Endometru,ovulatie,temperatur,monitorizari-87
Raspunsuri - Pagina 3
galinarodica spune:
Simonette tu imi spui mama ce ai nevoie si vedem noi cum facem. Ca eu iti zic sigur ca nu pun niciodata adaus mai mare de 10% (adica in 10% intra manopera si conceptia restul is materialele). Si merem incat incet cu ce e urgent intai; adica o firma sa vaza lumea ce se da innauntru. Dupa ce mai vine lumea cat de cat si mai se strang finante incepem si un pic de promovare si tot asa. Ce zici e bine? Oricum tre sa ne vedem, ca fara dimensiuni nu pot sa stiu ce materiale intra si cat costa nu? Si va arat si cam ce am facut eu si ne si cunoastem.
Pt ureche daca ai in casa muscata din aia creatza, care se pine si la dulceatza, i-a o frunza freac-o putin tntre palme si apoi bag-o in ureche ca pe vata si o lasi pana iti trece si zau ca nu trebuie sa astepti mult.
simonette spune:
Galinarodicamamica, super, da mai intai sa terminam cuptorul si apoi ne si vedem! Bine...mai sunt si altele de facut dar, incet-incet le facem noi pe toate! Tzinem legatura si oricum...tu lucreaza la idee, in limitele in care iti da si Serbanica voie! Daca consideri ca ne putem vedea mai rpd, spune-mi...noi cam intr-o sapt. terminam cuptorul!!! Multumesc pt. ideea cu mushcata...din pacate mushcata n-am!
la mamica de Serbanica si
ic la Serbanic!!!
Mirona spune:
buna seara la endometricele,
am sosit si eu de pe meleaguri razboinice ... sa va spun ce si cum facui azi.
Deci azi-noapte la ora 2 a trebuit sa prestam ... pentru ca azi de dimineata cand ma vedea nea' doctoru ... sa fie exact 8 ore de la contact.
Mi-am luat inima in dinti si m-am dus nespalata, am inchis ochii
asa ca ... treaba lui ca are o asemenea misiune.
Dupa ce a luat proba a pus-o sub microscop.
Aaaaaa! e poztiv.
M-am crispat toata ... si ce inseamna pozitiv? De bine? Si il cheama pe al meu sa si-i vada.
hi hi hi ce mandru era cocoselul meu ... intr-adevar ... erau o multime acolo ... si atat de voiosi ... parca erau la concurs, se alergau unul pe altul.
Deci ok.
A urmat apoi un eco. Joi aveam un folicul de 13 mm. Azi era Fat Frumos de 20 mm. In schimb ... endometrul ... tot mic 5 mm. mI-e o ciuda pe el ...
Am facut pregnilul ... maine mai prestam o data si apoi asteptam.
Doamne ajuta!
Miro
simonette spune:

hai Mirona,Mirona Vezi numa, ce faci cu endometru ala, nu ti-a dat dr. nimic??? Sa ne tii la curent!
Mirona spune:
merci Simo ... merci mult.
Nu mi-a dat nimica de luat pentru endometru ... doar de marti utrogestan. In rest .. Dumnezeu cu mila. Stie careva vre-un leac naturist? Ca marar nu mai iau acum. Ca azi maine ovulez.
Simo ... si eu la mom. asta sunt cu un usturoi in tifon ... bagat in ureche. Si ma doare ... toata partea stanga ... sigur nu am tras curent ... dar ceva am io la urechea asta bleaga. Tu ce ai la ureche? Raceala sau curent?
Miro
piccaflor spune:
Buna seara fete frumoase si vorbarete!
Moooama am o burta de moare lumea
...nici nu va puteti imagina cit am mincat zilele astea...vineri cina la niste prieteni,ieri cina la soacra-mea si azi prinz la restaurant cu inca 17 prieteni
...da' mult mai maninca italienii astia...am pierdut sirul felurilor de mincare azi...da' pot sa ma laud ca spre deosebire de primii 2 ani aici,cind nu reuseam sa ajung nici macar la felul intii ca ma saturam cu aperitivul,azi am reusit performanta sa ajung inclusiv la desert
...acum ma uit la cintar ca n-am curaj sa ma urc pe el...
Bubulina vin fix peste 25 de zile
...
Simonette hai ca-ti mai dau un pupic terapeutic
ca poate-ti trece si urechea...iu de mushcata nu stiam,stiam ca se poate pune un catel de usturoi...da' poate te trimite cheliosu' la plimbare dup-aia ,ca poate n-o sa-i placa noul tau "parfum"![]()
Diciulez a fost asa nashpa cind ti-ai scos amigdalele?...parca Simo zicea ca nu e indicat sa le scoti...asa i-au spus si mamei mele cind eram mica...sa nu ma opereze...a,Simonette imi pare rau pt cheliosu' tau...saracutul,cu piciorul accidentat si mai spala si vasele?
Liana asa oltenco,sa nu te lasi...mama ei de amigdalita
...
Mirona
...ai vazut ca-ti facei probleme degeaba?...las' ca rezolvi tu si cu endometrul si sa te tii nene![]()
Va pupic pe absolut toate

simonette spune:
Mironache, eu zic, ca poti lua marar, cel putin io stiu ca nu are efect negativ in sarcina [Doamne-ajuta] Mai intreaba si tu pe ici pe colo
si ai mai putea sa te ungi cu Oestrogel, o spatula/sau doua pe zi! Suna-ti maine dr. si intreaba-l! Hai sa fie cu noroc!!!
simonette spune:
Picafloru' meu drag!!! multam de pupicut! Stai linistita...m-am speriat degeaba...de fapt "chelu'" isi spala castronul lui preferat, ca sa-si puna ciorbitza in el sa pape!!! Nicidecum sa faca trebutza! Acu' dac-ai mancat asa de mult, sa-ti fie de bine!!! Chiar mi-ai facut pofta de paste...mmmmm...yamyyy Singura mea sansa sa-mi satisfac pofta asta e sami fac acum, ca de maine intru la dieta