Scandinavii stiu DC... (88)
Raspunsuri - Pagina 14
adusca spune:
Sabino, sa stii ca am , ca tocma' am fo' si mi-am facut un ceai de sunatoare.
vikinga, cat timp am la dispozitie pt test? ca ie cel mai dificil de pan'acu', si n-as vre' s-o dau in bara.
(unde pana me' gasesc io foci in Iasi?)
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
lena spune:
adusca nu e mey zoo la Iesi?? welkom...asta ca sa vezi ca toate limbile "vecine" de prin nord se aseamana si vezi ca proba cea mai grea e la
vikinga spune:
Aaaaah Lena... Grecia..! ai dreptate asa e:))) Ce tare mi-au placut mie Grecia(mai ales insulele..) si Ciprul, am eu ce am o fixatie la insule cred. Eu prima oara cind am auzit un grup de greci vorbind intre ei m-am speriat asa, am tresarit, eram sigura ca o sa sara la bataie unii la altzii:)) chiar am intrebat "oare de ce sa cearta astia..!" la care mi s-a raspuns "pai nu se cearta, vorbesc:)". Aoleooo si cite batai sa iscau in discotecile de pe acolo... ca atunci eram fixata pe totul la maxim, numa' bronzat la bikinei decoltati, buzukia si disco, atit:)) incepeau doi si asa se forma ca un virtej ametitor, ca o avalansa, de ieseau buluco-incercuitzi intrei vreo 30! Dar numai barbatzi, femeile tratate ca papusilele neatinse nici macar la un fir de par din greseala! Ele tipau de pe margine "moro mou, moro mou!!" normal fiecare cu moro-ul ei:))Eu am ramas indragostita de grecia si cipru, la vara tre sa fac o vacanta in cipru cu aldo, ca vb aia ieftin, cald si frumos. Si italia imi place si nu mihalea, traficul e mai haotic ca in roma, ca am fost si acolo de citeva ori. Ei vedeti voi cum sa fii patriot pina la lesin cind ramii inlove de atitea locuri.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
lena spune:
Aaaaah Vik mie imi spui...pai n-am avut logodnic grec, de am fugit in Romania in saptamana dinainte nuntii ca m-am speriat rau ca nu prea erau de mine genul ala de familii care stiau si ce chiloti porti in ziua aia ...avea casa in Pireu si barcutza evident si cand ma trezeam toamna pana de craciun erau toti portocalii salbatici inca veriz si portocalele nestafidite si daca mai era si cald si deschideai fereastra iti intra mirosul pana in asternut...Dimitri al meu cica s-a calugarit, acu e pe muntele Athos si daca vedeatzi ce mandrete de barbat era, brunet cu ochii albastri din famile buna si arhitect pe deasupra, dar prea vulcanici, parca prea vulcanici sa traiesti o viata langa ei.
Rayuela spune:
eteteeee,se discuta in poienitza de Grecia!
hai sa va zic io:cu o mama grecoaica pur singe,care se comporta,vorbeste,gindeste,exact ca tata lu fata aia din "My big fat greek weding"(cred ca ati vazut filmul,eu am ris de am crapat,avind-o pe maman copie la indigo),mie mi s-a taiat de Grecia,numa din auzite,ca acolo nu am fost!Mamanu e non stop p'acolo,acu si-a luat si cetatenia si are de gind sa se mute in patria muma,ca ea zice ca s-a simtit ca o imigranta in Romania 60 de ani
In schimb Spaniaaaaaaaaa...adorrrr Spania!Nu am fost decit foarte putin,o saptamina rapid,in Madrid,Toledo si Aranjuez,sint indragostita forever de tara lui Don Quijote!!
In alta ordine de idei,adusca babusca,bun venit in poiana,era timpul,avind in vedere ca esti una din preferatele mele de pe forum,la capitolul umor stai bine de tot!Si io am vazut leii,dar foca...ioc!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
lena spune:
cum mey rayu nu se poate auzi cu sange de grecoaica in ea si sa nu fi fost la patria muma-Elada...ntzzz, ntzzz!!
editai: rayu dar itzi face mancaruri d-alea mirifice??...I love greek food!!!
liris spune:
am terminat doctoratul!!! uraaaa!!!
lena hai cind ne vedem? cind pleci in Ro?
trebuie sa cetesc din urma ... ca nu mai sunt la curent.
Multumesc de urari!!!
Sabina spune:
iete la lena balena, lasa barbatii cu focu inimii neostoit!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lena spune:
aaaaaai liris ura de trei ori ura, bravo tie fata desteapta!!!
sa bem pentru o doctoranda si sa ti se implineasca acum toate celelalte dorinte !! cele pentru mos Craciun