Cluj rulz (24)!
Raspunsuri - Pagina 10
country girl spune:
Ce as mai veni si eu la intalneala voastra, dragelor. Dar mai e muuult pana la vara...
Cuscro, Ilinca doarme de la 9. Astazi am iesit pe afara, prima oara dupa 3 zile de raceala amandoua si tare bine i-a prins. Maine planuim alta iesire sa luam bradut si ornamente. Si o sedinta foto cu rochitzele din garderoba pana nu ne raman indecent de scurte.
poze cu "Zmeoaica"
mariana tache spune:
La ce ritm alert de scris avem, saraca Simona, maine iar se simte dezarmata
.
Asa-s eu vis-a-vis de mamicile de sept-oct 2005. Efectiv nu pot sa tin pasul cu ele!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
olim spune:
Ce sectie a Facultatii USA-MV a terminat sotul tau, caci imi pare foarte cunoscut.
Am nimerit facultatea nu?![]()
olim spune:
Draga country, facem una si la vara, nu iti face probleme, adica fac bastinasele de la Cluj
.
Multa sanatate sa aveti amandoua, si spor la cumparaturi maine.
Saptamana viitoare cred ca plec si eu la Belgica cu sotul in calaltorie.![]()
mariana tache spune:
Olim, ai dreptate! A terminat TPPA. Acum zi tu....de unde il stii? Te pomenesti ca ati fost colegi?!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
olim spune:
NU am terminat TPPA.al meu sot a terminat MV IN 1999, iar eu am intrat la Zoo in 1997, iar in 200 am inghetat scoala, iar acum m-am inscris in anul 4 si 5.![]()
Nu il cunosc personal, dar 4 ani cat am stat in faculta, ne-am cunoscut multi, cel putin din vedere.

olim spune:

Chefurile din Hasdeu in caminele 12 si 16 erau super, iar martea era zi de discoteca in Atlantic, asa ca imagineaza-ti tu ce viata era.![]()

Nu a fost cumva si in practica in Franta?
Iar pozele din parcul din fata la zoo sunt clare.![]()
mariana tache spune:
Ce mica e lumea!
Olim, draga, dar acum pot sa te intreb eu ceva?
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Am vazut ce poze ai in albumele tale; ce semnificatie au???
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!