Endometru,ovulatie,temperatur,monitorizari-87
Raspunsuri - Pagina 16
Cristinna spune:
nu te stresa scumpa, fa doza ramasa (am eu o superstitie cum ca e bine sa faci pregnylyl in buca din partea unde sunt foliculii mai maturi
) si incearca pe maine dim sa prestezi inca o tura.
Ce ma mira pe mine este ca la un ciclu de 24 de zile, ti-a dat pregnyl doar in ziua 13,dupa parearea mea trebuia sa iti dea mai repede un pic, dar poate la monitorizare nu a considerat destul de matur foliculii.
Tin pumnii 
Cristinna
cami30 spune:
Ideea e ca eu ma monitorizez intr-o parte si ma consult du doctorul prin telefon pentru ca nu pot ajunge la bucuresti. Din moment ce eu abia vienri am fost la eco si aveamm fol de 20.. era clar ca trebuie sa astept pana luni...
deci cum adun acum o doza de 4.500? ca l-am trimis pe sotz la farmacie..
stiu ca sunt de 500, de 1500 si de 5000.. cum fac? spuneti-mi .. HEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp/.... ca ma arunc pe geam daca pierd foliculii astia..
Ce se intampla daca a inceput sa ma doara cam tare pe stanga unde e foliculul ala mare? Inseamna c a mai crescut de la pregnylul ala de ieri sau ca s-ar putea sa se rupa singur? Abia maine la 1 ajung la eco... asa ca pana maine ma sinucid...
pozelemele
cami
Cristinna spune:
Cami scumpa, sotul tau sa-i zica farmacistei sa faca in asa fel incat sa iti rezulte o doza de 4500 de u. Nu stiu daca este doza intermediara, dar cred ca exista doza de 2000 de u..fa tu socoteala ca sa iti iasa 4500. Parerea mea este ca de vineri trebuia sa faci tu pregnyl sau cel tarziu sambata pt ca foliculul ala de 20 de mm deja era matur, iar cum pregnylul actioneaza in decurs de 24-36 de ore mai avea timp el sa creasca. Acum e posibil ca din cauza dozei mici de pregnyl foliculul sa fi crescut mai mult si te aceea de inteapa tare ovarul.DOAMNE DA sa se sparga singur , dar nu cred totusi. Fa tu doza aceea si apoi dim prestare obligatoriu.
Pupici cu multa bafta.
oanabbb spune:
CAMI,nu dispera!nu trebuie sa iei de bun ceea ce.ti zic pt ca tocmai amandoua am porcait.o pe dr mea,DAR...ea nu mi.a dat voie sa fac pregnil,spunandu.mi ca se sparg singuri.acum,eu ce sa zic,cred ca nu.i bai daca faci acu injectia,dar de ce nu il suni pe dr.tau?fa ceva,e pacat de asa minunatie de foliculi.
ingeras26a spune:
Cami, stai linistita, ca nu-i nici o problema...eu prima data cand am facut stimulare nici nu mi-a dat Pregnyl si s-au spart singuri. A doua oara, mi-a dat (acelasi dr). Deci nu mai fii speriata :) fa-ti si restul de 4500 (1500+1500+1500) sau (9x500) 
si fii cumintica si
. Eu sunt sigura ca o sa iasa cu 

luna asta.
Amely, sar'na. Vorbeste si tu, ca poate te iubeste mai mult :)))
Oanabbb du-te si fa-ti monitorizare, ca nu-i de joaca!!!
Pupici, Ingeras
cami30 spune:
Ce se poate intampla cel mai rau? Sa se nu se sparga si sa se transforme in chisturi?
Cristina mie de obicei ori imi cresc foliculii frumos ori nu cresc deloc.. Adica am avut pe ciclu nestimulat chiar si foliculi de 27, deci nu aveam cum sa fac atat de devreme pregnylul pe stimulare, care oricum duce ovulatia mai tarziu decat ovulezi normal pe un cm de 24 ca al meu. Deci dr a facut bine, eu am facut prost ca am incurcat borcanele sau farmacista nu a auzit bine...
De rupt foliculii mei se rup si singuri pentru ca am mai facut monitorizari da' e prima luna de stimulare si mi-e teama ca tocmai acum nu s-or rupe.
De sunat nu=l sun pe dr pt ca mi-e rusine.. ma mai crede si proasta dupa aia.. Tot ce pot sa fac este sa sper ca daca fac injectia intr-o ora ( a gasit sotzu) sa se rupa foliculii si sa nu fie prea tarziu...
pozelemele
cami
Moniland spune:
Cami30,
doza de 4500 inseamna 3 x 1500. Nu te agita, "Stai cuminte". Si spor la treaba. Profita de asa foliculi.
ingeras26a spune:
Mai Simo, pe mine nu ma doare nimic...ma simt excelent! dar si beau...mai mult de 2l pe zi. Vezi ca tanti aia mi-a zis ca-i musai sa bei min 2l / zi ca sa se elimine toxinele..
Pupicei, Ingeras
Cristinna spune:
Cami in concluzie : fa doza ramasa, apoi dim
si sunt convinsa ca totul va fi bine. Nu te mai gandi ca nu se sparg si ca devin chisturi pt ca nu cred ca o sa fie cazul tau
.
Iti tin pumnii si te 
Cristinna
cami30 spune:
of.. rau e sa fii tontoman.. Da asa patzesc eu mereu.. dau cu batzu in balta.. Luna trecuta povesteam ca am ratat foliculul ( dupa 2 zile de monitorizari) din motive de certuri conjugale... luna asta am...
de n-am mai stiut de mine si iaca, tot nu-mi iese.
MA impusc daca maine la eco nu vad ca s-a rupt foliculul, macar unul din ei ca aveam doi mai mari..Da fac rau de tot.. Imi vine sa URLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU de nervi
pozelemele
cami