Etichete personalizate
Raspunsuri - Pagina 3
Mariana I. spune:
idea tot de aici de la voi o am. renunt la etichete pe sticla pt ca aici in Torino o sa avem un vin bun din zona, si ar fi ca si cum as pune pe sticla de Jack D eticheta mea. asa ca voi face niste mici "etichete" pe care le voi agata cu un snur frumos pe gatul sticlei. pe o parte voi scrie : "Vin de băut/Din butoi de dud,/De anul trecut/Tratat ca atare,/Capul nu te doare. "
iar pe partea cealalta voi pune niste mici cliparturi cu sticle, pahare , etc.
alinuta-luscuta spune:
quote:
Originally posted by Mariana I.
idea tot de aici de la voi o am. renunt la etichete pe sticla pt ca aici in Torino o sa avem un vin bun din zona, si ar fi ca si cum as pune pe sticla de Jack D eticheta mea. asa ca voi face niste mici "etichete" pe care le voi agata cu un snur frumos pe gatul sticlei. pe o parte voi scrie : "Vin de băut/Din butoi de dud,/De anul trecut/Tratat ca atare,/Capul nu te doare. "
iar pe partea cealalta voi pune niste mici cliparturi cu sticle, pahare , etc.
SUPER IDEE DRAGA MEA! SA STII CA MA INSPIRA SI PE MINE SA FAC O CHESTIE DE ASTA ........DAR NOI NU AVEM VIN IMBUTELIAT, CI LA CARAFE!
IN SITUATIA ASTA CUM SA FAC? EU AM SENZATIE CA NUNTA MAI SUCITA CA A MEA NU ARE NIMENI.......NIMIC NU IMI IESE CUM VREAU
Mariana I. spune:
ai putea pune aceasi etichetta mica legata cu un snur frunos de manerul carafei...
sau daca ai tzuica sau tarie la masa, sa nu fie whiskey de firma, poti agata la gatul de sticla a tarii si variezi putin versurile...
"Tzuică SAU Palincă de băut/Din butoi de dud,/De anul trecut/Tratat ca atare,/Capul nu te doare. "
Daca vrei iti trimit formatul de Word pe care eu l-am facut si dupa aia il decupez cu foarfeca ca la scoala...
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by pisu_miau
...nu mi se pare o idee rea daca vrei sa imbuteliezi propriul vin sau propria tuica si nici penibila...dar daca iti pui propria eticheta pe Jack Daniels nu stiu ce farmec mai are ...
Nu se punea problema etichetelor pt J Daniels....sau alte bauturi consacrate....aici era vorba de tzuica....de casa....shi eventual vin....tot de casa...
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by patriciaRO
Tare mai cu etichetele astea! Dar costa destul de mult, zic eu!
Nu costa mult deloc... eu vreau sa mi le fac singura... Un autocolant A4 costa in jur de 6000-7000...shi ies ce putzin 4 etichete dintr-unul....poate chiar 6.... Imprimarea nu costa nici ea foarte mult. In plus, nu trebuie foarte multe sticle...nu?
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
alinuta-luscuta spune:
[/quote]
stii cumva daca se pot imprima pe suport de hartie autocolanta si fotografii si estimativ cat costa? daca cunosti vreo firma specializata in asa ceva si da-mi si mie nr. de tel te rog, nu conteaza ca e din alt judet.............la noi in oras te jupoaie de bani
alinuta-luscuta spune:
quote:
Originally posted by Mariana I.
ai putea pune aceasi etichetta mica legata cu un snur frunos de manerul carafei...
sau daca ai tzuica sau tarie la masa, sa nu fie whiskey de firma, poti agata la gatul de sticla a tarii si variezi putin versurile...
"Tzuică SAU Palincă de băut/Din butoi de dud,/De anul trecut/Tratat ca atare,/Capul nu te doare. "
Daca vrei iti trimit formatul de Word pe care eu l-am facut si dupa aia il decupez cu foarfeca ca la scoala...
daca vrei si poti sa imi trimiti etichetele alea in word te-as ruga pe adresa asta de mail: elenitta4you@yahoo.com
merci mult! esti tare draguta.....
alinuta-luscuta spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by alinuta-luscuta
mama!nu stiu ce am facut dar scuze pentru marimea literelor.asta e . am uitat sa dau "reseteaza".
Heheee...prima oara am avut impresia ca te suparasei pe toata lumea
Hint - intra la editare in mesajul tau si vezi ca o sa scrie undeva la inceput [size= 6] , iar pe la sfarsit [/size= 6].....schimba din 6 in 2 (parca asta e marimea implicita....)
cand ma treci si pe mine pe lista aia cu miresici 2006? ......e tare faina ideea!ti-am mai lasat un mesaj asemanator, dar....galati, restaurant continental, 30.09.2006
merci!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
krelia spune:
quote:
Originally posted by alinuta-luscuta
cand ma treci si pe mine pe lista aia cu miresici 2006? ......e tare faina ideea!ti-am mai lasat un mesaj asemanator, dar....galati, restaurant continental, 30.09.2006
merci!
pai...te-am trecut.....imediat ce mi-ai zis la subiectul nsotru...la miresici.....
ia vezi!!!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
radu300 spune:
Atentie mare la costuri! Imprimarea trebuie facuta musai pe laser color, pentru ca altfel frumoasele voastre etichete se vor volatiliza cand vor da de umezeala/apa, daca sunt facute cu cerneala! Laser color - inseamna si calitate dar si pret. S-a mai discutat asta, undeva in jur de 20.000 pe pagina pentru o calitate buna. Daca te zgarcesti poti sa incerci pe un copiator (a.k.a. XEROX, Canon, Minolta sau ce o fi) dar de obicei sub pretul asta sunt copiatoare de generatii vechi cu toner pirat care merg ca vai de ele! Daca vrei ceva deosebit - adica etichetele - sigur nu vrei dungi si culori iesite parca din masina de spalat. Un pret apropiat de realitate pentru o eticheta ar fi in jur de 6000 lei vechi - imprimarea si autocolantul. Nu este nici ieftin nici scump (pentru ca se fac putine etichete de fapt), dar este un cost suplimentar de care trebuie sa tineti cont, daca vreti sa nu aveti surprize.