Endometru,ovulatie,temperatur,monitorizari-87
Raspunsuri - Pagina 6
lauricipani spune:
Buna dimineata fetele mele frumoase, va doresc o saptamana minunata!!!
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
Cristinna spune:
Buna dimineata fetele,
Carmencita felicitari pt prima ISA, sa fie cu noroc
.
Am ajuns in ziua 5 dupa inseminare, mijlocul ma doare, uneori mai tare, alteori mai putin si burtica e parca balonata tot timpul si in partea stanga mai mult decat in dreapta. Eu sunt optimista si daca e sa fie reusita din prima voi fi ceea mai fericita , daca nu...mai incercam si a doua ISA
.
OanaM scumpa, astept vesti de la tine...Doamne ajuta sa fie 2 liniute!
Va pupic pe toate,
Cristinna
ps: v-ati lustruit bocanceii in asteptarea MOSULUI?
Liana30 spune:
'neatza..daca o mai fi..
aseara nu am mai fost in stare sa intru pt ca in timp ce imi baga pe vena penicilina..mi s-a spart vena..nu va puteti imagina ce durere groaznica este cand intra penicilina pe linga...mi-a paralizat mana...am crezut ca mor...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
simonette spune:
Madana, ai perfecta dreptate, dar stii ce inseamna sa-i gasesc pantaloni lui chelu'? E o adevarata corvoada, ca e asa de pretentios!!!
Te pupacesc!!!
Kitta, Sunt de ceva vreme pacienta dr. Cezara, sunt multumita.. Dupa laparo, intr-adevar ala nu e CM, trebuie sa astepti CM-ul ca sa te poti stimula! Eu sunt intr-o faza pe care nu stiu cum s-o numesc! De amanare cred! Nu merg la monitorizare luna asta, ca trebuia sa fac stimulare cu menogon si n-am facut! Am inceput terapia cu "gynex", care sper sa dea rezultate bune! Vreau sa-mi refac dozarile hormonale dar, din anumite motive, de-abia in ianuarie le fac, cand voi merge la un endocrinolog! Te rog sa ai grija de tine si sa ai rabdare! Dupa laparo, trebuie sa-i acorzi un timp organismului sa se refaca! Bafta multa
M Oana spune:
Ma prezint, cu respect!!!
Ingeras stie deja, al meu sotior a facut praf si a doua masina, pe anul asta. Isi ia masini puternice, de viteza, nu le buseste la viteze colosale si atunci cand conteaza ce fel de sofer esti, ci in situatii stupide........

Acum mai este si racit rau de tot si stau sa-l schimb din 15 in 15 minute, dar asta e viata, condimentata cu de toate.
Eu sunt undeva prin ziua 16 de la inseminare, nu am nici un semn de CM, dar luna trecuta a fost la fel, adica nu am avut nici un semn si in ziua 17 au venit. Test nu fac decat pe miercuri, daca mai e cazul.
Ma intorc imediat sa raspund la intrebari, mai ales tie Carmecito, dar nu numai.......
Laura Ioana multumesc din suflet pentru grija ce mi-o porti!!!!

simonette spune:
Galinarodicamamica, nu mai stiu nimic de Bugnarelu', dar daca o strigam, poate ca apare!
Bugnaaaarr!!!!! Liutzuleeeee!!!!!
bubulina1 spune:
Vai Liana scumpa, prin cate ai putut sa treci in ultimile zile!
Adevarat se spune ca toate bubele mele drept in fundul babei mele, cand vine o suparare parca vin toate. 
Iti doresc din suflet sa treaca cat mai repede si sa nu auzim decat de bine!
Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa! 
"Speranta moare ultima"
Liana30 spune:
carmencita felicitari

oana te astept cu vesti..si mie dor de tine
madana io tin pumnii pentru azi..
va trimit la toate un buchet mare de flori

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
simonette spune:
Liano, imi pare tare rau pt. ceea ce aud ca ti se intampla, dar stiu ca tu nu vei cadea! Ce sa face? Facem fata la tot ceea ce ne trimite Doamne-Doamne, bun sau rau!!!

marrina spune:

Va trimit la toate, mai vechi sau mai noi aspirante 

Bafta celor care au facut IA! Sa fie
!
Bafta celor care vor face teste zilele astea! Sa fie doua liniute!
Bafta celor care se pregatesc de ovulatie!

Bafta celor care fac stimulari! Foliculi babani 
V-am citit, am ras si-am plans cu voi. Cel mai greu e sa-i cer "ceva" lui Mos Craciun! Aveam o superstitie cand eram copil: sa nu cer decat un singur lucru ca sa poata sa-mi indeplineasca dorinta. Si inca mi-e greu sa aleg. Probabil voi cere cate un singur lucru pentru fiecare dintre voi:
.
Indiferent daca mai scriu sau nu pe aici sunt cu sufletul alaturi de voi.
Voi scrie daca voi putea ajuta pe cineva.