Endometru,ovulatie,temperatur,monitorizari-87

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Andicule, asa e eu am primit cel mai frumos xadou de aceea nu prea mai am tupeu sa vreau ceva de la Mos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

SIMONICO,nici io nu mai pot cu astia..da n.am ce face.spune.mi sa caut pt monitorizare eco.normal sau de ala vaginal?te rog sa nu.ti inchipui ca desi sunt cozi de 30 40 oameni la ei la usa,are vre.un dr. eco la cabinet!
eu am fost mult timp la clinica particulara din bacau,dar m.a chemat zilnic timp de 2 luni si am falimentat!tinand cont ca faceam si naveta 300 km zilnic,tre sa ma multumesc cu ce gasesc aici in oras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Oanabbb eu am luat closty luna asta din ziua 2 pana in ziua 6 cate 1/zi. In ziua 11 am facut pregnyl pt ca avea deja 3 foliculi maturi de peste 20mm.In ziua 13 am facut inseminarea. Monitorizare am facut incepana din ziua 8 pana in ziua 13,deci daca faci stimulare e musai monitorizarealtfel risti sa faci o hiperstimulare care se lasa cu probleme.
Bafta
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Fetelor sunt disperata!! Am gresit doza de pregnyl.. Am facut de 500 in loc de 5000. De fapt eu sunt sigura ca am cerut de 5000 da' nu m-am mai uitat pe fiole... acu am vazut cutia.. Ce ma fac? Mai pot sa fac acum inca un pregnyl?

pozelemele

cami

Mergi la inceput

Cami cand ai facut doza de 500 de pregnyl?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CRISTINA,merci,iti tin pumnii la

Mergi la inceput

ieri pe la 3.. inca ma inteapa ovarele da' nici vorba sa se fi inchis colul.. nu mi-e frica de nimic altceva decat sa nu cumva sa nu se sparga foliculii.. sa mai fac o injectie azi?

pozelemele

cami

Mergi la inceput

Cami, de la doza de 500 nu ti se vor sparge foliculii sigur mai ales daca ai facut stimulare. Eu acum cateva luni cand am facut pregnyl dr mi-a dat sa fac in 2 zile doze de cate 2500 de u, deci sfatul meu este sa faci azi inca o doza de 4500 de u.
Si eu luna asta cu stimulare am luat doza de 5000 de u, ce-i drept o singura doza, dar decat sa ramai cu doza aceea de 500 si sa nu se sparga foliculii fa repede azi doza ramasa . In ce zi a cm esti?
O sa fie bine ai sa vezi, iti tin pumnii stransi.
Cristinna

Mergi la inceput

Uf, doamne cat de talamba sunt.. Ma si m-am dus chitita pe 5000.. si asa am avut senzatia ca am cerut.. da' la cat de fericita eram de dimensiunile foliculilor nu mai stiu ce-am cerut si ce nu..
Sunt in 14... la un CM de 24 de zile cat am eu trebuiau sa se sparga... OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF stiam eu ca e prea bine sa-mi iasa si luna astaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pozelemele

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

CAMI fa repejor restul de doza. Nu dispera, te rog, poate ca Sfanta zi de azi o sa ti-l aduca pe bebe. Eu una iti tin pumnii sa fie bine.
AMELY sa imi spui maine ce ti-a adus Mosul.
Fetelor, eu ma retrag spre casa. Vorbim maine.
la toata lumea si sa ne rugam sa avem anul asta de Craciun cadoul mult dorit.

catalina

Mergi la inceput