Endometru,ovulatie,temperatur,monitorizari-87
Raspunsuri - Pagina 9
ingeras26a spune:
Lachi, ce situatie nashpa...
Foarte bine ca ai pus piciorul in prag si i-ai spus sotzului :(. Trebuie sa aceeapte ca tu vrei copii acum...pe ai tai, nu pe ai altora. Ahh, una e ca ii ajuti cateva ore o data la nu stiu cat timp, dar alta e sa stai in fiecare we cu ei, cand tu de fapt ar trebui sa incerci sa ti-i faci pe ai tai :))
Incearca sa le spui frumos, sa nu fii scarboasa cu ele...dar nici prea frumos! ![]()
![]()

Pupicei
Ingeras
asi spune:
Lachi draga imi pare rau pentru tine.Eu te inteleg ce stresant e sa ai copii pecap si tu sa te simti rau.
Nu vreau sa fiu rea si nici sa ma amestec dar stiu ca sotul tau nu e de acord cu adoptia.Ce legatura are ?Daca tot nu iese bebe si lui ii plac copii asa de "tare" de ce sa nu te streseze un bebe tot timpul doar ca ala va fi al vostru.Atunci ai fi si tu mai impacata si mai fericita.
Te rog nu te supara pe comentariu!
Amely spune:
Sincer, Lachi, eu n-as rezista la situatii de genul asta...nici fizic si nici psihic. Asa ca ai toata intelegerea (si admiratia) mea, si da, e cazul sa pui capat...mai finut sau mai ferm, in functie de cum vor reactiona...
si fii tare!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Amely spune:
Asi,
pentru subiectul scrisoare catre Mos Craciun... Vroiam de mult s-o fac, asa ca am facut-o aici...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Kariris spune:
Asi, asta se numeste egoism: adica bucura-te fetito de copiii deja existenti in familie (nepoteii lui) daca tot iti plac copiii. I-am spus si eu de atatea ori ca as vrea si eu un copil pe care sa nu-l mai duc acasa si sa nu mi-l mai ia nimeni! Nu stiu, poate nu m-ati inteles bine: pe mine nu copiii astia ma deranjeaza cel mai rau ci mamele lor care profita de bunatatea mea si ma iau de fraiera!
Si ca tot am zis ca m-am saturat sa fiu bunica.... de unde credeti ca vin acum? De la cumparaturi! Am fost sa le iau cadouri de Mos Nicolae!![]()
Dar nu,....la mine nu-i mai primesc in fiecare we cate 10 ore/zi!
galinarodica spune:
Lachi eu cred ca vinovat de toata aceasta situatie e sotul tau...Si tu trebuia sa pui mai de mult problema serios. Trebuie sa comunici cu el si sa-i spui ferm ca ii iubesti pe micuti si-i accepti in vizita, dar nu abuziv si ca vrei cu orice pret propriul tau copil ca sa te simti si tu implinita si ca daca el are deja copii nu e cazul sa fie egoist. Tine minte TREBUIE SA FII FERMA SI FARA COMPROMISURI.
Kariris spune:
Da, Rodica, ai multa dreptate...eu am mai avut discutii foarte ferme cu el pe tema asta si se opune, nu stiu pana cand se va mai opune ca eu mult nu mai rezist. Am acum un plan de bataie pentru sarbatori...poate il mai sensibilizez putin...sa vedem daca o sa tina, ca s-ar putea sa nu pot nici macar sa-l pun in aplicare.
cami30 spune:
Pupici la toate fetele si raportul meu. E acum... ori niciodata!!
ziua 13, folicul de 25 pe stanga, 19 pe dreapta, endometru 10, sunat T, intrebat de pregnyl, facut pregnyl, urat de T bafta. Daca nu e nici acum, nu mai e niciodata. Prestat din 2 in doua zile, deci sotz odihnit, nestresat, in seara asta daca nu se sparge de la pregnyl il rup eu cu dintzii..
Bafta tututor!!!
pozelemele
cami
asi spune:
Cami multa bafta!Sper sa se arate okisorii.
Amely multumesc!
Lachi imi pare rau pentru tine.Eu am inteles ca atitudine adultilor te deranjeaza nu copii.Ca sa il sensibilizezi te poate ajuta si un articol despre adoptie(in care aparem si eu si Razvan si inca o membra a DC) din nr.pe decembrie al revistei Avantaje.Eu iti tin pumnii si daca te pot ajuta cu ceva o fac cu mare placere ca imi esti draga.
Familia mea
Razvan