Cluj rulz (24)!
Raspunsuri - Pagina 13
country girl spune:
Servus fetele!
Sunt obosita moarta: am cumparat bradul, l-am fixat, am dus in pivnita toate lucrurile de care ma impiedicam prin casa si scaunul fetei in masina, am schimbat asternuturile si abia ma indrept de spate.
Am actualizat albumul de luna a treia cu cateva pozute si astept racnetul de desteptare al zmeoaicei. O aud bolborosind ceva acolo dar deocamdata nu-mi solicita imperios prezentza.
Cum e vremea pe la Cluj? Ar trebui sa-i sun pe ai mei dar tot aman pe mai tarziu sa-i prind pe acasa.
poze cu "Zmeoaica"
baby-boom spune:
Cristiana, esti scumpa!!!
...mey, fetelor, pai nu se mai anunta nimeni??? Ca ma supar aci
Deci, fac io lista:
Cristiana cu Theea
Roxana cu Serban
Mariana cu Stefan
Mihaela cu Darius
...si poate Stanca si Razvan, Simona.....
..Anca, zici sa nu mai sper, nu...da speranta nu mi-o poate lua nime, asa ca pana in ultimu' moment io tot tin pumnii...si dade-dade.......si inca un aspect, deloc de neglijat: NE DOMINA FECIORII!!!!!! Deci Ale e pion cheie....
....no, mai astept inscrieri in club...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
VINE CRACIUNUL, FRATILOR!!!
baby-boom spune:
Apo' mai Ina, repede a-ti montat conifera....noi de obicei cumparam bradutz in 23-24 si dde montat il montam seara tot, in 24...da' nu-o o idee rea sa intram in priza dinainte...ca se castiga timp si nervi la greu....am "inregistrat" ideea!
...Mariana, pozele alea prelucrate nu stiu daca-s acolo....sa-mi zici daca le-ai gasit, si daca nu, incerc sa-mi amintesc unde le-am vazut eu, k?
Acum a adormit Elise...deja mi se acrise la ce ore se culca mandra asta a mea seara...gen 12....si am insturat regim!!!
la 10 fara un sfert, 10 hop in pat si incepe chinu'....si atat se fataie si vorbeste si se miauna si se chirtzaie pan adoarme de innebunesc...da' macar doarme la 10 jumate' Bravo mie!
Noapte buna va zic!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
mariana tache spune:
Fetelor, deci v-am socat cu sporul nostru la scris (eu si Olim am comis-o aseara). Ei, pt seara asta imi propun sa nu fiu asa de vrednica; sunt obo, nervoasa (ingros si eu randurile ) si surmenata.
Cauza nr 1 la starea mea: nu mi-a iesit afacerea !
Restul cauzelor nu mai au importanta.
Florina, am vazut ca ne-ai trecut pe listuta; multumim; daca nu intervine nimic (de genul sa uit ) noi suntem prezenti. Pulovarele sunt alea muncite . Asa au fost facute, cu titlu de mos. Legat de pulovare...asa ma mananca limba sa iti spun ceva....dar ma abtin.... .
Inca nu am apucat sa ma uit la toate pozele, sa caut ce ma intereseaza, caci m-am oprit la albumul ala cu nou-nascuti de cateva minute sau zile; ma innebunesc astfel de poze! Vai! Sunt adorabili! Multumesc pt efort.
Stanca, vin si eu cu sustinerea (desi probabil te-ai calmat de tot); sa stii ca si pe mine ma apuca urlatul la Stefan; si de fiecare data cand imi ies din papuci imi pare rau si imi propun sa nu mai fac, dar iarasi o comit .
Simona, sper ca nu ne-ai abandonat de tot din cauza diareei mele verbale!
Ina, ce fain de voi ca aveti brad! Si eu vreau! Si mie imi place sa il fac mai repede ca sa ma pot bucura de el cat mai mult; de doua zile il bat pe sot la cap ca vreau brad, dar il bat degeaba ca nu au aparut inca . Azi ai fost un exemplu de harnicie!
Cristiana, faina faza cu oul kinder; nu s-a spart in timpul somnului?
Anca, Stanca ce-ati targuit azi? Cu ce v-ati elegantit?
Florina, sunt f curioasa la cat se va trezi Elise dimineata! Sa nu uiti sa ne zici.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Hihihihihi, Florina, tocmai am vazut-o pe Elise imediat dupa nastere! Este superba! Dar ce ma distreaza la culme este capotelul ei! Sa stii ca mi-am salvat poza!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Florina, am gasit poza cu bucatarul. Si m-am uitat si la peisaje; intr-adevar, unele chiar sunt superbe! Ma mai uit sa vad ce gasesc. Multumesc inca o data.
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
fetelor io-s f stressata , m-am uitat in carnetu de vaccinari al Theiutei si nu e vaccinata antirujeola si nu pricep de ce ca i-am facut toata vaccinurile:((
ce stiti de epidemia de rujeola, in Cluj e problema?
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
baby-boom spune:
Cristiana, da' anntirujeola nu se face la mai multe vaccinari???
...sper sa nu aberez da' io asa stiu...poate a gresit asistenta, si nu ti-a trecut vaccinarea, ca asta sigur figureaza intre alea obligatorii!
...oricum orice e posibil: vaccinul de 1 an trebuie sa contina doza in manutza, in picior si aia orala...ei, Elisei i-a facut-o doar prima, si ne-a zis sa venim cand ne suna la celelalte 2 (motivul: ea a facut febra mare la toate vaccinarile, si mi-a zis ca nu le combina toate 3....).....nici pana in ziua de azi (au trecut 5 luni) nu ne-a sunat "duamna".....intr-un final cred ca mergem fara invitatie...cu toate ca am mai fost pe acolo acu' ceva timp si n-a zis nime nika....
...
...din pacate habar n-am in ce sdtadiu e epidemia in cj...sau altundeva in tara....nasol, da' io am mers pe printzipiu' ca daca-i fata cu mine acasa nu prea are unde se imbolnavi....deci sunt cam neinformata!!
Noi va tinem oricum pumnii sa nu fie nik....sfatul meu minor e sa suni dr. si sa intrebi daca nu se putea comite o eroare!!!!
Mariana, asa ca sunt faine pozele cu peisaje...si aia cu bucataru' shef e bestiala...opinia mea e ca se preteaza de catalog
Anne Geddes...ca izci ca ea a facut-o!!!
...si in ceea ce psriveste pozele cu noi-nascuti "proaspeti" impartasim exact aceeasi parere....sunt PERFECTI, nu???? ...si la mine-s pozele mele preferate, in tot albumul respectiv..pacat ca nu-s prea multe!!!
...alea prelucrate nu-s acolo...incerc sa le mai caut, numai sa am ceva timp!
...Ce-ai vrut sa zici cu pulovarele, si n-ai zis????? plliiiizzzzzz....nu ma tine asa-n priza ca iesplodez!!!...
...si sa faci bine sa nu uiti azi...lipeste-ti un memory-stick, pune alarma la telefon, roag-o pe buni sa-ti aminteasca...ORICE!!!!
...
Elise s-a trezit la 8:30....din cauza mizeriilor de muci (de aia tari, tari, de respira pe gura)...asta noapte a dormit rau tot din cauza lor....sa speram ca presteaza corespunzator la somnul de amiaza!!
va pupam!
poze cu noi
nana_sim spune:
Fete harnice si cu limbarnita, nu m-a inhibat numarul paginilor care curg aici ca dintr-un robinet cu ganitura subreda.
Azi nu sunt in toane bune asa ca nu stau mult cu voi ca sa nu se ia. Distractie placuta dupa-amiaza, eu nu cred ca ajung!
Cristiana nu am auzit sa fie epidemie, stai linistita. Intreaba totusi pe pediatrul vostru ce vaccinuri au fost 2 sau 3 in 1 si ce puteti face acum ca sa stai tu linistita.
Simona
asi spune:
Cristiana vaccinul e ROR(rujeola.rubeola.oreion) facut la 1 an.Sigur l-a facut ca e obligatoriu.
Nu venim dupamasa ca Razvan e mucos rau si eu sunt in prima zi deci varza.Data viitoare promit ca nu mai lipsim.