Scandinavii stiu DC... (88)
Raspunsuri - Pagina 15
Sabina spune:
pai ba da, probabil ca de aia iti merge bine acuma, ai pile Inalte ce sa mai vorbim:)
Liris, felicitari!! Vestea asta vine intr-un moment cand eu stagnez cu al meu(doctorat) deci....felicitari, felicitari, felicitari!!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
vikinga spune:
Liris FELLICITARI!!!! Bravo! Acum timp de odinha si relax pina la Craciun ca sa-ti priasca si tihneasca sarbatorile. Lenaaa n-am stiut ca ai avut logodnic grc, aoleoo abandonat cu o sapt inaintea nuntii, au crapat neamurile de nervi! Cred ca l-au terminat de cap! Rayou cum mai sa nu vezi tu Grecia! Ai sa vezi ca ai sa te indragosteti de ea, eeei glasul singelui dom'le , nu se poate altfel. Eu n-am vazut filmul ala, de cite ori vad numele mor de nervi ca nu l-am luat! Sigur e urmatorul pe lista, sapt asta.Iar eu ramin indragostita de mincarea libaneza, am si aici un restaurnat micutz, dar nu se compara. In Bucuresti daca treceam nu se putea sa nu ajung macar o data la picolo mondowww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Rayuela spune:
Lirisule,chiar ma gindeam mai deunazi unde ai disparut!!!
Aaaaa,pai felicitari,fata desteapta!Si trebe sa dai de baut,pai e posibil asa ceva,doctorand in poienitza??
Bravo!!Ma bucur foarte mult pentru tine!
Lena,mama mea este o catastrofa a naturii in bucatarie,in orice fel de arta culinara!Iaca ,numa azi:tata nu era acasa(el e bucatarul familiei) si am rugat-o sa faca niste shnitele,ba i-am si explicat cum,numa ca am uitat sa-i spun sa bata carnea!Ea ,draguta,ca e o amabila si o dulce,are un suflet de aur,a facut,dar unele de vreo 5 centimetri grosime.Le-am mincat si am zis sarimina pentru masa,ca doar e mama mea si o iubesc!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
adusca spune:
liris, felicitari
lena, nu ie gradina zoologica la Iesi, ie numa' botanica, da' poate-mi fac io la mosie...matse si caine am....
cat despre proba de nu-i bai, mai ales ca nu plec nicaieri fara o sticla cu mine (nu conteaza daca-i suc sau ceai)...pretenii rad ca merg cu biberonu' dupa mine
Rayuela, uite ca mi-am pus in cap sa vad foca, da' vreu s-o vad facand ce faceau leii vikingei (dadui pe gugl' dupa foci, si gasii una tare dulce, ce-i drept p-asta n-as vrea s-o vad facand siecs)
cat despre calatorit, n-am fo' decat o data in Turcia dupa revolutie, mi-o oprit vamesii rulmentii, si n-am venit inapoi decat c-o cutie de ciunga
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
lena spune:
moamaaaa ce-mi faci Vik, asa e si aia libaneza este absolut delicioasa cred ca n-am mai mancat de vreo 4 ani...p-aici nu prea ma incumet, dar la bucuresti tot o sa bag o tura...sarumana pentru idee!
acu ma duc si io la nani,
va doresc somn usor copii
Sabina spune:
gagici, am plecat la nani, nu inainte s-o mai felicit odata pe Lirisoasa si s-o pup pe Lena Diva care e o scumpa si-o dulce
.........................................
si pe voi, si pe voi
PS.bre, doctoranda sunt eu, Lirisa e Doctor, e o mica diferenta:)))
Ps 2. asa adusco.nici la afaceri nu te pricepi, uof uof
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
Rayuela spune:
valeu lena,acum am citit de amorezu tau grec!Ehehhee,uite ca nici aici nu m-a prins maman,care vroia sa ma marite din scutece cu un grec,io am fost toata viata mea topita dupa blonzi!Cit mai nordici,daca se poate!Si voila rezultatu,acu ma impiedic de ei zilnic!
adusco esti de groaza mamanule,alta foca mai subtirica nu ai gasit?
P.S.-aia e balena bre,nu foca
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
liris spune:
asa ne facem. turte. la toata lumea inca un rind .
Lena a dat bir cu fugitii cind i-am zis sa ne intilnim.
hai va pup si cetesc si revin ...
doruletz spune:
nseara
gata, a adormit Gepetutza-obezutza! din pacate nu numai ea e obezutza ci si iooo!! si cica nu pot sa ma duc la piscina daca alaptez deci o sa raman asa grasaaaa si mai nou ta-su lu' gepetuza ii zice lu'fii-sa cand ma vede prin preajma: "vezi ca trece bidonul cu lapteeeee"
e, ma jeli destul?!
bre, nu mi-e jena sa alaptez, adica nu cre'ca-mi este ca n-am incercat pana acuma. Alexutza doarme dusa in public, nimic n-o trezeste, nici zgomotele strazii, nici muzica, nici galagia din magazine, nimic deci n-am avut ocazia sa expermentez! sper sa doarma asa si in avion;
vikinga, din pacate noi aterizam in Bastia, in nordul insulei si trebe sa ajungem in sud asa ca dupa 2 ore de avion mai urmeaza fro 2 ore de masina deci de alaptat nu scap. Nu de jena mi-e mie ci mai mult de lipsa pernutei speciale ca nu pot sa o car cu mine. Sper sa reusesc sa tin mamiferu' gras si fara ea... Merci de sfaturi, uite ca nu ma gandisem la babycall, o sa-l iau. Si "la belle-mére" a pregatit totu' la 'castel', cel putin asa zisa ea!
Julia, mi-am luat marsupiu d'ala special contra dureri de sale. da' e adevarat ca n-o prea transport cu marsupiul mai mult in carucior.
Azi fuseram doar noi doua la cumparaturi ca oamenii mari. si ma apuca nostalgia, imi amintii ca in acelasi centru comercial anu' trecut pe vremea asta cautam cadouri pentru vacantza din Ro...
adusca, bine venisi !
auzii p'acilea un zvon ca tu ma pomenisi ieri de sughitzai toata seara cot la cot cu gepetzica! merci de aprecieri bre , ma facusi sa rosesc ca nu le merit! Nu ma gandeam ca e vreo audienta la ce zic io ca nu particip decat la foarte putine subiecte, adeca numai la alea unde am o vaga idee despre ce se vorbeste acolosha! Altfel tac si chibitzez de pe margine, uneori p'aci prin poienitza... hehe pai daca m-as apuca sa-mi dau cu parerea peste tot si despre toate asa cum fac cate unii, auleuuu vai si amar!! Altfel, si mie imi plac mesajele tale, sunt scrise inteligent si cu umor, parca ai fi de la scandinavi
Uite ca anu trecut in vacanta de care pomeneam petrecui doua zile in targul Iesilor, ne placu tare mult, daca te stiam p'atuncea poate ne cinsteam pe undeva prin zona
Eh, si daca tot pomenii de iarna trecuta uite si Bucurestiul acum fix un an: aci si aci.......
liris felicitari! cand dai de beut?!
bre ce frumos vorbiti voi aci de Grecia si de greci, iar mi se face chef de vacantaaaaaa
hai ca jeli destul in seara asta, bidonul cu lapte merge la culcare