Endometru,ovulatie,temperatur,monitorizari-87
Raspunsuri - Pagina 5
Madana spune:
Dragele mele drage.
Eu ma prezint la ora 5.41 a.m. deoarece in acest we nu am avut timp sa citesc nimic pt. concursul de azi de la scarbici. Asa ca mi-am pus tel. sa sune la 5.00 si tot citesc de atunci.
Liana imi pare rau pt.
tau ciuruit. Sper sa scapi cat mai repede de anigdalita asta buclucasa. Si sotiorul tau la fel. Va 
pe amandoi.
Simo sa sti ca gravidutze au fost dintotdeauna, doar ca nu le-am observat noi. SI cu bb-icii aia frumosi care-ti fac fete-fete in tranvai, sau metrou, e aceeasi poveste. Sa sti ca si al meu daca se impiedica de ceva sau isi da cu ciocanul peste deget tot Dana e de vina (cred ca e e ca un refren pt. ei). Ai grija sa se vindece piciorusul ca pantaloni cred ca inca se mai gasesc cu milioanele prin magazine. 
Cristina hai cu vestea buna, ca tu prezintzi oare sh'ce simptome. 
Alexia pai ce faci iubita? Bb-lul e un simpatic si tu il stresezi ca nu te streseaza? Hai stai linistita ca nu e chiar asa de strict ca simptomele astea de
. Abia astept sa te aud ca ai vazut samburelul shi ca e la locul lui. 
Mirona
fata scumpa pentru folicolul ei voinic, Poate vi cu o veste mare luna asta.
Avalon bine ca-ti mai vazui shi tzie ochisorii scumpi pe aici 
Gata fetelor ca trebuie sa ma apuc de citit. Mai am exact doua ore ca dupa aia incep sa ma pregatesc pt. plecare la scarbici. 

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Mirona spune:
multumesc fetelor pentru incurajari ... si noi speram ... sa va spun numai ce discutie am avut cu sotul meu in momentul prestarii:
- na hai sa il proiectam pe cel mic acum.
- Da? si il facem? Promiti?
ei ... ce puteam sa spun ... normal ca DA. Ati observat sper: "il proiectam" si "pe cel mic". ![]()
Avalon am vorbit cu dr. despre estrofem si nu a vrut sa-mi dea. De aceea am luat de capul meu tinctura de marar. Acum 2 zile am oprit-o ca vine tanti ovulatia. De maine trebuie sa incep utrogestanul. Sper din tot sufletul sa fie luna asta luna cea mare ... sa vina mosul si la noi cu cel mai nepretzuit dar posibil: un
.
Acelasi lucru vi-l doresc la toate toate.
Miro
Madana spune:
Rodi shi bunica mea se trata cu frunze de mushcata. Si eu de cateva ori am scapat de infectii cu frunza de muscata. Bunica dupa ce rupea frunza o spala si o usca la foc si apoi asa calda o punea pe locul cu pricina, cu partea poroasa in jos.
Te rog sa ne spui mereu ce face Srbanel, cum se joaca, ne umpli sufletele de bucurie.
dulce si
si pe Serbanel.
iepurila spune:
Dragele mele,
Va doresc o saptamana frumoasa si plina de realizari.
Ma rog ca fiecare din voi sa reuseasca. Tin pumnii stranci celor care au examen zilele astea.
Va pup dulce pe toate.
PS: Mishu, te rog mult nu fi suparata pe mine. Luni si marti sunt full dar poate miercuri tragem o barfa. Te pup.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Laura Ioana spune:
M OANAAAAA care e vestea? Nu ne mai tine atat pe jar!
Laura
cu
? 24+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Carmen.cita spune:
Buna fetelor! Iata-ma si pe mine, proaspat inseminata (ieri) si dupa prima astfel de experienta... dar nu-mi fac deloc sperante, caci la numaratoare au iesit doar 4 milioane de
... ultima spermograma facuta a fost la medsana acum un an si era cu 22 milioane, din care mobili si foarte mobili (A+B) 55% si forme normale 60%... se pare ca vom face o serie de analize hormonale si spermocultura pt a vedea cauza imputinarii drastice... Despre mine, am facut o frumusete de hiperstimulare de la jumatate de pastila de ova-mit luat 5 zile, si m-a prins dr. cu mata-n sac ![]()
![]()
(caci am luat de capul meu si nici nu am spus) cand a vazut la eco 3 foliculoi, 2 pe stanga si unul pe dreapta. In ziua inseminarii erau de dimensiuni relativ egale 21-22 mm, iar endometrul 6,7 mm (tot din cauza clomifenului, caci la mine are efecte dezastruoase).
Pe cat am fost de speriata de inseminare, pe atat de linistita sunt acum, dr. are o mana usoara si nu am simtit mai mult decat simti la un control ginecologic obisnuit (cu valve)... plus de asta, profesionalismul este de nota 10+, plus disponibilitatea si felul apropiat in care isi trateaza pacientele... nu mai vorbesc de memoria extraordinara (si-a amintit ca i-am spus acum cateva luni bune ca am pierdut o sarcina)... OANA, ai avut dreptate!
Ca si KITTA, urmatoarea ovulatie va fi cam de revelion, deci nu se pune problema de monitorizare si inseminare (desi dr. a zis sa o sun imediat chiar daca vine cm , chiar daca nu vine, adica in jur de 21 decembrie)...
Mi-am facut si analizele hormonale de ziua 3: FSH 6,48 (VN 3,5-12,5) si estradiol 93,63 (VN 46-607).
Va pup cu drag pe toate 

PS: OANA, astept o parere, am scris si la paciente... doar prietenul la nevoie se cunoaste, nu?![]()
Madana spune:
Carmen.cita
felicitari pentru ISA. Eu sper sa reusesti chiar daca a fost putina materie prima.
Oana fata mosului shi eu stau cu sufletelul la gura in asteptarea vestii de la tine, dar stiu ca cel mai devreme diseara poti sa ne dai un raspuns. Eu te pup dulce
. Ti-am simtit lipsa cat ai fost plecata.
simonette spune:
Buna dimineata! O saptamana cat mai buna, va doresc!

Carmencita, numai unul
e suficient sa ajunga la outzul tau, asa ca nu vad de ce nu ai spera! Ce nebunica ai fost tu, sa iei ova-mit asa de capul tau
si sa mai fii si prinsa!!! Bafta multa iti doresc!!!
Niciodata nu stii de unde sare
Carmen.cita spune:
Mersi mult, MADANA, Simonette pt gandurile bune!

Nu imi fac iluzii, caci nici nu ma asteptam la un asemenea scor... Da, dr. s-a prins imediat, cand a vazut la eco cei 3 foliculoi, a exclamat :"doamna, dumneavoastra ati facut stimulare?!" ... am recunoscut, ce sa fac
Dar nici nu vreau sa ma gandesc cum voi reactiona la stimularea pt FIV daca la jumatate de pastila am 'produs' atatia foliculi... majoritatea dr. considera ca doza minima de clomfen este o pastila, iata ce a facut la mine jumatate de pastila...
Cristinna spune:
Buna dimineata fetele,
Carmencita felicitari pt prima ISA, sa fie cu noroc
.
Am ajuns in ziua 5 dupa inseminare, mijlocul ma doare, uneori mai tare, alteori mai putin si burtica e parca balonata tot timpul si in partea stanga mai mult decat in dreapta. Eu sunt optimista si daca e sa fie reusita din prima voi fi ceea mai fericita , daca nu...mai incercam si a doua ISA
.
OanaM scumpa, astept vesti de la tine...Doamne ajuta sa fie 2 liniute!
Va pupic pe toate,
Cristinna
ps: v-ati lustruit bocanceii in asteptarea MOSULUI?