Etichete personalizate
Need heeelp!!!!
Vreau si eu etichete personalizate pentru sticlele de vin shi tzuica... Am apelat deja la o firma de imbuteliere...si ne lasa sa facem singuri etichetele....cum le vrem noi Vreau niste idei...sau mai bine zis...daca are cineva etichete facute... sa-mi dea si mie... Dar nu numai poze facute la sticle, chiar etichetele... va rog mult de tot...
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
Raspunsuri
lgireada spune:
Habar n-am ce-s alea, dar pare interesant, zi-ne si noua ce scrii pe ele? Ai vazut pe undeva asa ceva? Daca da ... arunca o poza pe net
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Anette123 spune:
Poti incerca la orice centru specializat de imprimare digitala (gasesti centre profesionale de copiere, care au si imprimare) daca esti din Bucuresti ai putea incerca la: 2M Digital (pe Stefan cel Mare exact vis a vis de spitalul de urgenta Floreasca), Arvin (pe langa Ambasada Chinei), Active Document Centre (langa Pizza Hut pe Calea Mosilor sau langa Restaurantul La Mama de pe Delea Veche). Indiferent unde vei apela, imprimarea o vor face pe o imprimanta digitala cum au aceste centre! Cei care imbuteliaza fac etichetele in tipografie, pentru ca au cu miile...dar pentru 100 bucati nu te poti duce in tipografie, ci doar prin tipar digital (adica pe o imprimanta laser performanta).
Te poti gandi singura la un layout dragutzel, te joci un pic si desenezi. Sau rogi pe cineva priceput in CorelDraw sa-ti face un layout dragut personalizat. Ca idee de preturi...un A4 color costa aprox. 15-20.000 lei. Daca iti intra 4 etichete pe un A4...rezulta ca o sa te duca la maxim 5.000 lei o eticheta. Deci la 100 sticle de vin, 500.000 lei. Daca faci etichetele mai mici...ca sa iti intre 6 sau chiar 8 pe un A4...te va costa chiar mai ieftin (la 8 etichete te va costa 250.000 lei).
Vezi ca cei inscrisi pe site-ul Ghidul Miresei din semnatura mea au reduceri la tipar digital un anumit centru de imprimare profesional. Dar pentru 100 de etichete nu stiu daca se merita o reducere...in loc de 500.000 ai iesi cu 480.000 probabil deci nu mare scofala! Important este sa gasesti pe cineva sa ti le creeze! Daca vrei o mana de ajutor la creatie da un semn, ca parca aveam eu pe undeva ceva asemanator de la nunta mea (ma rog, erau place card-uri nu etichete, dar cu 5 min de modificari iti pot incropi ceva).
Anette
Anette123 spune:
Uite iubita un model de eticheta, daca despre asta vorbeai:
[reclama]
Daca vrei pot sa-ti fac eu, daca vrei asa cum e in poza...adica nu prea complicata eticheta (si dai un pupic pentru asta)
Anette
reclama
Anette, pentru a putea folosi la semnatura un link catre site-ul pe care il promovezi trebuie sa ai si acordul administratiei site-ului intrucat Desprecopii.com nu tolereaza reclama gratuita pe forum!
krelia spune:
ask olgutza
Ea a facut etichete personalizate pentru sticlele de vin!!!!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
BlueEyes spune:
Nu-s din Bucuresti din pacate, dar ma descurc cu scoaterea etichetelor. Iau colant alb shi imprim pe el cu imprimanta laser color. Nu asta ii problema... Colantul ii chiar mai ieftin de cat ziceati. Eu vroiam ceva model. M-am jucat eu putzintel cu photoshopu, dar parca mai vroiam si altele... Daca totushi apare cineva prin zona care a facut asha ceva...astept idei.... Ms
Nunta noastra
Marturii
BlueEyes spune:
Uite....am pus aici niste modele de etichete...sper sa nu se supere posesoarele lor. Primele doua sunt ceva incercari de-ale mele... Zicetzi ce parere avetzi....shi mai venitzi cu idei...pls
Nunta noastra
Marturii
krelia spune:
quote:
Originally posted by BlueEyes
Uite....am pus aici niste modele de etichete...sper sa nu se supere posesoarele lor. Primele doua sunt ceva incercari de-ale mele... Zicetzi ce parere avetzi....shi mai venitzi cu idei...pls
[font=Comic Sans MS]Imi plac ...a doua e tare dulcica , iar a treia, am recunoscut-o...este a olgutei, nu??
Eu nu cred ca se va supara , doar daca n-o folosesti in scopuri comerciale - eu zic totusi, sa iei legatura cu ea..poate firma la care a facut ea etichetele, te poate indruma spre o alt afirma in orasul tau, sau mai precis, prin apropiere...ca doar, astia se cunosc intre ei, sunt sigura
26 august 2006
BlueEyes spune:
Pai...n-are cine ce sa le folosesca, ca-s doar poze la niste sticle...In plus is de la mai multe persoane, ce-am adunat eu. Eu mai mult va ceream parerea despre primele doua...care se vroiau incercari facute de mine....Aia rotunda pentru partea superioara a sticlei, ca sa prinda o panglica portocalie....iar aia dreptunghiulara sub ea. Am incercat sa fie cat mai simple...sa nu incarce si mai tare masa. Ce parere aveti de ele?
Nunta noastra
Marturii
krelia spune:
quote:
Originally posted by BlueEyes
Pai...n-are cine ce sa le folosesca, ca-s doar poze la niste sticle...In plus is de la mai multe persoane, ce-am adunat eu. Eu mai mult va ceream parerea despre primele doua...care se vroiau incercari facute de mine....Aia rotunda pentru partea superioara a sticlei, ca sa prinda o panglica portocalie....iar aia dreptunghiulara sub ea. Am incercat sa fie cat mai simple...sa nu incarce si mai tare masa. Ce parere aveti de ele?
Mie imi plac, ti-am mai zis
iar ingerasii aia......ceva de genul ala am si eu salvat...ca poza...ca motto...pt card-holdere..dar...e doar o idee
26 august 2006
BlueEyes spune:
Iuui....am citit numa de la al doilea rand ...ii cam distrata fata azi Sorry Ma bucur ca-ti place...
Accept shi critici...poate ajung la un model mai dragutz... Asha pe foaie nu-mi placuse initial...dar dupa ce am lipit pe sticla...cu panglicutza si cu bulinutza lipita pe panglicutza....parca a inceput sa-mi placa shi mie umpicutz
Nunta noastra
Marturii