Cluj rulz (24)!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Ce as mai veni si eu la intalneala voastra, dragelor. Dar mai e muuult pana la vara...

Cuscro, Ilinca doarme de la 9. Astazi am iesit pe afara, prima oara dupa 3 zile de raceala amandoua si tare bine i-a prins. Maine planuim alta iesire sa luam bradut si ornamente. Si o sedinta foto cu rochitzele din garderoba pana nu ne raman indecent de scurte.

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Madam Tache, pot sa te intreb eu ceva pe dumneata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

La ce ritm alert de scris avem, saraca Simona, maine iar se simte dezarmata .
Asa-s eu vis-a-vis de mamicile de sept-oct 2005. Efectiv nu pot sa tin pasul cu ele!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Ce sectie a Facultatii USA-MV a terminat sotul tau, caci imi pare foarte cunoscut.
Am nimerit facultatea nu?

Mergi la inceput

Draga country, facem una si la vara, nu iti face probleme, adica fac bastinasele de la Cluj.
Multa sanatate sa aveti amandoua, si spor la cumparaturi maine.
Saptamana viitoare cred ca plec si eu la Belgica cu sotul in calaltorie.

Mergi la inceput

Olim, ai dreptate! A terminat TPPA. Acum zi tu....de unde il stii? Te pomenesti ca ati fost colegi?!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

NU am terminat TPPA.al meu sot a terminat MV IN 1999, iar eu am intrat la Zoo in 1997, iar in 200 am inghetat scoala, iar acum m-am inscris in anul 4 si 5.
Nu il cunosc personal, dar 4 ani cat am stat in faculta, ne-am cunoscut multi, cel putin din vedere.

Mergi la inceput

Chefurile din Hasdeu in caminele 12 si 16 erau super, iar martea era zi de discoteca in Atlantic, asa ca imagineaza-ti tu ce viata era.
Nu a fost cumva si in practica in Franta?
Iar pozele din parcul din fata la zoo sunt clare.

Mergi la inceput

Ce mica e lumea!
Olim, draga, dar acum pot sa te intreb eu ceva?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Am vazut ce poze ai in albumele tale; ce semnificatie au???

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput