Cluj rulz (24)!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roxana multumesc de consolare dar daca m-ai fi vazut.....
Nu cred ca asa trebuia abordata problema dar vorba ta sunt un simplu om cu limite .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

salut, fetelor dragi!!!
...scurt pe 2 si io , ca am pauze dese de net....se lucreaza la modem

Stanca, si eu mai racnesc la Elise si apoi imi vine sa iau calea pustiului...Roxana a surprins bine esenta lucrurilor....l-ai luat in brate si l-ai linistit, asta-i cel mai mare semn ca esti o MAMA...si nu una denaturata, Doamne fereste!!!! Va rog sa veniti si voi maine daca nu are alte semne....si mari cu Stefan vor veni, ca si el doar mucishori are!!!!!

Mari, am crezut c-am comis-o!
...hihi, noua ne-a adus mosu' portocale...cu elsie a fost mai generos, ca deh e la inceput de drum!!!! Si ia zi-mi tu mie, e vorba de niste pulovere speciale, speciale, nascute cu niscaiva truda????? Dac da , pot io sa va zic ca sunt superbe, fetelor!

Anca, io nu ma supar pe tine, ma supar doar ca nu vei fi si tu aci cu noi....daca-i stii ce rau imi pare...ca dupa aia veti pleca, si nu stiu daca fetele-s de acord sa ne vedem si de sarbatori...sper ca da daac raman in cluj!!!
...ce mai face Alessia???

Va pupam si mai revenim, k?

Mariana, nu stiu daca pot cauta linku' de care ti-am zis atunci, cu apuzele astea...io caut, si daca vezi ca nu reusesc du-ye la membri, si cauta "vrabiuta"...poate poti cauta asa albumu' ei...sper sa reusesc io!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

VINE CRACIUNUL, FRATILOR!!!

Mergi la inceput

No, Mariana, uite ca-m gasit: http://community.webshots.com/user/vrabiuta9

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Mariana, aici e poza aia super cu "bucatarul shef, de care-ti ziceam...trebuie sa cauti la pagina 2 (NU la primlele noastre poze, nici la cele de la 1 an...celalalt album, o.k.???)

http://community.webshots.com/user/iulieaugust2004

poze cu noi

Mergi la inceput

Oameni buni, sunt niste poze cu peisaje la 1-ul link ....PERFECTE!!!
....e lumea filtarta prin ochii mei...superbe!
Trageti cu ochiu'...e albumul intitulat "In cufarul cu amintiri"....wow inc-o data!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutari clujencelor.
Cum stati cu cadourile de la ?
Sa aveti toate o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Florina multumesc de sustinere dar eu tot rau ma simt.
Maine nu cred ca vom veni ca nu e prea placut sa vii cu un bebe mucos mai ales ca astia micii se tot pupa.Dar daca e mai bine vin.Te tin la curent ca imi pare tare rau ca nu putem veni.

Mergi la inceput

Stanca, stiu ca te simti rau, dar din pacate astfel de episoade vor mai fi prezente...ca doar nu suntem roboti...intradevar partea proasta e ca de obicei copilashul nu pricepe cu ce a gresit, si de ce ne varsam oful pe el!!! Io zic ca te-ain descurcat excelent, caci ai constientizat f. repede c-ai gresit, si ai "reparat" situatia!!!
...ce parinte n-a strigat macar o data la copil?....
...hai ca va fi bine, uite si o si si-un de la noi, sa te simti mai animata!!!!!!!

Si noi va asteptam in continuare maine, poate totusi, totusi ajungeti!!!!

No, fetelor, apropos de maine, cine vine sigur???? Sa stiu cui mai trebuie sa trimit adresa!!!!

Va pe toti!

....si sa va mai zic ceva...daca ma simt mai bine, poate il rog pe Mihai sa stea cu Elsie si atunci vin si io vineri in Seven....vom vedea...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ola fetele, waw ce de ati scris.

eu tusesc in continuare e fara capat!Thea e bine, ii mai dau antibiotice ptr urechiusa dar se simte ok.

iar Mosul a fost perfect, si-a smotrulit cizmulitele inainte ca mai ca le-a luat floricelele de pe ele.si a fost asa de mirata incantata cand a vazut bebele mare(din Quelle) in cizmulite ca a ramas dara grai.normal ca a dormit cu el, asta e ritualu doarme cu cadourile(chiar si cu un on Kinder a dormit)

Flo noi in principiu venim daca nu intervine nimik.stiu adresa

Stanca iti inteleg sentimentele, am trecut si eu prin ele.eu nervii maximi ii bagam inainte de un an cand incercam s-o culc ziua si tot incercam vreo ora.atunci imi sareau capacele, recunosc si-mi parea un rau dup-aia.insa cu timpul am devenit parca mai calma, mai ales de cand sunt la job inapoi si simt nevoie sa pretuiesc fiecare minutel.
asa ca relax si lasa faza sa treaca, suntem oameni si noi si copiii nu se supara pe mamici

da vad ca azi mai multa lume o fost nerfoasa.Roxi care e baiu?la mine a fost o sedinta naspa de dimi da mi-a trecut

va pup, fug acasa

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Multumesc fetelor
Azi m-am calmat cu sedinta de cumparaturi cu Anca.Pacat ca nu am stat mai mult ca trebuia sa mearga acasa si noroc ca nu am stat mai mult ca a venit ploaia.Ati inteles ceva?

Mergi la inceput