Impreuna, Timisoara (33)
Raspunsuri - Pagina 15
danitin spune:
Katik, multa sanatate puiutului!
Dia, lasa ca vine el spiridusul, cand te astepti mai putin. Pe vremuri si eu am avut cateva alarme false sau momente in care eram sigura ca va fi cu ochisori, dar Lori a aparut cand a crezut ea de cuviinta ca va fi mai bine...Cu intarziere dar din suflet, La multi ani, sanatate si muuulta fericire!
Angy, felicitari pentru premiu si la mai mare!
Amutza - promit sa anunt viitoarele aparitii! Vor fi mai rarute ca ai mei canadieni au pus si conditia asta - sa nu fie o figura care apare foarte des pe sticla ca abate atentia de la film - cum nu stiu ca deocamdata va fi difuzat afara dar ... no comment, merita "sacrificiul".Oricum ma gandesc sa plec de la Europa Nova si in cazul asta o absenta de pe sticla e binevenita...
Tuturor fetelor care au fost cu gandul alaturi de Telemaraton, ca sa nu mai vorbim de donatie, le multumesc din tot sufletul. A fost un gest extraordinar. Din pacate, deoarece UPC-ul nu mai retransmite Europa Nova nu am adunat chiar atati de multi bani cum ne'am fi dorit. Oricum, ajung pentru cadourile de Craciun, medicamente, materiale strict necesare supravietuirii si cateva cadouri mai speciale pentru copii aflati in cele mai rele situatii. Nu am adunat destul pentru tabara de distrofie musculara dar, daca vom incerca sa facem un spectacol caritabil in primavara sa mai completam din fonduri.
Imediat dupa Telemaraton am avut probe pentru filmul documentar, au iesit bine, mai uremeaza un set in ianuarie.
Ce faceti de Craciun? Eu am invitat la noi nasii spiridusului, cumnat, cumnata, bunici (2), strabunica, o pereche de prieteni, matusa mea cu verisorul si prietena lui si sper sa fie o seara speciala, sa simta spiridusul ca e sarbatoare. Inainte de asta vreau sa o duc la Bega, am inteles ca e destul de fain la etajul 4 la Fabrica lui Mos Craciun.
Cu mii de multumiri pentru gandurile bune si pentru donatia de telemaraton, inchei aici mesajul meu!
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
gabirus spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64260" target="_blank">CAPITOLUL 34
POZE