Bebelusi de martie - aprilie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 5

oanamc spune:
Mamacita, multumesc!Ma bucur mult ca relatia dintre mine si mama e acum asa cum trebuia sa fie dintotdeauna si asta datorita Letitiei care e ca o mica zana buna aici la noi in familie.

gegea spune:
Buna seara, dragelor!
danna, ne bucuram mult ca Sara e bine si tinem pumnii sa fie si mai bine. Multa sanatate!
oanamc, sa-ti traiasca mama multi ani fericiti si sa fie sanatoasa!
daria s-a pus pe somnic, e cuminitica foc. De cand s-au gatat show-urile alea de noapte, fata mamii e mai linistita. E foarte ambitioasa in legatura cu ridicatul in picioruse. O face din ce in ce mai des, numai ca atunci cand nu mai poate, pica si mai plange... De papat, a papat bine la toate mesele, are printesa si preferinte...
Geani si Daria

Ana71 spune:
Buna,
Danna_J, sanatate multa Sarei. Si Eva a avut vreo 2 episoade din astea usoare, i-a curs un pic nasucul si a fost cam maraita, dar i-a trecut dupa vreo 2-3 zile. Eu i-am dat intr-o seara paracetamol si vreo 3-4 zile vitamina C fiole. Ma bucur ca ati petrecut bine.
Mamacita, eu branzica Evei o fac din lapte Covalact (3% grasime). Mi l-a recomandat si pediatra si intr-adevar iese cea mai buna branzica din el (din pacate doar la un singur magazin gasesc-la Cora si Carrefour gasesc foarte rar, asa ca am fost nevoita sa incerc si alte tipuri-Primolact, Brenac). Din Covalact a iesit cea mai gustoasa. Eu si iaurturile si laptele incerc sa le iau pe cele fabricate in zona Harghita, Covasna pentru ca stiu (lucrez in domeniu) ca sunt printre cele mai putin poluate zone din tara.
Oanamc, La multi ani fericiti mamei tale!
Eva si-a dat "drumul la vorba" in ultimele zile. Eu sunt "A-na" sau "mamu", pentru Victor scoate niste sunete speciale (insotite de un zambet cuceritor) cand il striga, iar la taica-sau (care e destul de ocupat si vine tarziu), cum il vede tipa s-o ia in brate. Intr-o zi n-am dus-o dimineata sa-l trezeasca pe Victor si dupa ce el plecase la gradi, am asezat-o in patul lui si ea imediat s-a asezat cu capul pe perna lui si a inceput sa-l strige. Cand a vazut ca nu raspunde aproape ca a inceput sa planga.
Daca vreti sa-i mai vedeti am pus noi in albumul noiembrie 2005.
Va pupam,

adrianafedorca spune:
dana multa sanatate micutei sara , sa se faca bine repede
mergem si noi la nani, va dorim noapte buna si somn usor la mamici si bebici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=1 br / " target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

gegea spune:
Sa aveti un inceput de saptamana frumos!
Merg si eu la nani. Noapte buna, vise frumoase si bebei linistiti!
Geani de
Daria(03.04.05)

ligia13 spune:
Intru si eu rapid sa va salut , ca deja e tarziu si nu cred ca mai apuc sa scriu prea mult, ca imi cam cad ploapele.
danna_j si Radu de vreo 3 zile are nasul infundat si fornaie si mai si stranuta, ff rar tuseste. Eu i-am dat 2 zile panadol, dimineatza si seara, si picaturi de nas .
mamacita, eu fosolesc Dorna superpasteurizat, integral. Brinzica iese buna. La-m ales pe principiul sa fie pasteurizat.
Ana71, daca sti ceva de rau despre laptele asta spune-ne te rugam!
De vreo 3 zile am inceput sa-i dau si iaurt, ii pun in fructe cand nu fac brinzica, dar i-am dat si gol ca sa-i simta gustul. Am ales sa-i dau Campina, facut de Covalact.
Am inteles ca va scoate Covalactul in curand pe piatza un iaurt special pentru bebelusi.
Am si eu o intrebare despre vaccinul asta antirujeolic.
Daca bebul are anticorpii, sa zicem de la mama, si totusi i se face vaccin, shansele sa faca o forma de rujeola dupa vaccin sunt zero, sau nu?
Vaccinul este optional sau obligatoriu. Adica Brasovul nu e cu epidemie cica. Oare la noi se va face totusi vaccinul? Eu , ca mama, pot refuza sa-i faca acest vaccin? Ce consecinte poate avea refuzul meu?(ma refer aici nu la faptul ca poate face rujeola).
Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

an-k spune:
Buna seara, inturu si io inainte de culcare
Andruzza, La multi Ani, iti doresc o viata frumoasa si fericita alaturi de cei dragi tie, un bebe Rares destept, frumos si mai ales sanatos, multi pupici din partea noastra
Dana, ma bucur ca v-ati distrat asa frumos, si-mi pare rau ca am ratat petrecerea dar promit sa nu mai fac, Amalia si noua ne e dor de voi, multumim Mosului incarcat care s-a gandit si la Bia(promitem revansa
)
Ana, ce dulce trebuie sa fie Eva, multi pupici vorbaretei
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

ellinia spune:
Buna dimineata!
Andruzza, la multi ani pentru ieri si felicitari pentru dintisor!
Mamacita, in legatura cu laptele, depinde si de zona in care locuiesti, pentru ca piata abunda de produsele locale - cel putin asa e la mine. Si eu am cautat Covalact, am inteles ca si iaurtul lor e f bun. Din pacate n-am gasit nicaieri. Asa ca eu ii fac branza din Mili sau Oke, care de fapt e aceeasi firma. Si iaurt, tot Mili ii dau, dar vrea numai cu fructe, simplu nu-l bea deloc, am incercat si cu biscuiti si degeaba.
Referitor la vaccin,eu am sa-l vaccinez. Sau cel putin asa vreau eu ca sotul meu se opune. El e omul cu sanatate de fier, care nu ia niciodata pastile, si spune ca numai cei cu imunitate scazuta sunt afectati si sa nu-i dereglam programul de vaccinare sau sa aiba cine stie c reactii. Dar eu nu pot si nu vreau sa risc. Oricum, cand va fi vaccinat va avea aproape 10 luni asa ca ma rog la Doamne-Doamne sa fie totul bine.
Rp, si eu am mustrari de constiinta! Am fost ieri sa cautam cadouri pentru socrii, evident cu Stefan, si seara mi-am dat seama! Nu mai fac chestia asta, cel putin o perioada!
Ana, uite, iti vad acum pozicile, si imi plac la nebunie! Ai doi copii frumosi, care se iubesc foarte mult!
Nu stiu cum sa fac ca trebuie iar sa ies azi...am patru randuri de ghetutze de umplut - ma pun si pe mine la socoteala.
Vad ca Stef s-a saturat, dupa ce mi-a devastat toata casa acum sta in mijlocul camerei si tipa, cu o gramada de reviste rupte pe langa el.
V-am pupat! Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

ninocikap spune:
La multi ani!!! pentru Alexia - CatXO, Gabriel-Stefan - Gabrianah.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

ellinia spune:
Danna, sanatate maxima Sarei!
Ieri i-am dat lui Stefan sa manance bucatele de portocala si i-a placut, chiar daca se stramba ca era un pic acruta. Am sa incerc sa-i dau asa si grepfruit, pe asta l-a baut numai, pana acum.
Ninocikap, tu ce faci, il vaccinezi pe Alex? E cel mai mare bebelus din gasca! Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos