Endometru,ovulatie,temperatur,monitorizari-87
Raspunsuri - Pagina 2
Liana30 spune:
hai "soro" asa sa o tinem...

...gata..fug ca ma intapa grasu....moamaaaaaaaaa
..numai poci..
sorooo..tine-ma de mana sa imi treaca...
..
revin io dupa ce ma linistesc putzin de la injectii..
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
martha78 spune:
Liana, bine ca stie grasu tau sa-ti faca si injectii si perfuzii, l-am invatat si eu pe al meu sa-mi faca da' doar injectii nu si perfuzii ![]()
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
simonette spune:
Ei...cum a fost??? Nu-i asa ca te-a durut mai putzin? Ca io te-am tzinut de mana...ai simtit, da???
hopa sus!!!
Si cheliosu' meu imi face injectii, dar de cele mai multe ori, mi le fac singurica
simonette spune:
Hai fato, cat te mai vaitzi??? Ca io am fost langa tine si daca nu vii mai rpd, iou plec sa-l doftoricesc pe chelu' ca, auzi la el!!! Cica din cauza mea s-a impiedicat, ca se uita dupa mine sa vada unde sunt! Nu zice ca e el
Hm!!!
felicia_ spune:
Pai ce faceti, fetelor? Injectii, perfuzii, dureri de urechi... picioare sfasiate... Asa va pregatiti voi pt o noua saptamana? Hai sa va fac putin agalerie
...
..
...
V-a placut? V-a mai trecut durerea? Aaa am uitat, poate va e foame
Sau nu, ca e seara si unii mai trebuie sa slabeasca
.. inclusiv al meu sotior, care "se straduieste" sa devina si gras si chelios
Las' ca mannc io tot!
galinarodica spune:
Salutare la fete. Abia reusii sa cetesc ce scriserati ca bebe e la mine in brate si vrea sa se joace cu mousul, apoi sa roada spatarl de la scaun. Si-a indesat 2 degete in gura si se mira ce prostie sa mai faca.
Liano intra pe Ym sa-ti zic o reteta pt intarirea sist imunitar si te ajuta si la gati.
simonette spune:
Felicia, esti o scumpa...multumesc, chiar mi-a mai trecut urechea de la galeria ta! Uite un
Galinarodicamamica, ce-mi place cum pove, ce face Serbanica! Ce baiat mare ai!!! Ti-am raspuns la cap. trecut la propunerea pe care mi-ai facut-o! Am incercat sa-ti trimit un mail dar n-am reusit! Pup mamica si fecioru