Impreuna, Timisoara (33)
Raspunsuri - Pagina 14
Ana68 spune:
Saluti ,
Intru fuguta ,de la munca, sa va salut ...
Doris,asa-i la sfarsit de an,parca toti sefii isi amintesc ca nu si-au indeplinit planurile cincinale si trag cu munca pe cei mai mici ca functii...Zi-i la Vali sanatate si ca peste 3 luni o sa scape de greturi si alte cele inconveniente...Spor la treburi!Aaaaaa! Intrebai de chef:e in 22 decembrie...
Silvana,sanatate multa si tie si lui Paul.Spor la treburile de la servici!
Dia bi,sa fie cum iti doresti tu,cu ochisori si sa fi sanatoasa!Cu intarziere iti spun si eu "La Multi Ani!"...pentru cei 28.Cat priveste intrebarea ta despre Dr.Hrubaru sa iti raspund :eu am nascut-o pe Luana, cu el, in 2003.De la bun inceput am fost la el si am dus sarcina sub supravegherea lui.Mie una mi-a placut de el,s-a purtat foarte bine cu mine,a fost rabdator si foarte intelegator.Toate vizitele la el le-am facut la cabinetul lui de pe str.Ghe.Lazar,unde am platit fiecare consultatie.Nu mi-a parut rau de banii dati,caci,cum am scris,s-a purtat foarte bine cu mine si orice nelamurire am avut-o in legatura cu sarcina,cu copilul,cu mine,am aflat raspunsul,indiferent daca am intrebat o tampenie sau ceva inteligent.Intotdeauna mi-a facut ECO,de la prima luna jumate de sarcina pana la aproape 9 luni,niciodata nu am urcat pe bicicleta.S-a intamplat,cand aveam vreo 4-5 luni de sarcina,sa racesc nasol de tot si sa nu pot iesi din casa si l-am sunat si a fost foarte amabil sa imi spuna tratamentul la telefon si,culmea,chiar a parut ingrijorat pentru mine.La nastere a fost tare simpatic si m-a ajutat mult.Dupa ce am nascut,in timp ce ma cosea ,mi-a spus bancuri...I-am dat ,dupa nastere,100 de euro si a fost ok.Spre rusinea mea,dupa ce m-am vazut cu sacii in caruta,cum se spune,nu am mai dat pe la cabinetul lui-iaca!sunt aproape 3 ani de atunci,dar nici nevoie mare nu am avut.O data, stiu, ca am vrut sa imi fac o programare la el,prin februarie am sunat si,ghinion!,avea programari facute pana in luna mai si eu nu aveam de gand sa astept pana atunci.
Asa ca,din punctul meu de vedere,ti-l recomand ca doctor...Multa bafta si succes!
Sa aveti toate o zi buna in continuare,chiar daca e frig !
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
gabirus spune:
Hai sa va zic si voua ce am descoperit pe aici pe la un subiect la generale:
A aparut un post de radio numai pentru copii:
www.itsybitsy.ro
sau
99,3 MHz FM
Abia astept sa ajung acasa sa vad daca ii place Evei.
POZE
Mihi spune:
salut fetele crochetele!
intru repede sa va salut ca nu ne mere reteaua locala!
La multi ani Dia_bi, frumoasa varsta ai implinit, perfecta pt un bebe, D-zeu sa-ti implineasca dorinta!
Si pe mine m-a urmarit Hrubaru cu Arpi, dar de nascut am nascut la Hateg, insa s-a ocupat de mine atunci cand m-am intors l-a o saptamana dupa nastere cu un rest, din cauza caruia am stat internata la terapie intensiva la bega, o sapt. Am mai fost la control dupa 6 saptamani si ce crezi , in timp ce eram pe cal mi-a ridicat picioarele si mi-a aratat cum sa fac gimnastica pt refacerea uterului...iti dai sama ce rusine mi-a fost..dar e un om simplu cu care poti comunica. In schimb dupa ce l-am nascut pe Lori, am stat 2 luni la Hateg, dar mi-a fost rusine sa merg la Dr Smidth cu care am nascut, la controlul ce se face la 6 sapt de la nastere!
Si pe mine ma paste raceala ca ma ia cand cu calduri cand cu friguri.
Lorand de duminica a facut febra 38 iar ieri in timp ce eram la dr homeopat, la cabinetul dr lugojan, dar la ucenica ei pt ca ea era libera abia in martie...a facut 39. Exudatele nazal si farigian au iesit ok.
La Lorand la gradi a fost acum o luna un caz de scarlatina si de ceva timp unul de rujeola. Pt rujeola avem vaccinul facut si sper ca de scarlatina sa ne scape domnu...si asta le doresc si puiutilor vostrii.
Ieri am luat publitimul sa caut dadaca dar n-am apucat sa trimit anuntul.
Va mai spun si voua, in caz ca stiti o dadaca unguroaica de treaba sa ma anuntati!
Ce facem merem la Expozitia lui Doris?
Am la tote sa va spun cate ceva da n-am vreme asa ca va pup si va doresc sanatate iar spiritul craciunului sa va patrunda in suflet si sa-l impodobeasca!
mihi
POZE
angy11 spune:
Salutare la toata lumea!
Eu am chiulit azi,in sensul ca m-am dus la 8 la scoala,Daniel avea pian de la 8-9 si a facut febra in ora de pian,asa ca l-am luat si l-am adus acasa,mi-am contramandat si eu orele.Nu e ceva grav,sper,facu-se vaccin ieri si se pare ca asta e reactia.a dormit apoi pana la 11 si eu pe langa el si acum suntem fresh.Asteptam sa vina si restul familiei sa jucam "metropoly".
Nu stiu daca v-am pove,dar cred ca nu,joi am fost premiata de Consiliul Judetean,pt. Olimpiada nationala din primavara,unde avusesem 2 premii,asa ca am primit un trofeu pe care scrie numele meu pe o placuta aurie,o diploma foarte sic si un milion de lei,din care tin sa va anunt ca mi-am luat cosmetice L'Oreal,fond de ten,un ruj si am comandat si 2 farduri de ochi,m-am rasfatat,nu ca nu ar fi fost pe lista,dar nu le-as fi luat toate deodata in alte conditii.
Am plecat sa vad ce face Dany la teme.
Va pup!
otiliarusu spune:
Intru si eu rapid pe net pentru a va face citeva urari fiindca joi plecam cu bb cu tot la parintii nostri in Alba.Va doresc la toate Sarbatori fericite si un an nou cu sanatate, fericire, plin de realizari si sa aveti numai bucurii din partea spiridusilor!Craciun fericit si bogat!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/drog78/my_photos
amutza spune:
Buna seara la toata lumea
Otilia ce baietel frumos ai! si eu abia astept s-o vad si eu pe Alisuca mea cum baga manuta in tort si se manjeste toata pe la gurita ( asta asa ca ti-am vazut pozele ). Sa-ti traiasca flacaul si Craciun fericit sa ai alaturi de draga ta familie si un an cu multe impliniri pe cele doua planuri si sa ne auzim cu bine in anul ce urmeaza. Drum bun si distractie placuta.
Ana ti-am trimis PM. Mama, mama ce bine suna cura ta de slabit!?! Give me, give me....... Na, sa-ti doresc de pe acum si distractie la chef!
Doris sper ca sunteti bine acum si Ines si bunicuta la un loc. Mey da' ocupata mai esti acum pe ultima suta de metrii din acest an, mi-ai pove tu ca asa o sa fi, dar vezi sa te pastrezi si pentru fam de sarbatori mai ales acum cat e si sotul pe acasa. Iti doresc spor la munca si ce poti face azi, lasa pe maine ca poate poimaine nu mai tre' sa faci Te si-ti doresc spor la munca in continuare. Si poate mai ajung sa mai vb si pe mess, ok? si bafta la repetitii, sa iasa asa cum vreti voi si stiu sigur ca asa va fi. La fiecare sf de curs se face cate o prezentare din asta sau asa s-a nimerit acum?
Katik ce ati rezolvat pana la urma la dr? sunteti bine?
Gabi mama da' ce flacau ai, deja cu dintishori? si printesa mea roade tot ce prinde in mana, dar inca nu salivam in ultimul hal. Sanatate multa la minunatiile tale. Si sa nu uit sa-ti multumesc de ajutor, desi nu m-am descurcat caci, recunosc nu prea am avut timpul necesar, dar mai vad eu.
Angy FELICITARI pentru trofeu, mey ce mamica de mamica are Dany. Si pe langa toate astea mai este si cocheta. Bravo! tine-o tot asa.
Irina ce sa facem mai trebuie si noi sa ne rasfatam, ca daca nu noi atunci cine? mai facem cate un sacrificiu si din asta, ce sa-i faci. Sa le porti sanatoasa.
Danitin sa spui si la fata cand mai ai emisiuni sa te vad daca sunt pe acasa, ok?
La fetel bolnavioare va doresc sanatate cu carul mai ales pentru comorile voastre si sa aveti grija de voi, promiteti?
V-am pupat si va doresc o noapte calda si linistita.
POZE
Amutza+Alisa-Talida
amutza spune:
Se pare ca am reusit sa fac pozele. Sper. Vizionare placuta. Am sa mai pun pozici, dar nu stiu cand.
POZE
Amutza+Alisa-Talida
gabirus spune:
Otilia, LA MULTI ANI si voua si Sarbatori Fericite si Luminoase!
Ai un baietel tare dulce
Sper ca anul viitor vei intra mai des si pe topicul nostru
Amutza, flacaul meu are deja 7,5 kg !!!! si vreo 67 cm. E o enormitate de baietzoi. Si deja vrea sa umble, e ceva de groaza. Eu incerc sa-l pun in fund si el se incorda tot si se ridica in picioare (tinut si sprijinit, evident) si tzopaie, da din funduletz si schitzeaza si cativa pasi. E tare amuzant.
POZE
katik spune:
salutare fetelor!
o sa intru scurt sa va salut pe toate, va multumesc de intrebari.
la dr. am aflat fara mare surprindere ca avem angina eritematoasa pultacee si traheo-bronsita (pe romaneste puroi in git si un inceput de bronsita). papam antibiotic, nurofen, nevralgin ptr. febra mare (am ajuns si pe la 39.6). de mincat mincam cite putin, bem multe lichide si nu dormim mai nimic noaptea (acum s-a culcat asa ca voi face si eu la fel ca-s tahuie de cap).
angy felicitari pt. premiu!bravo!
otilia, va urez si eu sarbatori fericite si un calduros La multi ani! drum bun si aveti grija de voi!
sanatatela toata lumea bolnavioara si spor la treaba pt. cei sanatosi (ca de lucru se gaseste tot timpul).