Bebelusi de martie - aprilie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 4

coco spune:
Gegea- eu le pun pe toate la fiert de la inceput(le fierb in oala sub presiune)!
Da, branzica i-o pun la pranz cu mancarica pt. ca altfel nu prea mananca-nu-i place banana sau mar amestecate cu branza!.
Acum a gustat din mamaliguta noastra si am vazut ca-i place! Deci o sa-i fac cu branza si smantana, dar mai incolo!
Corina si Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

coco spune:
Am uitat sa va spun: i-am cumparat un Mos care zice ho-ho-ho si danseaza- la inceput i-a fost frica de el, se prindea de mine, era asa dragutz.. Acum vad ca e tare viteaz -il bate, ii mai trage cate una si nu-l mai sperie absolut deloc!
Corina si Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

mamacita spune:
Doamne,danna,ce rusine mi-e,eu pur si simplu n-am vazut cand ne-ai spus de raceala Sarei,mi s-a lichefiat neuronul!sanatate multa printesei cuminti,sfaturi ti-a dat rrox gand la gand cu mine,pupici va trimitem toti!
rrox,din pacate iar te contrazic:nu oricine e repede diagnosticat si bine tratat scapa,am zeci de exemple care s-au petrecut sub nasul meu(nu din cauza mea).Plus ca,apropos si de ce povestea caramella,cam cum se trata empiric pojarul in urma cu cateva decenii,s-a mai intamplat ceva,valabil si pentru alte virusuri:virusul rujeolic si-a schimbat forma,e mai agresiv,are alta distributie spatiala si temporala,dovada si imbolnavirea unor persoane imunizate in prealabil.
Iar cu crinuta ai dreptate,mi-a placut de ea,tu o cunosteai deja.Iar de implicat pe forum...numai cand am vazut ca are peste 5000 mesaje m-a uimit.
ana71,si eu cred ca si rrox,ca acum nu vor mai fi probleme cu Victor!
carmenduta,sigur ca bebelusii cu probleme imunitare sunt candidati siguri la forme grave.
coco,ii dorim lui Vladut vaccinare fara peripetii!Sa ne tii la curent cand va cheama!
Si eu stiu si practic fiertul carnitei separat de legume,dar n-am cautat explicatia stiintifica,am luat info a atare.
gegea,daria are masuratori super,n-ai de ce sa-ti faci griji,si arata bine si in pozici!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

danna_J spune:
Printesa doarme, musafirii sunt in drum spre casa lor si eu m-am gandit sa mai stau putin cu voi inainte de a termina ziua! Cred ca ati observat deja, incep ziua cu voi si tot cu voi o termin!Va multumesc tuturor pentru sfaturi si pentru sustinere in legatura cu raceala Sarei
, sper sa nu fie nimic grav si pana miercuri sa ramana in continuare o raceala usoara pentru ca miercuri avem programare la doctor
pentru controlul lunar. Ea se comporta OK, este ceva mai maraita ca de obicei, a papat bine toate mesele pe ziua de azi, ii curge nasucul destul de tare, nu are febra (37.1°C) si m-am mai linistit si eu! Dar tinand cont ca e prima data cand se raceste
cred e normal sa fiu surprinsa!si acum... sa apreciem cum se cuvine ziua Adrutzei si sa-i uram din partea mea si a Sarei, multa fericire si dragoste in viata, bucurii si sanatate, toate cele bune si LA MULTI ANI!
ANDRRUZZA
pentru
RARES :Felcitari pentru primul dintisor care a sosit chiar de ziua mamei tale
!Vreau sa va mai spun ca ne-am simtit foarte bine cu prietenii nostri din Stekene, au venit incarcati cu cadouri pentru fiecare din partea lui MOS NICOLAE, nu ne-am asteptat sa vina chiar din Stekene incarcat, ne-am emotionat fiecare cand si-a vazut cadoul frumos impachetat si Sara a fost si este foarte fericita cu 'ecranul ei muzical' cumparat special pentru ea de catre tatal lui Benny.Ce sa va spun ...? Benny este un copil minunat, care pe langa ca e frumos si seamana cu un ingeras, zambeste frumos, tine singur bibe, e tare umblaret, ii place sa cerceteze tot, stie unde nu are voie si intelege cand papa ii face semn ca NU, este atent la tot ce se petrece si s-a jucat frumos cu Sara prietena lui! Ei deja sunt prieteni buni, chiar au stat impreuna in 'tarcul' Sarei, unde din pacate nu au reusit nici unul sa doarma dupa masa aceasta.Si cum sa doarma dragii de ei cand se simteau atat de bine impreuna si noi cu ei, am papat mancaruri romanesti, am povestit, ne-am filmat si facut poze (pana am ramas in pana cu bateriile -logic nu?) si ce mai ? ne-am simtit foarte bine si altfel nu se poate, pentru ca Amalia este o fata de MILIOANE DE DOLARI, scumpa si dulce, foarte relaxata si cu care sa tot stai sa povestesti sa razi si sa glumesti
!An-k, ne-ai lipsit si te rog sa nu se mai intample
pentru ca Benny si Sara au vrut sa se joace si cu prietena lor BIA din Lummen
.Cam atat pe ziua de astazi...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina LuminaCraciun fericit!

danna_J spune:
Fetelor mi-a zis Sara sa va mai spun ca suntem cu gandul la voi si speram sa gasiti cea mai buna solutie in legatura cu vaccinarea, si ne la Doamne Doamne sa pazeasca toti copilasii din Romania de orice boala fatala in perioada asta si sa dispara cat mai repede epidemia asta, sa o inghete gerul NA NA NA pe ea!Va pupam si va iubim! Noapte buna!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina LuminaCraciun fericit!

oanamc spune:
Andrruzza, LA MULTI ANI fericiti,plini de bucurii si impliniri si dragoste!
Azi e si ziua mamei mele,doar ca ea implineste 54 de ani,dar e foarte tanara si frumoasa si eu o iubesc nespus de mult!

mamacita spune:
oanamc,sa-ti traiasca mamica,e minunat ca o vezi asa,asta e tot ce conteaza,nu?Daca aceia din jurul nostru ne vad batrane si ridate,pentru copiii nostri noi sa aparem vesnic tinere si frumoase si mai ales bune!
Fetelor,voi din ce lapte(ce marca,ce tip)faceti branzica? Banuiesc ca a sosit momentul sa guste si Alexut.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

andrruzza spune:
danna, sanatate multa micutzei Sara, sa-i treaca repede repede raceala. Ma bucur ca v-ati simtit bine, sunteti adevarati!Multumim mult pentru urari
Noapte buna
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

andrruzza spune:
oanamc, multumesc! La multi ani mamei tale, sa fie sanatoasa!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"