Endometru,ovulatie,temperatur,monitorizari-87
Raspunsuri - Pagina 12
cami30 spune:
Buna dimineata la Mos Nicolae. La mine n-a venit nici macar cu o nuia.. da' sper sa vina diseara ca Mosu meu munceste bietul de el, zi-lumina.
Azi Cm 14. Am facut ieri pregnyl fetelor si aseara m-au luat nesthe intzepaturi pe ovarul stang de mama mama, care au tzinut pana dupa ce am..
. Apoi m-au apucat iara de dimineata, da' cam pe ambele parti, mai puternic pe stangu, mai slab pe dreptul. Sa nu se fi rupt inca foliculul? Stiu ca dupa pregnyl tb sa se rupa in max 36 de ore, nu?
Am executat sporturi extreme aseara. In seara asta fac pauza.. ca nu mai pot fratilor, prea mult sex strica. Maine ma duc iar la eco si sper sa se fi rupt nenorocitul de folicul. Apropos.. e posibil sa se rupa de la pregnyl mai multi foliculi? Unu de 19 (cel de pe dreapta?) ar putea sa se rupa si el? Sau doar cei peste 20 mm, poate ma trezesc naibii cu gemeni ![]()
![]()
Hai pupici si O zi buna tuturor, la multi ani Nicoletelor si Nicolailor...
pozelemele
cami
Kariris spune:
Da Cami, in primul rand dupa pregnyl mai cresc foliculii deci va ajunge si cel de 19 la dimensiuni babane...si se vor rupe amandoi barosanii! Si sa-ti dea Dumnezeu gemeni, care-i problemutza? Ca doar are fata doua tzitzi in dotare, nu???
ingeras26a spune:
Lachi, esti dragutza rau de tot!
Cami, pai si n-ar fi bine???! 

La Multi Ani pt toate Nicoletele si toti Nicolaii de pe lume! Sa va dea Dzeu sanatate, bucurii si sa va implineasca toate dorintzele!
andicu spune:
Salut si eu in fuga "endometroasele" .
La multi ani ! celor care-si serbeaza azi ziua de nume !!
Sper ca v-a adus Mos Nicolae daruri multe si frumoase, nu nuieluse !?!
Danap, ma bucur ca te-ai intors intreaga! refacere rapida !
Liana, multa sanatate!
Rodica, tu ai primit cel mai frumos dar de Mos Nicolae si de Craciun! un
pentur Serbanica de la mine!
Cami,sper sa primesti un cadou frumos
anul asta de Craciun!
Lachi,au dreptate fetele, eu cred ca la tine a fost ca un santaj sentimental! au profitat de slabiciunile tale!sper sa te transformi dintr-o "bunica" exploatata, intr-o mamica cu bebe sanatos si frumos
!
Andreea.Pozele mele
ingeras26a spune:
Fetelor, Dandana a anuntat la Aspirante ca va fi mamica...e in 7sapt+2zile deja!!!

Ingeras
Amely spune:
Felicitari Dandana si sarcina usoara! Doamne ce cadou superb acum in prag de sarbatori...cred ca va fi cel mai frumos Craciun din viata ei!
Cami, as vrea sa te vad peste 2 saptamani cu un test ++ in manuta, multumindu-i lui Mos Craciun ca ti-a citit scrisorica...
Andicule, nu mi-a adus Mosu' nimik, da' inca nu s-a terminat ziua...io inca mai sper![]()
Va pupa Amely pe toate!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
ingeras26a spune:
Fetelor, si Geliza de la "Mamici din nou aspirante" a aflat astazi ca e gravi! Vreau si eu...dar eu sapt asta tb sa
, lasa ca eu imi primesc cadoul de Mos Craciun!
Pupicei, Ingeras
dana p. spune:
La multi ani celor care isi serbeaza azi ziua de nume sau de nastere si sa fiti sanatosi!!
Imi cer 

de la voi ca nu v-am multumit ca ati fost alaturi de mine.
Eu sunt cam varza si fizic si psihic , incerc sa-mi revin cu toate ca-mi este greu.
Va pupacesc pe toate
Dana
Poze
catty spune:
Mama, ce de gravidute au aparut. Hai ca vine si randul nostru curand.
DANAP refacere usoara puiule. Sanatate multa.
AMELY si CAMI30 lasa ca vine si la voi Mosu azi, stiu sigur. Sunt un pic mai inceti, dar isi revin ei pe parcurs.
catalina