Cluj rulz (24)!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Tatiana, Codruta are dreptate....
...inainte de botezul Elisei ne-am interesat la biserica si ne-a zis popa ca musai trebuie nasi ortodoxi(noi fiind tot ortodoxi).....la greco-catolici e mai libertin, nasul nostru e g.c. iar nasa ortodoxa....la cununia lor au avut nasi ortodoxi, dar s-au casatorit la greco-catolici...maiciudat e ca au pus-o sa semneze un act prin care consimte ca religia copiilor lor sa fie catolica... mi se pare...
...io stiam ca fiecare bebe ia religia mamei lui, nu-i asa???

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

VINE CRACIUNUL, FRATILOR!!!

Mergi la inceput

Pardon, cred c-am gresit! Nasu' e romano-catolic, nu greco.....Tatiana, se poate sigur!

....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare clujence, si special Doamna Tache.
Am trecut sa va salut.O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu sunt maritata cu un greco-catolic.Eu sunt ortodoxa si nasii la cununie si al botezul lui Razvan tot greco-catolici.Pe mine nu m-am pus nimeni sa semnez nimic si nici nu se face asa.Razvan e botezat greco-catolic pentru ca asa am vrut eu si nu ortodox.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Si eu am o prietena ortodoxa, care este nasa unei bebeline botezate la catolici. N-au semnat nimic nici unii, nici altii...

...fiecare mâtză pe limba ei piere ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu sunt invers decat asi . Eu sunt greco catolica, sotul ortodox, Petra greco catolica. Ne-am casatorit la greco-catolici. Nasii de casatorie ortodoxi iar nasii lui Petra tot ortodoxi.

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

No, astia au luat-o pe nasha mea de fraiera...
...da' cum ziceam mai sus, cre' ca am gresit...el trebuie sa fie romano nu greco, caci e maghiar!!!
...si totusi, ce-i cu actu' ala care l-a semnat??? Io nu semnam nici transhata!!!

Si ce ati facut voi azi???
A me' fata a dormit ceva mai mult de 2 ore, da' afara, cum ii place ei...si am adus-o in casa congelata...sper sa nu mi se imbolnaveasca...da' am recurs la un remediu de moment: am pus-o la tzatza .....

Mariana, apoi pe mine tzi s-a pus pata au ba????? Ca nu mai pricep nika.....

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Dragele mele dragi,

Nus' ce am dar nu am chef de scris, sa ma iertati va rog frumos! Sunt bine, azi am avut sefii de la Bucuresti in vizita, am dat fuga in oras (Roxana stie!) sa cumpar cadou zanului si atat!
Mariana te-am zarit in centru dar vorbeam la telefon si nu te-am putut striga, te-am vazut intrand intr-un magazin si am continuat sa vorbesc la telefon asteptandu-te, apoi a aparut Roxa-boxa cu frumosul, dolofanul si mimozul de Serban si te-am asteptat impreuna. La un moment dat am intrat in magazinul acela sa vad ce faci dar ... nu erai, mie sa-mi spui in clar unde ai fost si de ce?!

Bine, fie, mi-a mai venit un pic de chef. E adevarat, am fost ieri la Ambient si am dat nas in nas cu Roxa-boxa si verdele ei sot (ptiu sa nu-l deochi, stiu cu cine seamana Serban). Fetelor care nu ati fost sa mergeti totusi sa vedeti, sunt tare frumoase lucruri dar si scumpe, canapeaua visurilor mele costa 82 milioane lei vechi, cat inca mai am un pic de ratiune o sa ma abtin s-o cumpar dar am studiat-o pe la toate incheieturile si o sa ne facem si noi una care sa imite cat mai bine originalul. Nu sunt toate oripilant de scumpe, dar Cristiana asa sa stii ca una bucata cada de la Villeroy&Boch (de la care am luat un catalog de 270 pagini cu o gramada de poze) costa 67 milioane.
Am o lista intreaga de preturi pentru frigidere, plite, cuptoare, hote, centrale termice, calorifere, baterii samd.

Gata, ma duc in lumea mea, dar mai am 3 chestii de spus:
- m-am simtit total depasita de situatie cand am vazut subiect nou deschis la Cluj care are deja 5 pagini si eu n-am scris nimic!
- Stanca sa-ti fie de bine cu culoarea cea noua
- Florina nu te lasa, fa ceva ce-ti place ca sa iesi din negura, plecati in vizita sau hai sa mergem la flecareala daca crezi ca-i de folos, nu-i de gluma cu depresia.

Ca de incheiere, a zis cineva ceva de intalnire vineri?

Somn usor si s-aveti parte de cadouri frumoase in ghete la noapte!

Simona

P.S. - ah! sanatate Sarei si nastere usoara Tatianei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mariana si Olim multumesc

Mergi la inceput

Eee, Simona, jonglez si io intre doua lumi....las' ca-mi trece, da' si partea cu flecareala nu-i de neglijat!...
...mey, nu stiu de fro' intalnire vineri, da' miercuri e una la noi....mai e cineva pe lista???

Elise cea mik a primit acum primul cadou de la moshu' Niculae (nashika & nashiku'), o carticica absolut delicioasa, cartonata, si cu multe stele, care se numeste "Pune-ti o dorinta".... + o nuielusha specifik....asta-o place mai mult....
...gata, fugim la baie!

poze cu noi

Mergi la inceput