Endometru,ovulatie,temperatur,monitorizari-87
Raspunsuri - Pagina 11
galinarodica spune:
Lachi cred ca e timpul sa treci la masuri radicale si dure. Zii si tu "Daraga ori bagi la cap ce ti-am zis si-mi respecti dorinta ori pa si la gara, eu am fost intelegatoare to-am respectat orgoliile si dorinta atata timp acum gata e randul tau. Vrei bine nu pa." Nu mai amana la nesfarsiot ca dupa aia sa fie prea tarziu.
Fii dura ca altfel se vede treaba ca nu mere. Si stii tu "mila mi-e de tine da de mine mi se rupe suflet'", e important sa-ti implinesti si tu visele si menirea si daca nu e instare sa te sprijine si sa te inteleaga....
Stiu ca sunt mai dura, dar eu una am luat-o de atatea ori "peste botic" incat am spus nu mai fac nici un compromis nici pentru papa de la Roma, vreau un copil si o sa-l am. Si uite ca il am si o sa si fac unul.
Kariris spune:
Da, Rodica, sunt convinsa ca o sa-l am si eu intr-o buna zi; simt eu ca la anul nu stiu cum dar copilul va intra in viata mea. Nu esti dura, de multe ori i-as spune si eu "pa si la gara" dar dupa cateva secunde imi aduc aminte ca absolut toate realizarile mele sociale, profesionale si materiale din ultimii 6 ani lui i le datorez...nu ca nu as fi muncit si eu pentru ele, dar daca nu era el nu aveam nimic... si cred eu ca cu putina rabdare...o sa-mi ating si telul suprem: copilul! Si rabdare am...tactul imi mai lipseste uneori.
bety spune:
Madana - somn usor si Mosul sa vina cu surprize...imi pare rau ca nu ai ajuns la concurs...chiar eram curioasa, ca stiam ca azi era o zi importanta pentru tine!
Lachi - pai zau asa, ma oftica oamenii care profita de bunatatea altora si ... ai vazut ca am dreptate cu super: ai si distribuit cadourile!
Kateryna - inca nu ai ajuns la ovulatie; endo e subtirel...dar avand in vedere ca esti doar in ziua 10, el mai poate creste (nesistematizat, adica inca nu-i trilaminar, nu are consistenta de la ovulatie) - probabil prin ziua 12, ajunge la valoare de aprox. 7 mm si va fi trilaminar; pe ovarul dr. ai un folicul de 14 mm, care va creste cam cu 1.5-2 mm/zi.
Deci...nu ti-a zis de o noua eco?!
Sac Douglas: fara lichid - normal, ca nu ai ovulat!
Pe stangul, probabil mici chistulete.
Ti-a scris pe fisa si ... ce-a zis ca va fi pasul urmator, din punctul lui de vedere...ca noi ne putem da cu parerea, dar doar atat!
am zis bine?!
Mai dati-va si voi cu parerea, nu de alta, da' sa nu bag fata-n ceata ![]()
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
galinarodica spune:
Lachi nu am zis sa si pleci ci doar sa-i spui si tine minte realizarile ti se datoresc tie chiar daca te-a jutat si el. Nu trebuie sa te simti datoare sau obedienta. Capul sus ca-ti zic eu ca realizai si fara el ca esti fata desteapta si 6 ani sa ma ierte al de sus eu zic ca e destula rabdare. Lasa dulcegariile si ia-l de sus tare si cu forta sa inteleaga ca gata rabdare fuse si se duse ai si tu dreptul la bucurie si la opinie.
Cristinna spune:
Buna dimineata,
La multi ani tutror Nicoletelor si Nicolailor

! .Sanatate si fericire deplina!
OanaM noi asteptam cu sufletul la gura o veste buna de la tine
.
Cami felicitari pt foliculi si tinem pumnii de acum
!
Eu ziua 6DPO, durerea de mijloc ba apare ba dispare, intepaturi usoare de ovare, mai ales cel stang si cam atat.
O zi buna sa aveti TOATE.
va 

Cristinna
Amely spune:
La multi ani tuturor ce poarta nume de sfinti Nicolae, Nicoleta etc... si voua fetelor sa va puna Mos' Nicolae in ghetute tot ce va doriti...dar mai ales cate un test II!
Cami, felicitari pentru valorile super, sa se lase cu okisori!
Olteanco, ia de aici un
ca sa nu te mai doara la injectii, mi se rupe sufletul de tine si abia astept sa scapi de problema cu gatul...Sanatate!
Pupicei tuturor!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
catty spune:
LA MULTI ANI CELOR CARE ISI SERBEAZA ZIUA DE NUME ASTAZI! Sa va dea Dumnezeu sanatate, putere de munca, liniste sufleteasca, un bebe si puterea de a merge mai departe!!!!!!!!!
Eu ce sa zic, cred ca maine, ziua 12 merg la eco. De la tratamentul asta de il iau ma dor ovarele de mor, mai ales cel stang. Uneori nici nu ma pot misca de durere. Nu inteleg de ce. Oricum aseara i-am scris lui Mos Craciun, sau mai bine zis i-am spus clar in fata ca vreau cadou anul asta un test de sarcina pozitiv. Asa ca a inteles aluzia si ne-am pus pe treaba.
Fetelor, daca ne rugam toate sa aflam vestea cea buna de Craciun credeti ca o sa mearga?
GALINARODICA, ma bucur ca Serbanica se simte bine si ca are chef de facut prostii.
LACHI, cred ca este timpul sa pui picioarul in prag si sa nu mai lasi sa se intample asa ceva.
CAMI30 felicitari, astea da valori.
LIANA, imi pare rau ca esti bolnavioara si trebuie sa faci injectii. Daca te ajuta cu ceva si eu incep de azi tratamentul injectabil.
catalina
simonette spune:
La multi ani...Nicoletelor si Nicolailor, sanatate multa si implinirea tuturor dorintelor!!!

simonette spune:
Buna dimineata, la toate doamnele!!!
Io aseara nu am mai intrat, din anumite motive, si acum vad ce am pierdut!
Lachione, esti ceva de pomina fetitzo! Io te inteleg perfect, ca o am pe cumnata-mea {sora lui chelu' meu}, care are doi plozi

Eu iubesc f. mult copiii, dar astia sunt in primul rand needucati si apoi sunt obraznici din cale-afara! Mai...pur si simplu mi-e frica de ei, atat de rai sunt, mai ales cand sunt impreuna! Ea fiind o femeie ocupata, incearca mereu sa-si lase copiii la mine, dar io i-am zis in fatza, ca fiecare sa-si creasca copiii, ca imi sunt dragi copiii ei dar ca nu le fac fata!!! Are si bona, are si menajera, dar se pare ca nici astea doua nu le fac fata copchiilor astora! Imi pare rau pt tine, dar nu te mai lasa exploatata de "nurori", ca dupa parerea mea, ele sunt nesimtite, nu sotul tau, care saracul isi iubeste nepotii!
Va pup cu drag pe toate si sper ca Moshul, a fost darnic cu voi!!!
lauricipani spune:
Buna ziua dragelor.
LA MULTI ANI CELOR CARE-SI SERBEAZA ZIUA DE NUME!!!!!
Lachi, hai ca tin io pumnii sa fie bine pe mai departe sa nu mai treci prin asa ceva.
pup toate frumoasele fara exceptie!
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici