Impreuna, Timisoara (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Cred ca lumea se odihneste dupa atat agitatie. Eu una trag imediat pe dreapta

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara tuturor,
Pai si la noi a venit mosul asta bengos:la mine a adus ghetute,lui Marius un incarcator de baterii si o geanta mare pentru 280 de CD-uri,lui Alex un compas,o cutie cu "Tempera",un dosar cu elastic si desene cu zebre unde sa isi pastreze creatiile de la pictura,iar Luanei o jucarie,un melc,cu maner,pe care il impinge ca pe un carucior si melcul caraie si lumineaza.Si,evident,multe,multe dulciuri.
Anca,sa sti ca si eu am mai patit ca tine si n-a fost suparare.Se mai intampla,mai ales daca nu te adresezi cuiva anume.Sa sti ca majoritatea fetelor citesc tot ce postezi si sa nu iti faci ganduri ca scri tu pentru tine.In alta ordine de idei,ma bucur pentru tine si te admir pentru placerea si convingerea cu care iti faci meseria...Daca as fi avut rabdare poate ca si mie mi-ar fi placut sa fac ce faci tu.E minunat,sincer!Spor la munca si la punga!
Alinushu',mama draga,ma bucur pentru tine si penru ambitia ta..Cum scrisesem si alta data ...bey ca si io as tine asa bunatate de cura de slabire...mai ales cura de sambata si duminica...yam-yam!Totusi,revenind la oile noastre,subscriu la ce ti-a scris Gabi si cred ca infometarea nu-i o solutie buna.Fa sport si papa cu masura si cat mai dietetic,incearca sa elimini grasimile,painea,cafeaua,dulcele...si mergi pe dietetic:salate(cam greu iarna,insa nu imposibil)de fructe sau alte cele,supe slabe...ma rog,sti tu ce vreau sa scriu!Eu chiar nu pot tine un astfel de regim pentru ca sunt gurmanda,mea culpa,pofticioasa,lipsita de ambitie in fata mancarii si a dulciurilor si mi-e lene sa gatesc pentru trupetii mei bunatati si eu sa balesc pe langa ele....si mai e un motiv,ca al meu barbat mi-a zis ca ii place de mine acum ca are unde pune mana si pe ce pune mana...
Bey,mamica Alina,sa pupi tare si rau dulceata aia frumoasa a ta,ca mi-e un dor de zambareataaaaaa.....si de balutele ei....Tare scumpa e!Va pup pe amandoua!
Silvana,zici ca-ti place cura?!Hehehehe....ghiduso!Mey,pai ciar ca ar trebui sa vorbesti cu Mosul ala care a dezamagit baiatul tau si sa ii spui ca de fapt e doar un baietel ,nazdravan ca toti baieteii si care isi traieste copilaria,asa,ca toti copilasii,nu?Si tu ,draga mamico,nu mai vrea de la baiat marea cu sarea,adica si destept si cuminte si sa stie poezii si sa asculte smirna....ca asta nu mai e copil,asta e de pus in vitrina pe post de bibelou si sunt convinsa ca,de fapt,in sinea ta,te amuzi de toate traznaile pe care don'sorul Paul le face!Va pup si va doresc numai bine!
Gabi,ma bucur!Cum mai primesc trebi d-astea faine....trimit via yahoo.Ok?

Pai,ca sa nu uit,cu intarziere zic si eu "La Multi Ani!" celor ce azi serbeaza pe Sf.Nicolae,sa traiasca cu numele si sa aibe parte numai de bine!
Tuturor va doresc in continuare o saptamana cat mai buna!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Dia,asa e cand apuc si eu la forum nimeni,mai vino si la celalalt,poate mai povestim si acolo.
Irina,totusi cand e lectia deschisa?
Danitin,banuiam ca asa e,ca ei o sa participe.Mersi mult!
Cu Malai asa e ,are nume predestinat.

Fetelor va salut si tineti-mi pumnii,maine in consiliu profesoral,trebuie sa vorbesc si sa justific de ce vreau salar de merit.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna fetelor,

La multi ani pentru toate Nicoletele si Nicolae.

Si la noi a venit Mos Nicolae, cu toate ca aici Mos Nicolae s-a contopit cu Mos Craciun. La Craciun vine Mos Craciun si pune cadourile in papuci (sau mai bine zis in ciorapi)

Caroline a fost foarte incintata de pantalonii si cizmulitele primite de la Mos. A stat imbracata cu ele la o sedinta foto in toata regula! nu se mai plictisea, statea cum ii ziceam noi numa sa o pozam imbracata asa.

Steph s-a bucurat de o jucarie, pantalonii nu au prea avut efect pentru ea.

Cu mosul asta am mai potolit un pic "setea" asta de mos. Caroline ne inteaba de nu stiu cind : Cind vine mosul? Noi i-am raspuns ca mai trebuie sa astepte, ca atunci cind ninge, cind vine zapada! Aici ninge foarte foarte rar o data la nu stiu citi ani, de cind suntem aici de 5 ani nu a nins nicidata la Bordeaux, pina anul asta!! Acum vreo saptamina a fost un val de frig si ploaia s-a transformat pentru 10 min in fulgi mari de zapada.
Asa ca , saraca Caroline dupa ce a vazut cum ninge si-a pus scaunul linga geamul de la balcon si ne-a spus ca nu mai vine sa se joace ca il asteapta pe Mos
Merci pentru cele care mi-ati dat idei pt drum.

Ana m-am uitat la Carpat Air dar nu au drumuri spre Franta.

Am gasit pina la urma direct din Bordeaux pina in Budapesta ( nu mai merg cu trenul pina la Paris) la 176 euro dar apoi drumul pina la Timisoara de la aeroport din Budapesta cred ca nu voi gasi sub 70 euro. Asta e, e destul de mult pentru o plimbare de 3 zile in tara dar ce sa-i fac. Trebuie sa avansez in "grad" asa ca musai sa ma prezint la concurs.

Doris crezi ca se poate o freza in 16 ian dimineata?

Sarbatori fericite!

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Buna seara, Timisoara!

Scuze, nu pot sta mult.
Ines e in continuare foarte bolnavioara...
Stau cu ea, maine daca e tot asa mergem la Muscoi la spital ca e de garda.
Dia, cu drag si cu multa placere...te-am trecut in agenda...poti sta linistita...
Va pup pe toate si sper maine sa am timp sa mai stam la povesti, despre cumparaturi, magazine, pregatiri de Craciun, retete de mancare...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna dimineata!

Acesta este ultimul meu mesaj pe acest topic...

Pentru a avea socotelile incheiate m-am intalnit aseara cu Doris..am vrut sa ii dau porcusorul cu cei 650 mii lei (300 mii de la prima intalnire si 350 de la cea din cafeneauna din unirii) dar m-a anuntat ca ea si fetele au hotarat sa nu il ia...Drept urmare am hotarat ca banii sa fie donati la Maratonul Sperantei in care este implicata si Danitin...in acest fel banii sa ajunga la cei pentru care au fost stransi initial...orfanii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata,

V-ati trezit cu fortze noi si proaspete? Eu musai , desi asa as mai fi dormit...Hai sa va zic si ce ne-a adus noua mosul: Ioanei 2 carti si dulciuri, taticului 3 camasi (am gasit la oferta le House of Art 3 camasi la pret de 2...asa ca...n-am rezistat) si mie o caseta cu colinzi. Plus nuieluse pt toti ca n-am prea fost cuminti niciunul.
Ieri am fost la finutii mei..v-am spus oare ca am 2 finuit gemein fata si baiat? Au 1 an si 4 luni si sunt minunati , nu se inteleg mai deloc desi ai zice ca gemenii...In plus mai au inca 3 frati mai mari. Super familie, nu? Si sunt fericiti si linistiti cu toii, mamica e de admirat are un calm ...Intotdeauna cand merg la ei ma incarc cu energie pozitiva.

Doris Doamne ajuta sa se fac bine repede Ines si sa fie vesela pt Mos Craciun.

Alina (angy) nici eu nu stiu cand e lectia deschisa ,m-ai prins. Sotul meu o sa faca ceva interesant pe CD, jurnalul grupei, dna Geta face pozele si el le pune intr-o prezentare .

Anca (Dreams2party) profit acum de ocazie si-ti spun ca mi-a placut f. mult de tine, esti o fire asa pe sufletul meu, vesela, sincera si deschisa.Si se vede ca iubesti mult copiii. Iti urez succes acu' in perioada party-urilor si mosilor si sa faci evenutal multe poze sa vedem si noi rezultatul. Te pup

Diana ce mai face Andreiutzu ? Dan cum s-a obisnuit cu rolul de tatic?

Mihi pe unde esti ??Imi lipsesti...

Katik ce ne mai spui nou? Ai reusit sa te programezi?

Amonar fain se sarbatoreste le voi. Sincer si eu tin mai mult la Mos Nicolae..poate si pt faptul ca a fost real... iar Mos Gerila a disparut demult , nu? Si in frenezia lui Mos Craciun mai uitam cateodata adevarata semnificatie a Craciunului...

Gabi ce v-a adus mosul? Cum a reactionat Eva?

Va pup pe toate

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Fetele, am intrat scurt sa va salut si sa va dau un pupic dulce la toate. Ma intorc la treaba.

Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Hello fetili!

Irina, noua ne-a adus mosul muuuuulte dulciuri, o carticica si o bratzarica. Nu stiu, parca ai nostri copii nu se mai stiu bucura cu tot sufletul de cadouri asa cum ne bucuram noi cand eram mici. Poate sunt prea obisnuiti sa primeasca ... Stiu ca de Craciun cadourile erau o fericire de care imi aminteam cu lunile ...

Propuneai tu Irina sa mergem cu copii la chestia aia de langa Etti - CASA CU JUCARII, parca ... ar fi o idee ... mie chiar mi-ar place sa o duc pe Eva.

Pupici mari tuturor!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Mitzuka, imi pare rau... eu habar n-am ce-i cu porcusorul acela, dar daca doar o persoana te-a suparat, eu zic ca n-are rost sa pleci. Cum ii spuneam si lui Giova, nimeni nu se poate intelege bine cu absolut toata lumea, asa e peste tot. Mai gandeste-te.

Mergi la inceput