Cluj rulz (24)!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Florina tot cautand eu la capitolul 23 al odiseei Cluj rulz ca sa vad cine a zis de intalnire vineri (si a zis Cristiana pe pagina 9, pun aici cu copy/paste "da am vrea sa iesim in clubul Seven care am auzit ca e super fain, ce ati zice vinerea viitoare,va bagati?noi cu sau fara sotiori...eu sigur cu!" am vazut ca am primit invitatie de la tine pentru clubul de miercurea asta multumesc frumos! Nu stiu daca pot ajunge, in timpul saptamanii mi-e destul de greu, dar o sa analizez cu temeinicie!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Va doresc ca sa va aduca toate cadourile pe care vi le doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

VINE MOS NICOLAE!!!!! ATI FOST CUMINTI?

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Olim, iti multumim de urari si de salutari> Ia zi tu ai fost cuminte? Sa ne spui ce ai primit!

quote:
Originally posted by olim

Va doresc ca sa va aduca toate cadourile pe care vi le doriti.

Mariana, chiar asa, ce ai cumparat (din fostul Iza) si unde ai disparut asa de repede si fara sa te vedem?

nu mai dati din coate...oricum, fiecare mâtză pe limba ei piere ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Va uram si noi sa v-aduca Moshu' tot ce vreti si meritati...da' stiu io c-ati fost cuminti....

...io si Mihai nu prea primim mare lucru, ca ne pastram pentru Moshu' al mare...iar Elise trebuie sa primeasca maine pachetel de la moshu' buni...si dimineata in ghete va gasi o portocala si o jucarie, ambalate frumos de mami imediat!!!!

...si sa nu uit ca io primesc si un cadou "special"...vin rushii, ca m-au luat crampele deja...

Simona, io uitasem de vineri....cred ca dupa ce-am citit am si uitat, ca stiu ca noaptea n-am cum bantui pe nicaieri, asa ca ma resemnez din start!!!

Va zic ce vreau io de mos, vreau multa, multa

Va pup si va doresc o noapte linistita

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

VINE CRACIUNUL, FRATILOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Ooooooooooooooo! Mai fetelor (Roxana si Simona)! Ce ma enervati! Cum nu ne-am intalnit??? Am intrat sa cumpar doar o ciocolata pt maica-mea de mos. Cred ca voi erati prea infocate cu , iar eu eram prea grabita (ma astepta sotiorul) si am trecut pe langa voi ca in filmele cu prosti! Mi-e tare ciuda; mai bine nu imi spuneati.

Florina, scumpa mea! Da chiar asa! Vorba Roxanei, pai tu crezi ca as umbla dupa casa nanasului ca sa-ti spun ce ma doare? Nici nu stiu cum ti-a trecut prin cap asa ceva! Si in plus, eu am dat citat exact dupa ce a spus "mandra"; pai iti amintesti sa fi spus tu asa ceva? Iar cu 1 decembrie, m-am referit la un subiect de la discutii generale, destul de apt pt ZZ, cu o tema legata de ziua nationala.
Roxa-boxa a trecut si ea pe la acel topic .

Stanca, si Stefan are muculeti. Dar parca nu imi vine sa stau acasa pt asa minor lucru. Fetelor, daca Stefan are muculeti, ma primiti la intalneala???

Roxana, , pe Stefan de ce nu il iei in calcul alaturi de Serban si Darius?

Si am o veste fff buna (sper)(cadoul pt fam mea de la mos): se pare ca am facut (eu ) rost de o comanda ffffff care ne va aduce f multi bani . Maine stiu sigur daca am reusit ori ba (sa-mi tineti pumnii stransi!). Iar daca facem treaba, maica-mea nu pleaca maine acasa .

Revin .

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nana_sim

- m-am simtit total depasita de situatie cand am vazut subiect nou deschis la Cluj care are deja 5 pagini si eu n-am scris nimic!

... cu inalte calificari de nasa si matusa.

Asa m-as fi simtit si eu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Doaman draga, din nou pe mosie? Ti-ai culcat feciorii si acum esti cu noi?
Vezi sa nu uiti sa iti lasi ghetele pentru sau.
O seara buna sa ai si multe cadouri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Mariana habar nu am ce a fost in mintea mea...jur ca n-am vrut, mi-a scapat mititelul !!! Asadar, baietzii sunt in majoritate!

nu mai dati din coate...oricum, fiecare mâtză pe limba ei piere ...

Mergi la inceput

Tatiana , Ma bucur tare ca inca mai sunteti 2 in 1 . Piticii tai stiu ei ca e muuuuult prea bine in burtica la mami ca sa iasa inainte de vreme !

Sanatate puiutilor bolnaviori! Sara si nu mai stiu de cine era vorba (Razvan cu muculetii; mai era si altcineva?)

Anca . Trebuie sa vi si tu la intalneala! Ce conteaza acum 2 ore?! Fa un efort, please!

Olim, de ce ma iei cu "doamna Tache" ? Cu ce am gresit?

Noi am primit asa de la :
- eu - un mortal (cumparat de mine )
- sotu' - 2 perechi de (dintre care una bestiala! )
- Stefan - pulovar, set de scule, set de vaci-porci-cai etc;
- Simon - pulovar, jucarie pt patut si o zornaitoare din plus, figurine pt perete.
- maica-mea - o ciocolata .

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput