Bebelusi de martie - aprilie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 6

ninocikap spune:
Momentan ii raspund doar lui Rrox ca mai am niste treaba... eu ii dau lui Alex Immunobaby la indicatia pediatrei de la Ploiesti, mie mi se pare o persoana destul de informata... deja mai am putin si termin o sticluta si apoi o sa fac pauza.. peste tot unde am citit zice ca este absolut doar din plante... si as zice eu ca nu are ce sa ii faca rau.... acum sincer nu pot sa iti spun sa il iei sau nu... eventual mai vrobeste si cu pediatra Ioanei... cred ca ii poti da si Mariucai, bineinteles o cantitate mai mare...
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

andrruzza spune:
an-k, ellinia, multumesc!
nino, i-am dat Calma Baby aseara si sa stii ca a fost muuuult mai linistit, s-a trezit de la 1 la 2, dar s-a jucat in patutz, n-a mai dat proba de 1000 m. THX!
Ana71, eu i-am facut din lapte Dorna branzica, nici nu stiam ca exista lapte Covalact. Iaurt Covalact ii dau; o sa caut si eu lapte Covalact.
Felicitarii Pentru Eva cea vorbareata
La multi ani Alexia!

rp spune:
Buna dimineata tuturor!
LA MULTI ANI! ALEXIA si GABRIEL, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.
Ana, sint grozave pozele. Ai doi copii foarte frumosi. Cele in care sint ei doi, Eva in portocaliu, sint superbe.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos
roxana si marutza (22.03.2005)

andrruzza spune:
Ana71, acum am vazut si eu pozele. Mai, ai niste copii frumosi foc. Amandoi au ochi superibi! Sa-ti traiasca!!
Ii place Evei in premergator?
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

zuzunaki spune:
Hi girls!
am intrat sa va salutam si sa va dorim o zi frumoasa de tot!
suntem bine,am avut uichendu fain,sambata seara am fost cu sotzul la niste prieteni in vizita,care au o bebelusa scuuumpa fooooc de o luna,i-am dus cadouri si apoi am fost sa bem un cico amandoi.
Bubu a stat cu bunica-sa care l-a si adormit pana am venit noi.A fost ok.
Azi vrem sa facem mutari prin casa,vrem sa-i punem patutul pliant(tarc cum ii ziceti voi)in sufragerie sa se joace acolo.
Mai e de povestit,dar am fugit ca s-a trezittuturor
Love your neighbour,eat more greens,cheer up!It might never happen...
Nicole,mami de pici cu lipici

ellinia spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi: Alexia si Gabriel! Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

rrox3 spune:
La multi anisori minunati Alexia si Gabriel
!!!
Mamacita Ce ai tu cu optimismul meu, de-l tot dinamitezi?! Serios acum, chiar sunt foarte interesata, daca ai timp, da-mi si mie mai multe detalii. Eu ma gandeam ca in urma complicatiilor pulmonare copii nu mai pot sa respire, dar pot fi intubati si ventilati. De ce mor totusi?
Eu ii fac branzica din lapte Cedra de la Napolact. E foarte bun. Iaurt ii dau Lacta fiindca si noi consumam iaurt si smantana Lacta, au gustul mult mai apropiat de produsele facute natural la tara si ne plac. Dar o sa incerc si Covalact, ca prea il lauda lumea. Desigur, incercam intai noi
Ninocikap Multumesc de info. Ioanei vreau sa-i dau. Mariuca a luat anii trecuti Imunogrip, tot un sirop cu echinaceea si a fost foarte bun (dar scria p el ca-i pentru copii mai mari si adulti), anul asta am vaccinat-o antigripal pentru prima data in ideea sa o protejam pe Ioana.
Gegea Hai ca mi-am mai revenit Asa mai merge. Daria e numai bine dupa parerea mea.
pentru ea!
Coco Niciodata n-am fiert carnea separat. Le fierb impreuna intotdeuna si e OK. In fons si zeama aia de carne e hranitoare. Eu ii dau 3 galbenusuri pe saptamana, dar numai in zile fara carne. Altfel sunt prea multe proteine pentru omuletz.
Ana Ce draguti sunt copilasii tai!! Scumpa de Eva m-a dat gata cu atasamentul ei fata de Victor Diseara ii admir si in pozici, pana atunci ii
pe amandoi!
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie

rp spune:
Am vorbit acum cu pediatra, si mi-a zis ca o sa-i faca vaccin Marei in ianuarie, dupa ce implineste 9 luni. Pina atunci sa avem mare grija, sa nu o ducem in locuri aglomerate si cind e afara la plimbare sa nu permitem altor copii sa se apropie de carutul ei. Am mai intrebat-o daca are pina acum vreun copil bolnav, ea are cabinet la Policlinica Titan si multi pacienti, si mi-a zis ca nu, dar sa avem grija.
Va pup.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos
roxana si marutza (22.03.2005)

Iuliana Sara spune:
La multe lunutze Alexia si Gabriel
!!! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!!!
Sarei ieri i-a rasarit al 5-lea dintisor, incisivul central stanga!!!
Iuliana & Sara (n 22martie 2005)

caramella spune:
Mai da ce liniste pe aici.
Dupa ce m-am laudat ca Alicia mananca bine,iar face mofturi,azi nu a vrut sa manance fructele,o las cand ii e foame mananca ,nu ma mai stresaz atat.