Impreuna, Timisoara (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Salutari fetelor!

ana :ma bucur ca ti-a placut cartea si mai ales ca ai avut timp sa o citesti.
mitzuka :sincer imi pare rau ca sta e ultima ta postare pe acest topic.Decizia pe care ai luat-o referitor la pusculita mi se pare inteleapta.Nu cred ca ar avea cineva o idee mai buna.

Va pup pe toate,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare fetelor! intru repede de tot, ca e graba mare! nu stiu cind se termina cu agitatia asta mare!

va pup pe toate, toate, incerc mai tirziu sa intru asa, mai incetisor, poate si reusesc.

mitzuka, te rog sa te mai gindesti! poate, poate mosul iti sopteste ceva frumos...............................noi te vrem aici (eu vorbesc in numele meu, dar sunt sigura ca multe dintre fete sunt de acord cu mine!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Simina, cu riscul de a fi acuzata de ipocrizie, te rog sa ma crezi ca imi pare rau ca nu te mai simti bine pe acest topic. Orice ar fi, a fost si este un topic deosebit cu femei deosebite.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna seara fetelor!

am o intrebare de baraj la voi toate: cum va descurcati cu toate cele: servici, casa, copii, timp in general. nu stiu, eu sunt, nu reusesc nici cum sa ma descurc, ar trebui ca ziua sa aiba cel putin 36 de ore. am tot citit cit de multe lucruri faceti voi si nu obositi, poate exista vreun secret

a vinit si la noi mosul dar nu prea a fost bagat in seama. s-a facut inventarul apoi s-au desfacut "cadoiurile" si cam atit. n-a fost bucuria cea mare dar poate ca krisztina e inca prea mica. la cresa s-au imbracat toti copii in rosu, cu caciulite de mos, s-au facut multe poze, s-a si facut panoul. a fost frumos. pe 15 avem serbare mare, mare. atit despre noi, acum voi:

danitin, si ce a spus sotul de acel mos cu ????

ana, despre ce cura de slabire este vorba. ma tot gindesc ca nu mi-ar strica nici mie, cu conditia sa nu fie chiar imposibila, ca mie imi cam place. si acasa trebuie gatit, ninge-ploua, trebuie papitzi.

irina_claudia, nu m-am programat inca, intre timp luam oarece imunogrip si bronhovaxom si vad ca de mai bine de o luna este ok, tuseste numai putin dar nu mai are muci. vedem dupa sarbatori cum facem. pupici ptr. printesica ioana.

doris multa sanatate la ines si tie multa rabdare si putere ca sa poti sa ai grija de ea.sper ca deja e mai bine.

angy cum e cu salarul de merit? ti-am tinut pumnii, sper ca cu folos! cind recuperezi carnetul de sofer?

dia sa-ti traiasca printesele, sa te bucuri de ele. am reusit sa ma uit la poze, sunt minunate! drum bun spre casa!

gabi, pupici la eva si la bb lucas. cum s-a sarbatorit mosul la gradi? sigur a fost agitatie si asta e doar inceputul.

anca-party,spor la treaba ca la tine acum este sezonul!

stie cineva ceva de Mihi? pe unde o fi?

diana, ce face bb, sper ca e bine deja!

va pup pe toate, va urez zile usoare pina la we!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreams2party spune:

Multumesc de urari, fetelor

Ca sa nu uit, desi cu intarziere:
LA MULTI ANI!!! pentru toti satoritii de Sf. Nicolae!
Acum sunt cam racita ca ieri am avut un party pirati si am tras o raceala buna, plus raguseala ca s-a stricat microfunul si am avut cativa "energizati" de 10 ani.Da nu-i bai, azi mi-am luat microfon fara fir... sa pot sa alerg prin sala dupa ei si sa ma auda.
Oricum mi-am pierdut vocea, da a iesit super bine, cel mic... adica piratul de 10 ani era super umflat in pene:" mama, ce party super a fost".Asa ca e o.k.
Acum mi-am facut si eu ordine prin programari pt. seri.
Abia astept sa-i vad pe cei mici cum tremura in fata Mosului si asteapta cadoul.
Ah, faza misto... la expozitia de langa sala Olimpia, am fost cu Mosul in inspectie duminica de la 15.30- 18.30.
Si a colectat Mosu scrisori.
Sa vedeti ce de comenzide masini cu telecomanda, role, skateboard, papusi barbie.
O fetita draguta vrea doar un suc si dulciuri.
Multumesc de urari, fetelro, si voua spor la treburi si la shopping, mai ales la goana dupa reduceri... chiar luna asta nu incep reducerile, ca n-am auzit nimic?
Va salut, din biroul meu de povesti, secretara lui Mos Craciun,
Anca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreams2party spune:

Irina Claudia
Multumesc.
Cu pozele poate in ianuarie, ca pana descopar eu cum se face link si toate cele... oricum sunt foarte multe.
Cateva din ele la profilul meu, pe pagina.
Oricum o sa incerc pe cele mai recente sa le pun, sa va zilele astea, da nu promit.
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Katik, din pacate Eva nu a fost de Mos Nicolae la gradi, pentru ca avea o stare subfebrila si nu am avut curaj sa o duc. Oricum nu cred ca s-a facut nimic special de data asta.

Acum ma pregatesc sa merg cu bebe Lucas pana la doctora lui; tuseste si vreau un tratament mai eficient (primisem Ambroxol, dar nu prea ne ajuta).

Am o stare naspa in ultimele zile , greu de definit. Sufleteste ma simt ... nici nu stiu, trista. S-au adunat mai multe chestii si acum pur si simplu nu imi mai vine sa zambesc.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata,

Gabi faina idee sa ne intalnim la Casa cu jucarii . Eventual dupa sarbatori ...cu mai multe fete.
Zici ca Eva n-a fost prea incantata de cadouri?
Pai si Ioana, depinde ce primeste, noi acum ii cam stim preferintele si ne conformam. Lui Mos Craciun i-a scris ca vrea o casa mare (mobilata evident) cu Barbie, sotul si copilul lui Barbie...
Tot am vrut sa te intreb : la voi se mai angajeaza programatori?Ca un fost coleg de-al meu ce lucreaza in prezent in Olanda la Philips ar vrea sa revina in tara dar nu la orice salar..bine el are si super experienta si pregatire. Poti sa-mi dai mai multe informatii?Merci

Katik ce sa zic, nu pot sa ma plang ca o am pe mama mea care ma ajuta enorm , deci la mine e OK, seara imi ramane timp sa ma joc un pic cu Ioana. Si Ioana a luat Imunogrip si e OK deocamdata.

Anca ce simpatica ai fost...si cand te gandesti ca am stat aproape fata-n fata. Nu-i nimic, si mie mi s-a intamplat la prima intalnire nu mai stiam care ce si cum...

Va pup si ne mai auzim

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Katik, eu sunt singura in TM, si parintii si socrii sunt la Cluj, asa ca acum 2 luni am cedat, si am hotarat ca am nevoie de ajutor, si drept urmare odata la 2 saptamani vine o tanti la curatenie generala (mai des nu-mi permit, dar macar stiu ca din 2 in 2 sapt. se face curatenie ca lumea), si tot de atunci vine de 2 ori pe saptamana tanti care va sta cu Matei cand ma intorc de servici, asa ca mai am un pic de timp atunci, pentru cumparaturi, strans prin casa etc.
Apropo, Ana supercalifragilistic (pfoai ca lung e), nu stiu daca ti-am zis, a ramas tanti care a lucrat la leaganul de copii, e foarte OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

Ines e inca sub tratament, dar binisor, in schimb, ma ingrijoreaza, Buni care a luat si ea acum...
Numai ce a iesit din spital, si am pus-o putin pe piciorae, ca o luam de la capat!

Anda, ce mai faci?
E ok totul?
Licurici, ce face Matei?
Cum ai gasit-o pe tanti cu curatenia?
Gabi,si Lucas a inceput sa tuseasca?
Nu mergi cu el la Muscoi?
Pentru tine, dar si pentru toate mamicile, ieri am vorbit cu pediatrul, m-a linistit, pana acum nu este nici un caz de rujeola la noi.
Angi,ai obtinut salariul de merit?
ca noi pumnii ti i-am tinut...
Am fost ieri la Mihai, era de garda , am vazut-o pe sotia lui, e tare simpatica...
Matusa ei sta in bloc cu mine, asa ca avem ceva in comun...
Otilia, salutari si pupici!
Alexa,ce mai zici?
Merge lucrul, la noi e nebunie ...
Irina,frumoasa poezia care ne-ai scris-o, mai zi cateva pentru Craciun, asa mai pentru 3 ani...
Si zici ca si tu ai finuti?
Si inca gemeni...sa-ti traiasca ...
Amonar, ce frumos trebuie sa fie la voi de Sarbatori.
Sa faci poze sa vedem si noi!
Sarcina usoara in continuare.
Silvana,ce faci?
Katik,i-au placut la Krisztina Cadoiurile?
Ca sa-ti raspund la ce ai intrebat, si eu ma descurc tare greu.
Am mult ajutor din partea familiei, mai o mancare mai ceva...
Pana acum am facut acasa singura tot, sambata e ziua grea: spalat, calcat, sters praful, aspirat,etc.
Si eu tot caut o femeie sa vina din 2 in 2 saptamani, dar pana acum numai promisiuni, nimic concret.
Daca stiti o femeie, dati de stire!
Giulia, Ale e o dulceatza, tot mai frumoasa se face...
Ce mai zici?
Cand ne vedem?
Diana, cum se simte Andrei?
A terminat tratamentul injectabil?
Dia codat,acum am recitit mesajul tau, si trebuie sa vad exact in ce zi cade 16.
Eu dimineata lucrez, deci nu pot mai repede de ora 12, daca e in timpul saptamanii.
Ce-ti fac printesele?
Anca, ce mai zici?
Tot asa incarcat program ai?
Sa-mi spui daca mai plecati la Resita...
Daca nu, il vom imbraca pe sotul lui Vali, pe nasul in Mos Craciun.
Dia bi,ce cadouri frumoase ai cumparat?
Danitin, ce a zis Lori de papusa pe care a primit-o?
Cum merge cu slabitul?
Eu nu mai incerc, poate la primavara...
Lia, bine ai venit si pe la noi!
Ana,cum sunt ghetutele ce le-ai primit?
Inseamna ca ai fost tare cuminte...

Vali va transmite ca azi merge la medic, la ora 16.
O sa va anunte noutatile.
Sa-i tinem pumnii...ca e tare emotionata!

Dragelor, o zi buna in continuare...

PS : Cine poate, doreste si ii face placere, este invitata vineri, 16 dec, ora 17, in Libertatii, la Club Bounce, la un spectacol de estetica si coafura, organizat de Scoala unde predau.
Veti putea admira coafuri de seara pentru Revelion, tunsori in direct, moda, etc.
Cine doreste, o sa va rog sa-mi transmiteti, sa ne vedem, ca sa va dau invitatiile.
Intrarea se face pe baza de invitatie.
Va astept cu drag pe toate!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput