Endometru,ovulatie,temperatur,monitorizari-87

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Simonico imi veni pe e-amil un mesaj de la talica cum ca-mi scrisesi nu-s ce mesaj pe Dc, da zau daca intelesei ceva. Mesajul de la tine cica e de pe 4 da ajunsa azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micam spune:

Buna fetelor! E a doua oara cand scriu aici dar va citesc zilnic si ma uimiti cat de active si optimiste sunteti ! Sa o tineti tot asa !!!! Eu vroiam sa va intreb daca ati facut vreuna gravibinon dupa stimulare cu closty (din ziua 2 pana in ziua 9 - jumatate de pastila). Am facut 2 injectii de gravibinon si acum am 2 zile de intarziere a ciclului. Am facut un test in ziua 27 si a iesit negativ. Voi ce credeti - ar putea fi o dereglare???? Va rog muulttt un raspuns !!!!
Multumesc si va pup pe toate !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

eu nu am deloc.mie nici cm nu.mi vine fara tratament.o data l.am lasat 6 luni,sa vad daca vine singurel...da de unde!
dr asta nu mi.a zis de monitorizare si vreau sa merg in alta parte sa fac...problema e ca sunt niste dr pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Fetelor va multumesc tare mult
Liana, simo, piccaflor, ingerash, catty, amely si tuturor fetelor pe care nu le vad acush ca merge netu prost!!
Intepaturile inca nu s-au terminat, nici mucusul nu s-a schimbat, colul e la fel de deschis si jos, asa ca inca nu am ouat!!!:) Sper sa se intample in seara asta sau cel tarziu maine dimineata ca sa nu ma mai duc si poimaine la eco.

Felicitari lu' Dandana si sarcina usoara!!

pozelemele

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Rodica, zau daca mai stiu despre ce era vorba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

a,SIMONICA,si i.am spus eu ca as vrea monitorizare,a zis ca nu.mi trebuie! dupa ,i.am zis ca vreau pregnil si mi.a zis ca sunt nebuna,ca nu.mi trebuie!as merge la altcineva,dar n.am la cine pe aici.am sa fac ma sfatuiesc cu voi dupa ce termin cele 5 zile de closty.

Mergi la inceput

Draga Oanabbb, musai monitorizare! Nici nu poate fi vb. sa faci stimulare fara! Ce pana me...dr..astia sunt nebuni?! Vezi ca am facut io stimulare fara monitorizare si era sa crap!!! Cauta repede un dr. bun!!! Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Picca, si io' sunt experta in d-astea nefacute... la mine practic nu exista notiune de timp liber...
Ia de la mine un , pentru stelute, in fond bune si alea...

Galinarodica, mercic pt. PM, esti o scumpa si te si aici...

Dyana, sanatate multa tizo!

Simo, cand e gata cuptorul? ca mi-e o pofta de pizza...immm

Ingeras, las' ca vorbesc io cu Mosu' ala, sa nu te dezamageasca de Craciun

Catty, fata sufletista si succes cu tratamentul!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Pe mine, nu stiu de ce ma cam doare ficatul! O fi de la faptul ca iau gynex, dar nu prea reusesc sa beu aia doi litri de apa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

O fi,Simo, vezi daca pe prospect scrie ceva despre asta. Data trecuta cand ai luat gynex au fost pb?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput