Endometru,ovulatie,temperatur,monitorizari-87
Raspunsuri - Pagina 10
oanabbb spune:
bafta CAMI,SI SA NU INDRAZNEASCA nenorocitul de folicul sa se incapataneze ca are de.a face cu toata armata aspirantelor
si apoi ii dam noi lui
pana se sparge!te
si spor la treaba
Liana30 spune:

cami30..bravos muica esti deja trecuta la panou pentru valorile super...multa bafta..
simonooooooo sunt mai bine.....da mai trebe sa mai fac o serie de moldamin..1 la 7 zile ...si am 3 de facut...moamaaaaaaaaaaa si tot grasu mi le face....sa te tiii...da scap io si de asta...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
asi spune:
Liana vai de
tau.Iti plang de mila ca moldaminu' doareeeeeeeeeee rau de tot.
Poate ca te alina o 
kateryna spune:
Fetelor m-am intors si eu de la dr.
Cine imi traduce si mie in romana ce mi-a scris pe fisa? ![]()
Uter: 49/35 mm
Endometru nesistematizat 5 mm
Ovar dr: 22/21 mm - cu form. hipoecogena la polul inf 14 mm *folicul evolutiv*
ovar st: 21/12 mm- micropolichistic
Douglas: fara lichid
Aaa...valorile sunt in ziua 10
Va pupic si multumesc
Nunta noastra
Cununie civila
crinuta71 spune:
Lachi acum am vazut ce "patanii" ai avut in weekend. Imi pare rau. Eu nu cred ca as fi rezistat. Mai bine incearca sa faci un program de iesit pe undeva, ca sa nu se mai poata intampla ce s-a intamplat in ultima vreme.

Asi eu nu am reusit sa gaesc revista si am cautat in mai multe locuri. Intr-un loc mi-au spus ca s-a terminat (deja?).![]()
Kariris spune:
Asi, multumesc mult. Acum m-am intors de la operatiunea distribuit cadouri... mamaaaa si e o ceata in Bucuresti...
asi spune:
Crinuta imi pare rau ca nu ai gasit-o dar daca vrei o pot cumpar eu maine (daca gasesc) si ti-o trimit.
Lachi
bety spune:
Liana - 

....mai vrei?! Ca oricum n-am cum sa mai iau amigdalita aia a ta, ca la cate antibiotice ai bagat in tine...o sa devii imuna de tot!
Lachi - tu esti o super; chiar asa, sa te supere lumea; spune-le ca vin si bat tot ce gasesc in cale, daca mi te mai supara... indiferent: sot/bunic, nepoti, nurori, copiii, gineri, vecini...fara catel...lui ii dau un
-ic pe botic - in rest...pazea!

Sa va aduca Mos Nicolae - toate bucuriile din lume!!!!!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Kariris spune:
Esti de belea Bety!!! M-ai facut sa rad in hohote...de m-am innecat, ca io mancam si eu ceva pe ziua asta, cand am citit postarea ta. Fata de actiune, nu gluma: rade tot ce-i sta in cale, mai putin catelul si io!!!![]()
Liana am vazut ca te-ai gandit la mine referitor la Cantastim... multumesc mult iubita dar nu aveai cum sa-l gasesti, ca se gaseste doar la Cantacuzino si nu in farmacii. Dar tu asa amigdalita nasoala ai facut de trebe sa faci moldamin??
Simonettooooooo!!!! Ce faci mama? Ori esti la ovulatie??![]()
Madana spune:
Dragele mele, abia acum am ajuns acasa obosita moarta.
Din pacate concursul s-a tinut fara mine caci probleme importante m-au tinut numai prin deplasari azi. Oricum directoarea mi-a promis ca nu voi ramane "netitularizata" si ca se va gasi o solutie.
Lachi imi pare rau pt. situatia in care esti pusa de sotul tau. Sunt total de acord cu tine. 
Liana cate injectii zici ca mai ai de facut? Deja eu le-am pierdut sirul.
dulce un drakushor ca sa se faca bine cat mai repejor.
Oana miercuri sa fie atunci testul. Dar sa nu ne mai amani te rog ca deja am inceput sa ne roadem unghiutele de curiozitate
.
Eu ma retrag fetelor ca sunt franta. Cred ca sar si peste cina in seara asta ca mi-e sa nu
cu nasu' in farfurie.
Vorbim maine.
Aaaaaa, offfff, trebuie sa-mi fac ghetutele sa vina Mosul. Hai ca le spoiesc repede si gata, dau stingerea.
Va pup pe toate, fara exceptie 
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"