Scandinavii stiu DC... (88)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

na ziua!
Sint suparata foc pe mine!!!!!!M-am trezit ca o -fa la ora 13!!
Asaaaaaaa
lena,pai nu m-ai lamurit mami,trebe sa-mi zici firma si numaru de ochelari,ca vikingutza,ca apare numa prima pagina din link!
aaa,si mi-au placut si mie cizmele,ochelarii si pardesiul lu vikinga,dar cel mai tare m-am indragostit de Aldo!O frumusete de baiat!
irenule,pai se puate bre,sarbatoresti 1 decembrie pe 10?io zic sa sarbatoresti decernarea premiilor Nobel,ca alea's pe 10!
Asaaaaa,mai am citit ca lu doruletu i-ar fi jena de alaptat in vazu lumii!HAHAHAHA!!ia exemplu de la o piranda ca mine ,io alaptam fix acolo unde ma afla situatia,nu conta,in magazine,in oras,ba m-am pus o data pe marginea trotuarului,sa mor io,hahahha,daca puneam o palarie in fatza ,poate scoteam si niste lovele,ca suiedezii sint milosi!Serios acu,io n-am avut nici o jena,scoateam tita una doua!
Si inca ceva:fetele,terminati cu prostiile de dieta,ca sinteti frumoase asa cum sinteti!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pana la ora 13??? vreau si ioooooooooooooooooo.da tu n-ai copil?

vezi? ce-nseamna bunicii la casa omului??

cat despre alaptat...si io tot Piranda.Ba chiar cu mandrie as putea spune.Si alaptam si iarna....si cand avea un an si 3 luni i-am dat in parc, era frig rau si ea urla infiorator, ca murea de somn, am pus-o la tzitzi si nani imediat.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Valeu Vikinga ce poze superbe....Aldo e un scump si jumatate. nici nu imi vine sa cred ca in poza aia angelica ii vine sa ...avuseram si noi asa o vacanta (chiar la Disney) in care Alex mi-a vomat in fiecare noapte (de 2 ori pe noapte)...innebunisem cu spalatul la lenjeria de pat (plus ca cerusem un in plus). Noroc ca aveau masini de spalat ca imi era rusine sa le dau la cameriste...

Nu mai comentez la tinutele tale ca mi-au luat-o fetele inainte...super arati...imi place tare mult tunsoarea ta.

Doruletzu'...ai dreptate cu parcurile. Au farmecul lor in locatia "natala"...si eu cam asa avea retineri sa-l vad pe Bugs Bunny sau Mickey spunindu-mi Bonjour...La PAris am fost de 2 ori (ultima oara cind il aveam pe Nick la purtator in burtica. Este pe lista noastra la anul viitor daca reusesc sa-mi iau 2 saptamini legate de vacanta. Nicholas vrea la Roma, verisoara-mea vrea la Paris si eu vreau la verisoara-mea in Grecia...Daca reusesc performanta cu 2 sapt...cred ca tentativ am veni prin februarie.

Rayu'...cam asa e cu juliturile...eu cred ca n-am avut genunchii vindecati pin ape la vreo 16 ani iar in primele mele poze la gradinita am nasul........RUPT si julit. Nasul l-am avut rupt de 2 ori (am o deviatie de spt super - doctorul abia asteapta sa ma hotarasc la operatie dar sint chicken)...Capul spart...Bataie la scoala...(asta in plus la premii, intrata in primii 10 la liceu - erau 8 pe loc - terminat liceu in SUA in primii 1% din statul NY, facultatea am facut 2 in 5 ani)...

Berbecii sint temperamentali (asta ca sa o zic frumos) dar si dau rezultate...

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

asa, acuma cu slabitu si spaniolii.

eu cred ca e din cauza ritmului de viata...sunt mereu in priza, in miscare, chiar daca-s lenesi, da sunt vivace ca si personalitate.

nemtii sunt mai lenti asa.da au si alta constitutie.

eu am observat ca sunt grasuna de cand stau acasa...nu mai am viata activa pe care o aveam.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Sabina

asa, acuma cu slabitu si spaniolii.
eu cred ca e din cauza ritmului de viata...sunt mereu in priza, in miscare, chiar daca-s lenesi, da sunt vivace ca si personalitate.

Io cred ca mai degraba de la vin, li se trage mentinerea siluetei!!! Parol. Uite, am citit acum doua zile, www.ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=324104" target="_blank">un articol, in care se spune ca un studiu facut de americani arata ca persoanele care beau cam 5 pahare de vin pe saptamina, nu iau greutate (riscul de ingrasare este redus), asta in timp ce persoanele care beau mai mult se ingrasa mai usor ...asa ca sus paharul...fara greutati!!! :-))
vikinga, la cumparaturi nu-i aglomeratie...e nebuneala. Ii drept ca noi am fost simbata trecuta la Kiel in Sophie shopping center, de unde am iesit tehui (am platit parcarea 10 euro, astfel incit am dedus c-am stat vreo 5 ore!!!). Poate o fi mai lejer daca mergeti in timpul saptaminii si mai de dimineata...anyway succes!!!
iren, zbintuiala placuta Vine si extrema???
Si inchei mesajul punind chezasie pentru ce zice Rayu cu tita: am vazut-o!!!
(la ochelari baga ochiul si pe ebay, fiindca am impresia ca au preturi niscai mai bune ...)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

wow ce superba e Spania!!! Si ce frumosi sunteti voi vikinga, sunteti o familie tare frumoasa...cand ma uit la poze in care Aldo e cu tine, seamana cu tine, cand ma uit la pozele in care e cu tati al lui, seamana cu el...asa ceva!

Rayu, berbecii dau cu capul inainte si la figurat, mereu se avanta fara sa gandeasca si apoi isi dau seama ca au gresit...ooops, de fapt ar trebui sa vorbesc despre mine! Si da, trebuie muuultaaa rabdare cu berbecutzii, in special sa nu o obligi sa faca ce vrei tu, doar sa o indrumi usurel, altfel nu ai nici o sansa de reusita. Mama asa proceda cu mine...stia ca daca imi spune sa fac ceva nu avea nici o sansa si ma lua pe ocolite. E foarte important sa nu o constrangi cu nimic, libertatea e esentiala pentru un berbec...eu vorbesc de exemplu din experienta din prima casnicie, in care ma simteam ca intr-o cusca si cum n-am avut alta sansa, a trebut sa evadez. Trebuie doar sa stii cum sa o iei pe boubou, sunt convinsa ca vei stii tu la momentul respectiv . Si hai ca mai suntem berbecutele de pe aici pregatite cu cate un sfat, ceva...
In orice caz avetura e o mare atractie pentru un berbec, imi amintesc din copilarie ca mergeam la furat de capsuni si cirese(de prin curtile oamenilor) si asta nu pentru ca noi nu aveam de unde cumpara, ci doar de amorul aventurii. Si apoi locul meu preferat in copilarie era un pom, stateam toata ziulica de vara cocotata si ii faceam in ciuda surorii mele careia ii era frica sa urce...si aveam un adevarat observator acolo...ah ce m-as mai catara si acum prin pomi!
Ei da, si acum vreau neaparat ca iarna asta sa ajung la ski! Numai sa apara zapada...

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

ce faceti fratilor, ati amutit?

io sunt fericita, ca sambata imi vin parintii din Bristol, si cu muuulte cadouri pt pitica si pt mine, ofcorz:)

si pt ca azi e ziua lu cumnatelu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Lilu, merci frumos de urare shi Extrema nu poa sa vinaaa

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Iren, petrecere frumoasa!!!

Doruletz...pai Sofia avea atatea kile pe la 5 luni jumate!!!
moama, asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

servus, io va cetesc de mult, da' n-am intervenit in discutii ca mi-s timidoasa rau (daca nu credeti incercati la timidoasa@yahoo.com sa vedeti cine raspunde la apel).
ma uitai pe pozele vikingei, faine, insa in afara de cizme mi-o sarit in ochi altceva si cum barbatu-miu ii leu, l-am prins cu matsa-n sac....si mie mi-o zis c-o urcat sculili-n pod

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput