Etichete personalizate
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
olguttza spune:
quote:
Originally posted by krelia
a treia, am recunoscut-o...este a olgutei, nu??
Eu nu cred ca se va supara, doar daca n-o folosesti in scopuri comerciale
- eu zic totusi, sa iei legatura cu ea..poate firma la care a facut ea etichetele, te poate indruma spre o alt afirma in orasul tau, sau mai precis, prin apropiere...ca doar, astia se cunosc intre ei, sunt sigura
Firma la care am facut-o e mandea in persoana.
![](icon_smile_big.gif)
Evident, n-am de ce sa ma supar, ba chiar is mandra ca pot fi model pentru altii!
![](icon_smile_big.gif)
PS: Aia cu "tuica mirilor" e cam naspa...parerea mea!
Spor la gandit!
![](icon_smile_big.gif)
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by olguttza
PS: Aia cu "tuica mirilor" e cam naspa...parerea mea!
Spor la gandit!
Stiu ca nu-i grozava....faza...dar....noi pt vin nu facem... shi alta idee nu mi-a venit. Am zis ca daca merge pt vin....merge shi pt tzuica
![](icon_smile_big.gif)
Mai astept idei
![](icon_smile_blush.gif)
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
olguttza spune:
Poti scrie doar numele voastre, data si locul nuntii, fara a mai trece si ce contine sticla . Zau, mie imi suna ridicol "tuica mirilor"...it's just my opinion!!!
alinuta-luscuta spune:
buna ziua tuturor.
va vad foarte agitati cu probleme care mai de care mai ardente.voi chiar luati de bune toate prostiile pe care le gasiti pe internet cu etichete pe sticlele de vin si alte alea?eu unde as putea sa pun etichetele daca am whisky si vin la carafa?vedeti ca de cele mai multe ori in incercarile noastre de a-i face pe invitati sa se simta cat mai bine cadem in ridicol. pentru cei care sunt din galati, in afara de kreta, vega , continental si andy`s club care sunt mai elegantute in care restaurant merita sa faci o nunta in care sa investesti pe toate prostiutele. am vrut si eu initial dar etichete autocolante si mi s-a spus ca nu se accepta in restaurantul in care imi voi face nunta.sunt alte lucruri mult mai de bun simt si mult mai ieftine cu care determini invitatii sa se simta bine. eu de exemplu m-am gandit ca si atentie la intrarea in restaurant sa le ofer o ciocolata care va avea un pseudoambalaj pe care va scrie:
ciocolata lica si maria; ingrediente: distractie, voie buna si ....., data fabricatiei (data la care e nunta ), expira la niciodata.
daca aveti alte idei astept sugestii.
nu mi-a luati in nume de rau!nunta frumoasa vor toate fetele dar prea putine din noi suntem constiente cat de mult costa , fapt de care iti dai seama abia dupa nunta.
alinuta-luscuta spune:
mama!nu stiu ce am facut dar scuze pentru marimea literelor.asta e . am uitat sa dau "reseteaza".
as vrea o firma care se ocupa de organizare nunti, dar sa lucrezesi in galati. imi puteti recomanda ceva?
krelia spune:
quote:
Originally posted by alinuta-luscuta
mama!nu stiu ce am facut dar scuze pentru marimea literelor.asta e . am uitat sa dau "reseteaza".
Heheee...prima oara am avut impresia ca te suparasei pe toata lumea
![](icon_smile_blush.gif)
Hint
![](icon_smile_wink.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
pisu_miau spune:
Stiu eu pe cineva din Braila, si cred ca lucreaza si in Galati .
Daca vrei iti dau numarul de telefon pe privat .
In legatura cu etichetele, mie nu mi se pare o idee rea daca vrei sa imbuteliezi propriul vin sau propria tuica si nici penibila...dar daca iti pui propria eticheta pe Jack Daniels nu stiu ce farmec mai are ...
Pupici
alinuta-luscuta spune:
quote:
Originally posted by pisu_miau
Stiu eu pe cineva din Braila, si cred ca lucreaza si in Galati .
Daca vrei iti dau numarul de telefon pe privat .
In legatura cu etichetele, mie nu mi se pare o idee rea daca vrei sa imbuteliezi propriul vin sau propria tuica si nici penibila...dar daca iti pui propria eticheta pe Jack Danielsnu stiu ce farmec mai are ...
Pupici
Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika
alinuta-luscuta spune:
draga pisu-miau imi cer scuze pentru incidentul aparut!mi-a "spart "cineva adresa de e-mail si am vazut prea tarziu ca aveai trimis un mesaj. o sa schimb parola zi de zi ca sa fiu sigura ca nu mai apar astfel de probleme.
cine a mai facut chestii inedite pentru nunta?astept detalii.
pana data viitoare.......multi......multi pupici
si daca o fi sa nu mai vorbim pana inainte de craciun, va urez tuturor sarbatori fericite