Scandinavii stiu DC... (88)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Iren, petrecere frumoasa!!!

Doruletz...pai Sofia avea atatea kile pe la 5 luni jumate!!!
moama, asa ceva...

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina vad ca fii ta este la fel de grasutza ca fii mea

Ce mai facetzi cu castelul ala...daca mai e valabil iti dau un pm...numa sa zici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ca eu sunt leoaica

adusca, uelcom! ai uitat

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

lena, Pm sigur.

cu castelu facem prost, intra hotii de 2 ori pe saptamana, am obosit de schimbat lacatele:(

poate e vreunu ascuns acolo si se rataceste

Mergi la inceput

rayu honey uite acilea detalii tehnice: D&G 2074 model-KRISTALL 579 costa 799 SEK (sub 1000 de coroane)...eu ti-as zice sa bagi ceva clasic, sa nu se demodeze dupa 2-3 ani si sa plangi dupa bani...desi daca bubu e interested de ei...o sa faci ca mine deci take care si sa nu dai la copil in mana lucruri d-astea sfinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Sarumina de asa complimenteeeeeMihaela tu spuneai ca Spania ar fi fost o tara unde ai fi vrut sa traiesti, ei bine cind mergi numai in vacanta la soare, palmieri, puburi cu muzica, tapas alea alea, lumea vesela si primitoare e una, te imbiie atmosfera, dar cind dai piept cu stilul lor de viata la maxim e alta! Sunt really wwwow! Si in Spania nu e ca in germania de ex, cu foarte multe orasele mici prospere si frumusele, acolo sunt in top marile orase, barcelona are vreo 5 milinioane, Valencia vreo 1.4 de ex si asta inseamna aglomeratie maxima, trafic absolut nebunesc(va jur!) sa vedeti cum se imbulzesc masinile cite zece odata in frunte urmate de alte 10-20 spre o straduta cu 2 benzi!!! Si le place sa claxoneze, aoleooo, credeam ca italienii sunt nebuni la asta, nooo categoric spaniolii detin suprametia. Apoi prin centrul valenciei am trecut si pe linga primarie, si alte chestii oficiale sau administrative, pai sa vezi acolo cum stateau saracii oameni la niste cozi imense pina afara, ca si la ei birocratia e in top, pai sa mai indraznesc sa ma pling de ro? Ok ok sunt si alte lucruri atit de frumoase, mai exact natura, marea, oamenii, insa mai frumos asa de trait intr-un satuc sau orasel mic dinafara ca si-asa cei ce locuiesc in marile orase vad marea si frumusetile tarii lor la fel de des ca turistii, insa in orase mici nu ai sanse mari nici de munca nici de alte natura. Multi nemtzi cica traiesc in spania, numai in regiunea Costa Blanca vreo 20.000, chiar am si vazut magazine, firme cu nume nemtzesti. Insa cei pensionari se retrag acolo la soare si caldura, intr-un mic orasel la mare iau acolo o vilutza din aia cocotata pe coasta cu fatza la mare si trai frate! Ca oricum fiind in spania au sanse mai mari sa fie vizitati de copii decit daca ar fi fost in germania chiar si in acelasi oras:)) E o tara frumoasa intr-adevar si inca nu am vazut decit o particica, ca nu degeaba e cea mai vizitata tara din lume, pe an vin cam 80mil de turisti, cam de aproape 3 ori mai mult decit populatia lor. Rayu am vazut acum la pro tv melodia aia cu "10 ani" de pro tv ofcourse, o melodie super buna in original, dar acum cu versurile transformate cu pro tv in sus in jos la stinga si la dreapta lala si iar la si exact la tine m-am gindit! Sa te leg de fotoliu sa pun pro-tv-ul la maxim sa o ascultzi cap coadaIren distractie placuta! Tu organizezi petrecerea? Vin multi romani? Ce frumos! sa ne pui poze plss sa vedem cum v-ati distrat.Lil' eeee facem fatza la nebuneala ca vb aia ne-am antrenat. Stiu ca ai zis de Kiel, insa mergem doar pina in flensburg. Mai fetelor nu e super sa o intreb pe lil din danemarca ce e prin germania:)) Mi se pare cool!Doruletz mamica alaptatoare, in primul rind cit o sa fie zborul? e direct? Ca e tare important aspectul. Daca e direct ar trebui sa fie asa vreo 2-3 ore, treaba ok, ai sa faci fatza, mai ales daca esti cu sotzul sa te mai ajute la bagaje. Sa iei carutzul cu tine in aeroport ca ai unde sa-l lasi in avion, e bun si marsupiul si eu am fost asa odata cu aldo, doar ca te pun sa-l dai jos de pe tine cind treci prin controalele alea si poate sa fie inconfortabil. Ok chiar si cu carutzul e aceeasi poveste. Sa ai la tine caciulitze si hainutze deajuns de schimbat in caz de nevoie, in avion e cam aiurea de la aerul conditzionat pt bbi sa ai sa o acoperi. Sa o tii cu nasul la pieptul tau asa. Si suzeta in guritza mai ales la aterizat sau decolat pt ca asta ii ajuta sa-si niveleze presiunea stii tu infundatul ala al urechilor. In rest vacanta placuta! Sa luati baby phonul cu voi( la destinatie sigur o sa ai nevoie) si sa dai ordine asa ca senorele sa ti se pregateasca patutzul pt printesa sa nu ai tu nici un stres. Aaaah inchipuitzi-va tocmai eu am fost aia pudica cu alaptatul! De fapt nu pudica de aratat tzitza in public ca doar nah mai degraba de alaptat in public! Zic si eu aia care a alaptat 3 sapt doar, dar sincer nu puteam face asta in liniste si armonie fara sa ma deranjeze absolut nimeni! Aici stiau toti sa vedeti cum asteptau pe la usi "ssshhh, laura alapteaza", serios daca eram la birou la alberto si trebuia sa alaptez numai el avea voie, restul aminau problemele lor de munca:))) Asa cevaaaa Sabina, posibil sa ai dreptate, ca uite ei chiar daca maninca asa de tirziu, in general dorm si mai tirziu, munca nu e chiar de la 7 dimineata, de ex copii la scoala merg de la 9. Cind le spuneam ca Aldo doarme normal pe la 8-9 faceau niste oki maari dar sa fi vazut cum au exclamat cind am zis ca normal puii de nemtzi de virsta lui Aldo dorm de la 6.30-7! Exact asa au zis: "saracutzii de ei ce chinuiti". Va pupezwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

vik, mersi fain de raspuns...asa e, cand mergi intr-o tara ca turist, viata e frumoasa...banuiesc ccc ca in spania e ceva gen italia, nebunie in orasele mari cu circulatia masinilor, asa cum descrii tu era in roma, dar mi-a placut! Locul unde ar fi fost, daca ar fi fost era la 100 km de Barcelona, intr-o localitate de vreo 5000 de locuitori, un sat/orasel pe la ei...dar unde e cea mai mare fabrica de produse agroalimentare din catalunia...si aveam marea aproape...na, noi mai speram ca tot va sari iepurele, chiar daca va fi sa fie alta tara.

Puuuuuuup iu, merg la nani ca iaca e 12 juma' la noi si iar suna cceasu' la 5.40!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Adusca willkommen!!!!! Cum mai sa ne citesti asa din umbra, baga aici o birfa in poiana. Testul la scandinavi e unul sau doua:)) unul: daca ai vazut o foca si doi: cum ne incalzim cind e frig si cum facem ca noptile lungi sa fie mai albe?www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Vik cea rusinoasa ...da sa ma fi vazut pe mine in avion, chinuiala frate, ca nu stiam cum sa tin mai bine salul ala sa nu se benocleze toti la ma intelegi ce!!

si cu claxonatul...fusei si in espana, fusei si in italia, dar ca la greci nicaieri erau aia asa de disperati cu claxonatul, treceau pe rosu si opreau in mijlocul traficului ca-si vazusera nu-s ce prieteni sau rude, si vorbeau tare, si poporul la semafor, isi sprijineau gentile-diplomat pe masinile mici care oprisera ca era rosu asa cevaaaaa zau ziceai ca la ora 2-3 din noapte o sa ai liniste...ei bine noi stateam la etajul 7 al hotelului, erau termopane si degeaba, sincer, pana dimineatza nu se opreau, cand bineinteles o luam de capat si uite asa...plus ca barbate miu era indragostit, ca dupa cum zicea el, nu vazuse atatea motoare in viata lui la un loc, si inca d-alea grele de 750-1000 cc care zbarnaiau in mijlocul Atenei de ziceai ca esti pe circuit de curse!!

Mergi la inceput

Adusca sati asha ca daca ai vazut lei paraleii nu tre sa mai fi vazut si o foca Nooo fetele?Mihaela mama ce dimineata e trezirea la voi, brrrr. Somn usorwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

vik, neamtu' a facut programu' asta, pana mai acu' 2-3 ani ne trezeam si noi cu o ora mai tarziu...

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput