Endometru,ovulatie,temperatur,monitorizari-87

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Eu nu stiu ce am facut...ca scrisesem si despre Dandana, ca e gravi, dar nu stiu unde am trimis

Ploua cu gravidutze de sarbatori!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc onomastica astazi!
Cami30 wow!...hai sa ai bafta sa iasa cu okisori...
Simonette te imbratisez si ...tare mi-e drag de tine...
MOana imi pare rau pt pataniile sotului tau...astept cu nerabdare sa faci testul...
Liana pup olteanca cu popoul ciuruit
Lachi pune piciorul in prag ca in ritmul asta ajungi la balamuc
Amely si Diciu am uitat sa va spun ca am vazut pozele voastre
Galina ma bucur mult ca Serbanica e un nazdravan
Catty,Bubulina,Ingeras,Andicu,Madana,Dana P Cristinna,Cri,Danutza,Felicia,Marinna,Laurici si toate fetele...daca am uitat pe cineva sa-mi fie cu iertare...

Eu am fost azi sa-mi fac analiza secretiei...voi avea rezultatul lunii...sper sa iasa bine...
Iar acum ma apuc sa fac bradutul...

Mergi la inceput

DANDANA FELICITARI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Piccaflor , pai te apuci deja sa faci bradutul???
Nu este prea devreme?
Simo

Ingeras

Mergi la inceput

Picaflor, ia de-aici o imbratisare, ca sa stii ca-i reciproc

Ingerasule,e valabila si pt. tine de altfel pt. toate fetele!!!

Liana, ce-ti fac Bu..le!!! Pt. tine un special si dublu, ca sa-ti treaca popou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Fetelor, va admir cat sunteti de luptatoare si nu va lasati.

Meritati tot ce se poate mai bun si mai frumos.

Va spun si eu La Multi Ani !!!

Si sa devenim mamici cat mai curand.

Eu am fost racita luna asta. Sa vedem luna viitoare.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

fetelor,eu sunt mama intrebarilor!imi cer scuze de bruiaje dar dr la mine in oras nu prea stiu ce e cu ei,asa ca eu va intreb pe voi si apoi merg si.i invat pe ei.mie azi mi.a venit cm si dr mi.a zis sa iau closty din ziua 5.pe aici am vazut ca luati din ziua 3.ce sa fac?hai ca tre sa ma ajutati si pe mine sa fac un,n.aveti ce face

Mergi la inceput

Oanabbb, eu de ex. luam ova-mit[care este tot clomifen], din ziua 2pana in ziua 9! Dar asta fiindca asa-mi spunea dr.ita! Sfatul meu este sa faci cum spune dr., mai e si in functie de cat de tarziu ai ovulatie! Eu aveam ovulatie prin ziua 19, si de-aia luam asa devreme, ca s-o aduc mai aproape de ziua 14, cum ar fi fost normal!!! Deci...tu de obicei, cand ovulezi? Te si bafta!!!

Mergi la inceput

Ingerasule pai aici lumea a-nceput sa-l faca...si doar nu era sa ramin eu mai prejos,nu?
Simonici..
Si acum sa va zic ce facui...azi dimineata am cumparat un spray din acela de scris pe geam...si cum am o usa-geam f mare,m-am apucat sa desenez stelute si sa scriu "Sarbatori fericite"...dar vopseaua sau ce naiba e aia,in loc sa se usuce s-a prelins toata si a iesit un talmes balmes...am stat mai bine de-o ora ca sa curat geamul...si dai cu acetona si dai cu spirt...acum sint drogata nu alta...ca sa nu va mai zic cum arata mainile mele...
A,dar pe juma' de geam au iesit relativ bine 3 stelute...pe care acolo le-am lasat...
M-a mincat in posterior sa am gemuri pictate...da' las' ca m-am scarpinat sa-mi ajunga citiva ani...
Dyana

Mergi la inceput

Mai Picule... chiar ca te-a mancat, da rau de tot! Tu nu stii alta metoda sa te scarpini acolo??? Bine cel putzin ca ai ramas cu

Mergi la inceput