Cluj rulz (24)!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Tocmai mi-am amintit ceva:
Florina, ai pomenit de ceva link interesant pt mine, in legatura cu poze-bebe. Mai stii? Unde e link-ul?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Cum e cu practica in Franta, zi-mi si in ce an a terminat.
Zici de pozele din albumul de pe yahoo.
Nu am pus poze cu mine ci edei legate de nunta, cateva cu sora mea care a fost la noi, si cu masina preferata.
Nu am pus de la nunta, caci de cand cu problemele care au fost pe aici mi-a fost cumva parca.
La astea te referi, nu.

Mergi la inceput

Olim, sotul nu a fost in Franta; a terminat anul asta.
Ma interesau pozele cu aranjamentele de nunta; m-am gandit ca voi va ocupati cu asa ceva; plus ca sunt poze si cu mirese; alea cine le-a facut?
Dar la ce probleme te referi? ce te-a determinat sa nu pui poze cu tine?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

L-am luat de pe mai multe site-uri din internet.Mai ales ca am cautat tare multe, ca sa imi aleg ceva ce imi place .
Nu mai stiu poza cui din Germania au aparut intr-o revista din Romania cu un articol, fara voia ei si asta m-a oprit putin sa pun pozele pe yahoo, mai ales ca au fost exact dupa ce ne-am intors noi aici.

Mergi la inceput

Iti doresc o noapte buna, trezeste-ti sotul, ca inca mai ai tim.
La tele e o emisiune despre cum poti fii omorat pentru 3000 de euro, si mi-ar place sa o vad,mai ales ca in prezentare azi, apareau si romani implicati in aceste crime platite . E ste un subiect destul de interesant.
Somn usor si multe cadouri de la

Mergi la inceput

Ina, pt Ilinca; sa nu mai fie bolnavioara!

Olim, trebuie sa te las pe tine sa faci curatenie prin zona , ca eu nu mai pot de som; + ca iar trebuie sa-i dau de lucru la calc si sa-l las asa in legea lui pana dimineata!

Somn usor pt toata lumea!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

'neata!
fetele, vin si zic ca si simona....3 pagini scrise peste noapte!!! dormiti meeey!

mariana, nu face fatzuca aia suparata ca ma simt naspa... florina, sa nu te superi nici tu...da' chiar nu stiu daca pot sa ajung...is si foarte cazuta in buda din cauza unor vesti proaspete si absolut orrribile si cred ca si de asta nu prea reusesc sa ma adun ca sa fac mai nimic! sincer, sunt un bursuc!
vroiam mult sa o cunosc pe mihaela cu al ei darius, care nu numai ca se cheama ca si al meu frate, da' parca mai si seamana cu el cand era mic ...
oricum, la urmatoarele nu lipsesc!

sper ca ati avut un mos de treaba care v-a facut pohtele :)
al meu mos a fost cu treaba la bucuresti, mai exact a stat vreo 5 ore prin aeropoarte ca sa stea o ora acolo....

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna dimineata, gagici !! Pai ce faceti dragelor??, ca aveti un spooor la scris, de nici nu mai apuc sa va tin ritmul... (nu ca as fi apucat pana acum).

Mariana, da' tu chiar nu ai somn, asa-i??? Ca eu, de cum adoarme gaza mica la orele 22, nu risc sa nu apuc sa inchid ochii, asa ca tzushti si io la somnic..., ca si asa cateva reprize de trezit inca mai avem. Spor si succes in ceea ce vrei sa iasa.

Inca nu stim daca putem veni la intalneala, dar daca nuuuu, o sa ne para rau de tot (asteptam ) Distractie puiutilor si multi.

Anca, iarta-ma ca nu am intrat ieri, dar am fost ffff ocupata, sper sa vb. azi. Aseara eram tare ca nu am apucat sa pove...

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata !

La noi nu e buna ca sunt suparata rau.Eu pe mine sunt SUPARATA si nu merit nici un cadou de la nici un Mos.
Dupa cum va spuneam Razvan e racit dar nu ii curg decat mucii si doar dintr-o nara.De cateva zile cand manaca isi tine mancarea in gura si ii se face greata.Si eu la mancare ii tot spun sa mestece si sa inghita dar pana ma asculta .Azi dimineta ii fac cereale moi ca nu cumva sa il deranjeze ca are muci.La un moment dat fara preaviz , pe cand era aproppe gata , boraste.Atunci ma apuca dracii si incep si urlul la el ca disperata.Cred ca aveam o mutra de vrajitoare ca bietul copil nici nu mai indrazneste sa planga.Eu nimic, o dau inainte trantesc cutia de cereale de toata bucataria era in ceata urlu si arunc cu ce apuc.Atunci vad copilul care era speriat si abia atunci imi dau seama ce am facut.Il iau in brate si se calmeaza si ii mai fac o portie de cereale pe care o manca cu chiu cu vai dar nu mai .
Sunt nebuna de legat!Imi vine sa imi trag palme.Nu va zic ca abia acum am terminat cu boceala.Dar ce folos ca mi-am speriat copilul.
Sunt o mama denaturata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ai mai Stanca, nu te mai chinui, banditii astia mici tre' sa stie si ei un pic de frica...adica, sa stie si ei ca ne supara, ca si noi suntem oame' nu numai ei! Altfel, la fiecare masa, de le e rau, de nu, intind coarda la nesfarsit...
Fetelor, az' is ocu' si nerfoasa asa ca revin doar deseara!

nu mai dati din coate...oricum, fiecare mâtză pe limba ei piere ...

Mergi la inceput