Cluj rulz (24)!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Marianaaaaaa, soro! nu mi-ai zis daca ti-a trecut supararea!! inca odata !!!

nu mai dati din coate...oricum, fiecare mâtză pe limba ei piere ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Eu am primit de mult cadoul de , deoarece al meu saracul nu e acasa si mi l-a dat mai demult.
A fost un hanorac pentru iarna, ca daca ma duc in Romania sa nu imi fie frig, caci eu sunt tare rea de frig.E un rosu tare frumos, l-a cumparat din Franta si imi place muuult.
Iar eu i-am cumparat un Aparat cu baterii GILETETE si o camasa.
Asa ca la mine asta seara nu vine saracul, ca nu am zapada si s-a scufundat.

Mergi la inceput

Sarumana, cucuoana.Nu am crezut ca te superi pe mine, dar chiar imi place cum suna si imi esti draga tare.
Insa daca tie nu iti face placere promit sa nu iti mai spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Roxana, . Gata, soro, te-am iertat . . Nu am vazut postarea ta, ca scriam de zor cand ai raspuns tu. (asa, ca sa nu auda nimeni: nu eram suparata deloc!)

Olim, tot aci, pe mosie, ca robu'

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Si pe mine cand ma ierti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Gata, s-a mai insufletzit atmosfera?
Dorm cupchii si barbatzii si noi zburdalnice pe forum?

Mariana, tinem pumnii sa iasa comanda!

Puneti la cale de-o intalneala carevasazica....

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Ce bine ar fii daca am fii si noi in Romania, dar mai au de asteptat putin pana venim noi, si apoi chiar o pune de-o, nu

Mergi la inceput

Mai, fetelor, vad ca deja e moda la noi cu .
Asa ca, ia sa trec si eu la treaba:
Olim, draga mea, daca te-am facut sa te stresezi; nu asta mi-a fost intentia; poti sa-mi zici cum vrei, ca nu ma super; daca tie asa iti place...asa sa fie; (stiu ca suna bine "doamna Tache" , dar m-am gandit ca nu e locul aci sa ma domnesti )

Ps.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Pai daca ne uitam la ani, baba sunt eu, dar tu cum ai marit populatia Romaniei cu , trebuie sa iti zic Duamna.
Macar bine ca nui trebe sa ma mai stresez, caci imi faceam probleme, deoarece imi place asa tare aici, ca nu vreau sa ma duc in alta parte.Ma simt tare bine la Cluj si cu clujencele.

Mergi la inceput

Olim, eu una ti-am promis ca atunci cand vi in tara o punem de-o intalneala. Iti amintesti?

Ina, multumesc.
Mare dreptate ai: dorm pruncii, doarme sotul (dar ma bate un gand de sa ma duc sa-l trezesc si sa-l pun la treaba ), iar eu "calare" pe DC (....ca sotul doarme...)
Ce-mi mai face nora?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput