (deocmadata, ca tot ne-am vedea intr-o zi "en vrai") da'in spatele ecranului tot oameni suntem si nu se cheama ca nu ne mai pasa unii de altii cand stingem calculatoru' bre! Hai noroc si bine revenisi!!

gata, adormii primatul urlator, acu ma mai pun si io la curent cu ce se zice p'aci

muhahahaha, Rayu, te certasi cu lena pe la inceputuri deci?! hehe, pai are cu cine sa semene Boubou, spaima gradinitii!

bre, nu radeti de mine va rog, da' am si io o intrebare existentiala care nu ma lasa sa dorm si nu am chef sa caut raspunsul acuma: de ce trebe neaparat sa râgâie bbeii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

din putzul gandirii: crez ca ei nu stie sa ragaie si atunci saracii ca sa nu stea cu gazul in stomac, ii facem noi sa ragaie...crez ca ii deranjeaza gazele, sau face colici??...hehehe...aici sa raspunda mama eroina-Sabinutz, ca ea le stie ca un om mare

p.s. sper ca va place ce agramata sunt...ca io nu mai are decat 2 neuroni si p-aia ii pun din cand in cand sa faca sinapsa sa nu se plicitiseasca !!

ii antrenez cum ar veni...
cupii: declaratie mie mi-e dor de hosenul alb sau cum era, ca am uitat, numa ce scria fata aia si imediat se indragosteau toate userele de ea si era si haioasa, zau!!

Mergi la inceput

lena
Si io am vrut sa parasesc forumul de citeva ori,da nu atunci cind ne-am ciondanit noi doua,ca atunci nu a fost asa rau!.Dar dupa ceva respiratii,dupa un milion de mesaje lu Claudelu pe care o spargeam la creier cu isteriile mele(minca-o-ar mama,cite a indurat ,cusrca de cuscra,ca si vikinga ,dealtfel),reveneam si ma gindeam ca-mi fac numa mie rau,ca X si Y si Z care ma calca pe bataturi habar nu au cine sint,pentru ei sint o "rayuela" si atit.De cind cu poienitza,rar mai ies dincolo de batatura.
doruletule,zi mersi ca ragaie!Bubu nu a ragait deloc,in schimb ,dupa fiecare masa ,vomita,si nu asa ,3 stropi,jeturi taica,si avea si tinta bre,ma nimerea numa in decolteu,de-mi putzea sutienu, parul,hainele,cerceii,vai de capu si de zilele mele!8 luni de zile,si io si Ctalin am mirosit ca niste betivi scandinavi simbata seara,ca te speli nene,da cupilu minca de 6-7 ori pe zi si vomita cam de 3 ori dupa fiecare masa...faceti si voi un calcul!

Mergi la inceput