Scandinavii stiu DC... (88)
Raspunsuri - Pagina 11
tata lu Toma spune:
Neata !!!
Vikingooo, uitai sa-ti zic ca acu cateva zile vazui Syltu' lu' matale (parca pe Travel&Living). Frumoooos, tare frumooooos ... neste domni cocliti si niste doamne celulitice, toti la nudu' primar, se fugareau intre mare si sauna ... fericire generala, ce mai.
_
Sunt moderator dar ma tratez
lilanda spune:
'Neatza...
Vikinga si mie imi plac cizmele matale, mai cu seama ca-s fara toc Cind l-am vazut pe Aldito in masina, saracutu'- pregatit pentru o noua tura de dat la rate, mi-am adus aminte ca si io avusei o experienta de asta pe masina, cu un cupil de 2 ani, care a vomat tot drumul din Grecia si pina in Romania, sanatoasa tun fiind mititica. Asa ca ma gindesc sa nu fi fost de la drum ce a patit el, nu musai de la virus!!!
Tata lu' Toma, n-ai habar ce masaj anticelulitic face vintu' pe Sylt!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lena spune:
neatza
rayu eu zic ca astia sunt mai mult decat clasici:www.stilikon.nu/Shop/Index.php" target="_blank">affordable cu toate ca asa este, poate ar fi mai bine sa probezi unii in real life, caci nu stie niciodata daca ti se potrivesc.
ma duc sa vizionez pozele lui Vik
lena spune:
fetelor ati auzit de www.weight.addr.com/DD.html" target="_blank">dieta daneza cica nu e pentru vegetarieni?? ceea ce e bine, dar oare o da rezultate??
vai mooooor dupa cavaler aici cum bea el lapticul asa cuminte
Laura pantalonii aia din denim mai inchis la culoare sunt cumva de la naf-naf?? am unii aproape identici...fff moderne cizmulitele!
la zara kids au niste pantofiori, wow...eu cand intru acolo trebuie sa ma abtin
i l-am aratat pe cavaler zanutzei si daca vedetzi cum pronunta ea asa apasat: Ado,Ado...nu poate sa-l zica pe l, ce sa mai, dragoste la prima vedere
Sabina spune:
am o parere f f proasta.
e o dieta care te infometeaza si organismu stocheaza dupa aia ci caloriile dintr-un morcov crud, te ingrasi triplu.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lena spune:
aoleuuuuu asta cu infometarea nu-mi place...Sabinutz dar care ar fi una asa mai normala...adica sa bem si noi o cafea, o alea-alea...poate sa fie si fara dulciuri ca nu-mi plac.
doruletz eu am fost si am si alaptat...iti dau ele un sal, sa-l pui asa un pic pentru intimitate, daca esti mai rusinoasa depinde si de compania cu care zburati...stiu ca pe curse scurte nu se dau suporturile speciale pentru babies...daca il iei in port-bebe e ok...si in seat-car e ok...cred ca daca zburati cu air france e ca si la klm ca au fuzionat de un an.
vikinga spune:
Neatza neatza!Toma dady e frumos aici, asa e, si placere pt cei fun fkk asa la popoul gol si pt aia fitzosi sint din belsug locuri unde sa se duca, dar vint...bate vintul rau de tot aici in mare. Dar frumos si linistit aici nu ma pling deloc, doar ca asa viata mai de la tara, nu tu concerte, teatre mari, nu scoli serioase, dar nah putem trai si asa, puburile sa fie deschise, natura, aer curat, poluare minima, foci, FKK si bere!Lil' ai fost in Flensburg recent? Cred ca mergem miine la cumparaturi, e frumos asa pe strazi sa stam si la un cirnat si un vin pe strada, aglomeratie mare cum e?Da cizmele sunt super si mie imi plac, tot ca nu au toc si-s confortabile de purtat ziua dar isi pastreaza o line cit de cit fina pt cizme fara toc.Sabina ce-am vazut eu in spania de mi s-au dat toate montignacurile peste cap. femeile in general mai slabe decit aici in de, chiar diferenta izbitoare. ok nu sunt numai slabanoage pe acolo, adik au fetele un kur acolo, dar ma intelegi mai frumos formate. Si surpriza mea vine din faptul ca aici se maninca dimineata, prinzul la 12-2 si bine, apoi seara cum zic ei piinea de seara ok mincaruri si mai satioase de atit insa asta in general intre 6-9 seara. Ei bine in spania, dimineata nu se maninca cine stie ce, acolo ceva dulce linga cafea, apoi pe la 3 prinzul si seara cina, dar seara frate de la 8.30 in sus, pina la 12 noaptea vezi restaurantele full. Oamenii incep sa vina la cina dupa 9!! Si plus de asta maninca amestecat, nshpe mii de feluri de tapas si chiar daca ei gatesc numai cu ulei de masline totusi maninca porc la greu! Ma uitam si la femeile si tinerele din fam lui alberto, maninca bine frate nu o frunza de salata si un mar, maninca bine pe saturate! Si toate slabutze cu un corp frumos, adik potrivit nici aschii dar nici grase, fara burta solduri doar kur! adik ideal:))) Diferenta e ca la ei se bea mult vin rosu, singura bautura alcoolica care e acceptabila de diete.Nush unde e misterul!Si aaaah am crezut ca am sa vin cu 2kg in plus de acolo, eu neobisnuita sa maninc asa de tirziu, nah mincare noua si buna am bagat in mine bine asa sa-mi tihneasca tapas, tortilla si restul de bunatati pe acolo. Ei bine am venit cu un kg mai slaba!!!! Anormal! Ok m-am luat si eu dupa ele si la masa de prinz dupa mincare mincam si eu fructe, atit. Acum zi si tu!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
doruletz spune:
neatzaa
lena, merci de info! ce intelegi tu prin port-bebe? aici asa ii zice la chestia aia gen marsupiu, in d'ala aveam de gand s-o transportam pana in avion si dupa aia in brate in timpul zborului. da, e Air France.
vikinga, super pozele! eu stiam ca in Spania se mananca tarziu datorita faptului ca vara e foarte cald (cica asa s-a inventat si gazpacho-ul rece si tapas-urile, miam, miam!), e adevarat?
Acu despre Disneyland io nu am vrut sa zic ca nu e frumos si distractiv, ci doar ca nu mi se pare la locul lui aci. Si asta din cauza faptului ca (pentru mine personal) Mickey si celelalte personaje ale lui Disney sunt mai mult decat niste simple desene animate, sunt o legenda, un simbol al unui loc, al unei tari. De aceea cred ca Asterix e mai la el acasa aci fiind un personaj local, asa cum in parcul Tivoli de care zice Lilutza animatiile au teme din mitologia nordica si din povestile lui Andersen. Exagerand putin si pastrand proportiile, pentru mine e ca si cum m-as duce in Dubai sa vizitez casutza lui Mos Craciun (de fapt nici nu as fi asa departe de realitate, am citit ca acolosha, neavand ce face cu banii din petrol, si-au facut www.eqarat.com/j2ee/examples/english/newsletter/139/5.htm" target="_blank">partie de ski artificiala si se bat cu bulgari cand afara sunt la 50C la umbra!!). Dar, repet, e strict o parere personala.
Restul?pe unde umblati?
lena spune:
doruletz exact...marsupiu si daca aveti carucior cu voi, pliabil se poate lua si in avion, au un loc special unde il depoziteaza.
calatorie placuta!
iren spune:
Ziua buna, lume
Lena
Viku, pozele tale is superbe, mah, tzie nici nu-tz trebe sa fii mai slaba, ca nu se mai uita nimeni la corp, ramin tzintitzi pe fatza, acu am vazut ca Aldo are okii tai superbi Cizmele is beton, am vazut shi io ceva de genu asta prin magazinu de linga mine, da au numa de la 36 in sus, io port 35, rar 36, depinde de croiala
Io ma pregatesc de party, organizez unu pentru 1 decembrie, ziua Romaniei, da-l fac pe 10, simbata asta, m-am kinuit ca naiba sa gasesc resto shi disco, e tot plin acu, toate firmele dau petreceri de sfirshit de an, bine c-am gasit, da nu ma mai apuc never ever sa organizez ceva in timpul sarbatorilor! Acu sper sa nu ma lase babysittera cu kuru-n balta, e prima oara cin vine cineva sa stea cu plozii, ca berbantu tre sa plece in Ro neaparat, asha c-o sa ma tapeze fata de nejte banutzi, da macar sa vina...
Itsme, bestiale patzaniile cu moshii
Restu lumii, pup shi-o zi mijtoaca sa avetzi.
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada