Endometru,ovulatie,temperatur,monitorizari-87

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mirona, aceeasi problema am si eu, endometrul subtire la ovulatie... daca iei supliment estrogenic (estrofem, cycloprogynova) pana in ziua 10-11 se mai echilibreaza situatia... din pacate nu poti lua decat pana inainte cu 2-3 zile inainte de ovulatie. Asa ca situatia este sub control cu utrogestan dupa ovulatie, caci embrionul mai are vreo 4 zile pana ajunge in uter si in aceste 4 zile utrogestanul are timp sa-l mai 'ingroase'. Suntem in aceeasi perioada, deci luna asta numaram impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Avalon, ce mai faci? Iti doresc din suflet si tie sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Simonete ne vedem cand vrei ca eu acu sunt acasa. Mi-am reparat si masina si vad eu cum ma descurc, o sa fac rost de un carut de bebeu pt masina pt junior ca-i place in masina de numa, numa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Multumesc mult, Simonette, intotdeauna ai o vorba buna, si eu chiar aveam nevoie de asta acum... Vom vedea peste 2 saptamani... poate Mosul sa nu ne ocoleasca...

Mergi la inceput

Galinarodicamamica, de-abia astept sa-ti vad scumpetea de barbat! Vb. si cu sotzul meu si iti dau un raspuns maine!

Mergi la inceput

Avalon, eu am vb. cu ...a zis ca se rezolva! Nu uita pe niciuna dintre noi! Acu'...sper sa nu i se intample ceva pe drum Tu fii fetitza cuminte incontinuare, fa-ti cu grija temele...si asteapta-l pe moshul!!!

Mergi la inceput

Un singur lucru ma da putzin peste cap...in mod cert, in seara asta Liana, hoata aia deolteanca, ne-a tras clapa!!! Bineinteles ca o iertam, ca doar e bolnavioara! Pe deasupra, o mai si ca sa-i treaca!!!

Moana, fetitzo maine sa ne dai o veste buna, ca sa te iertam pt. absenta indelungata!

Mergi la inceput

Acestea fiind spuse, iou va urez noapte buna, si va doresc, ca inceputul urmatoarei saptamani, sa va gaseasca intr-o forma de zile mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Noapte buna simonico,
Stii ceva de Bugnar? Imi e tare dor de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Simonette, ca esti pacienta Dr. Bucur, poti sa-mi spui si mie pe scurt care e istoria ta dupa laparo? In ce stadiu (tratament) muncesti, ca eu de-abia am facut laparo pe 16.11. Am avut o sangerare ca un CM a doua zi dupa operatie, dar Dr. a zis ca nu e CM adevarat. Acum astep CM adevarat. La tine cum a fost? Mi-a recomandat fara sex pana la primul CM, de fapt ceva mai mult, ca imediat dupa CM trebuie sa fac 3 instilatii (trompele cam groase!).
Si Tabitha a intrebat de Dr. Bucur, i-am raspuns da' vad ca nu ne-a urmat aici, la noul capitol. Mai e cineva pe aici la Dr. Bucur. Mai e un subiect pe aceasta tema, dar nu a raspuns prea multa lume si zau ca nu ducea lipsa de pacienti. Cred ca lke place fetelor mai mult aici unde e inghesuiala.
Eu sunt cam ingrijorata, ca unele pareri spun ca ce a venit imdeiat dupa laparo e CM, ba cineva a zis chiar ca i s-a facut IA in a 10-a zi de la CM ala. Insemana ca am pierdut luna asta? Mai e o problema: sa imi vina CM o data, ca sa fac si eu 3 instilatii inainte de 23.12 cand plecam 2 saptamani in Germania pentru sarbatori si tare voiam sa rezolv si asta inainte ca cu laparo am avut noroc in Noiembrie. Aud ca in Decembrie mai subtire pe la Giulesti, lumea in concedii si bate vant de vacanta pentru unii doctori.
Simonette, esti in satdiul de monitorizare sau numai asa de capul tau? Ca pe mine nu m-a chemat la monitorizare, alea, alea inca. Poate se gandea ca vin si Sarbatorile si daca io oi ovula de Craciun sau Revelion cine sa imi mai masoare endometru si alte alea? Cred ca de-abia din Ianurie incolo voi putea tare!
Voi ce ziceti din experienta voastra?
Va pup si promit sa nu scapati de mine asa de usor. Noi avem doua calc. pe net, asa ca nu trebuie sa il dau pe al meu la o parte, sac!

Mergi la inceput