Cluj rulz (24)!
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela ema spune:
Servus fetelor!
Stanca ce fain ca ati aparut la revista!O sa incerc sa vad daca nu puttem vedea revista si pe net.Imi pare rau ca nu vii si ca Razvanel e racit .Da cre ca o sa te sun cum am un pic de timp ca nu am pove demult
Roxi ce fain ca v-ati intilnit cu Moni .....si mie imi place cum se joaca copii da am inteles de la Moni ca Serbanel nu prea il baga inca in seama pe Razvan.Oricum ,deocamdata stiu sa se joace frumos cit de cit da peste putin timp cre ca o sa-si scoata okii si nus de ce am un feeling ca Prapa al meu o sa fie tare crizat.
Noi am fost plecati la ai mei simbata si tare bine o fost .
Flavia cum se mai simte puiutza ? I-au trecut bubitele ?Poti sa iesi cu ea afara ?O pupam si sa se faca bine cit de repede.
Fetelor va pupam si va dorim sa primiti cit mai multe cadouri diseara in cizmulitze !
Io cre ca nu o sa primesc mare lucru dar...... primesc sigur diseara o plombitza de la dentist
O zi faina si o seara placuta va doresc !
Darius 20.11.2004
baby-boom spune:
Roxa, astept si io lamuriri...
...ca stau si-mi rod unghiile de curiosa ce-s
....apo' daca s-o suparat din atat....am zis si io, sfat pentru o tanti care avea ragade de ragade, am zis,cetez: "felicitari ca nu ai renuntat asa usor la alaptat cum fac altele"....inocent, moncher, inocent, si 100% fara adresa!...si-i si prima data cand abordez subeectu', nu c-as elogia cat e ziulica de lunga alaptatu'....eeeeiiiii!
....mey, ziceam ca ma simt ca ne vazuram si de imn, adeca de 1 decembrie...semnalmentele corespund, deci???
Flavia, multa sanatate Sarei!
Stanca, si io vreu sa cetesc...daca nu-mi cumpar revista, mi-o imprumuti tu?????
AAAANNNNCCCCAAAAA?????
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
baby-boom spune:
Am uitat sa zic ca-s cu gandul la puiutzul de 3 luni care trebuie operat!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
roxana1974 spune:
Mihaaaaa, iata-te!! Ma bucur ca a fost bine la parintii tai, a fost cuminte prapa? Las' ca te sun si io mai incolo sa pove :)). Serbanica a vrut saracu sa fuga si el dupa Razvan si sa sara si nu facea fatza :)) ala miku e ca un iepuras, sare non-stop!
...fiecare mâtză pe limba ei piere ...
TatianaG spune:
Roxana, mersi mult! Multi pupici si voua ! Intr-adevar nu mai am mult - optimista din mine zice 2 saptamani! Desi m-as bucura sa-i am deja in brate, cele doua saptamani vor trece repede. Mai rau e cu contractiile, trezirile din noapte (de parca as scapa pe urma de ele , cred ca vor fi si mai dese).
Stanca, felicitari pentru aparitia in revista!
Flavia, multa sanatate Sarei!
Tatiana 35+ cu 2 si
Clara Maria (31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004
ancuzza spune:
fetelooor, ce de ati mai scriiiis! am citit din urma tototot!
cred ca am vazut-o pe tatiana la expo! da' n-am vazut-o pe clara...poate nu erati voi..
...ca am incercat sa merg sambata pe acolo, da' e nebunie mare! am iesit dupa 10 minute ametita si fara sa fi vazut mare branza :((
nu stiu ce am de cateva zile...ori a dat pms-ul peste mine, da' asa..rau, ca un marfar in viteza...ori e ca si la florina, o depresie pre-natala...ca aia ma ia in fiecare an, da' parca cu nu era in forme asa de acute ca si acu!
o mai am si pe ale care de o vreme incoace doarme putin, adoarme greu si se trezeste usor...la masa e un chin, staaaa cate o juma de ora cu mancarea in gura de-mi vine sa o iau la fuga ....cu destinatia cel mai apropiat magazin ce vinde tigari!!!!!!!!
florina, mie imi pare rau de tot ca miercuri nu cred ca reusesc sa ajung! :(((...am intrat pe ultima suta de cm inainte de plecare si parca nu mai imi ajung zilele...mi s-au bulucit o gramada de chestii de facut...si ce ma enerveaza e cand mai apare cate cineva la usa (de obicei neamuri...)care is convinsi ca daca stai acasa cu copilul n-ai absolut nimic de facut, te plicti de dimi pana seara si pot sa-ti faca ei program!!!!
sper ca maine in oras sa-mi mai aerisesc putin creierii capului....
va pusi pe toate voi si pe puii vostri scumpi
country girl spune:
'Neata fetele!
N-ati scapat de mine, cum poate sperati. Nici de ranjetul meu, dupa cum se vede.
Mariana, aseara mi-a picat netul si n-am putut bantui pe forum. Si imi rodeam unghiile de nervi dupa ce am culcat fata.
Mai nashpa-i ca pagina web a Postei Romane nu merge si am nevoie de 3 coduri postale pt trei adrese.
Aveti careva pe acasa carticica cu coduri postale, pliiz?
Ne auzim mai pe dupa amiaza/seara, ca acusica mi-am terminat matzaiala de dimineatza si plec cu fii-mea in marsupiu la shoppingul de Mos. Am bani de spart si cum nu pot sa fac shopping
Pupici
poze cu "Zmeoaica"
baby-boom spune:
Ina, poftim coduri....http://www.coduripostale.com/
...zilele astea cautam si io codul strazii pe care stam...ca mai nou fiecare strada are codu' ei....bafta!
Anca, ce ma enervezi.....si chiar nici o sansa????
Stanca pe tine te scriu in condica cu 50%-50%...ca poate se face bine Razvan...Doamne Da!!!!!!
Pupici
poze cu noi
codruta_grg spune:
De d-na dr. Nitu homeoptata vorbiti?
daca da, eu m-am mutat de la ea, ca trebuia sa merg in capatul celalalt (eu stau in manastur), iar la policlinica sfanta nu avea program decat 4 ore pe saptamana.
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
codruta_grg spune:
tatiana, la groco-catolici nu l-a interesat pe preot de ce religie sunt nasii (nici la Petra nici la casatorie-amandoi sunt ortodoxi).
La ortodoxi mai fac figuri, ca nu accepta de alta religie.
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra