Bebelusi de martie - aprilie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 7

adseana spune:
LA MULTI ANI! ALEXIA SI GABRIEL!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

adseana spune:
Mey fetelor, nici eu nu stiu, sincer, ce sa fac...am vorbit azi dimineata cu doctorita si mi-a zis ca miercuri merg iar la ceva instructaj referitor la vaccinarea antirujeolica la copii peste 7 luni...si...ca, trebuie sa ii facem si Alexandrei, care saptamana viitoare are 8 luni...DAR CE SA FAC?am dreptul sa spun ca nu vreau...sau sa il facem...sunt in ceata total!sunt disperata pe bune, ce sa fac?care e calea cea buna....
In alta ordine de idei, Alexandra e cam maraita, cred ca se apropie urmatorul dintisor...azi noapte s-a trezit din ora in ora...dar acum are o energie...nu sta locului o secunda, mereg in 4 labe peste tot, si se bucura ca poate sa descopere singura unele lucruri, gen dulap, perdea, usa...Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

adseana spune:
Oanamc LA MULTI ANI!mamei tale!Si ce frumos ai spus de Leti, si la noi Alexandra e printesa cea buna care a creat niste legaturi in familie, care nu as fi crezut ca vor exista vreodata...inclusiv mami cu soacra-mea se inteleg mult mai bine
Danna sper ca Sara e mai bine! multi partenerei noastre!Ce bine ca v-ati distrat ieri cu Amalia!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)

ninocikap spune:
Ellinia inca nu m-am hotarat cu vaccinul.. peaiic nu prea am auzit de cazuri de rujeola si cu Alex nu prea stau in preajma altor copii...si nici chiar in comunitati... nu stiu ce sa fac... inca nu am ajuns la medicul de familie sa intreb daca si la noi se face...
Andrruzza ma bucur mult ca a avut efect cat de cat Calma Baby, nici la noi nu l-a facut sa doarma toata noaptea fara intreruperi dar oricum e mai bine ca inainte.
Rrox cu multa placere. asta este clar si pentru beblusi ca are indicatii de dozaj si pentru ei.
eu fierb carnea cu legumele, nu separat.. pediatra mi-a recomandat sa le fierb separat doar pana in 6 luni... si le-am mai fiert sepaarta cand a avut un fel de alergie si nu stiam exact de la ce... ea a zis ca din cauza imunitatii scazute de la raceli...si atunci nu i-am dat decat carnita nu si supa..
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

andira spune:
Andruzza - La Multi Ani fericiti si impliniti!!
si felicitari pt dintisori, pupici posesorului!!
Coco - eu fierb carnita separat, pt ca asa mi-a recomandat pediatra, si mi-a subliniat asta de fiecare data. Acum, fiecare stie cum e mai bine
Mamacita - daca tu ai intrebat, scuze, ca nu mai tin minte, eu ii fac branzica Irinei din lapte Dorna.
Super informatiile cu privire la vaccin, multumim frumos!!
Referitor la asta, sincer eu nu o sa-i fac vaccinul inainte de 9 luni. Mi-e teama de reactia adversa, si prefer sa incerc sa o tin mai izolata, decat sa faca cine stie ce reactie.
Tu ce decizie ai luat?
Rrox - eu am ciulit urechile imediat cum ne-ai zis de rujeola, si am citit link-urile pe care ni le-ai trimis. Si din 2 motive: in primul rand pt Irina, in al doilea rand pt mine (bb2). Dar, cum ziceam, eu am facut in copilarie.
Sunt si eu foarte ingrijorata, si nici n-am curaj sa o trimit afara, desi socrul ar fi ca un Cerber la carutul Irinei, sunt sigura.
iti multumesc ca ne tii intotdeauna la curent cu ce se intampla, eu de la tine am aflat de epidemie, si m-am grabit sa ma informez! fete si mamica!
Dannuta - multa sanatate Sarei, si asteptam vesti bune!!
Irina, piticul meu drag

andrruzza spune:
andira, thx!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

caramella spune:
Mai sa nu va mirati ce am scris eu ,am intrat pe net acum o ora si i-mi apareau doar 2 pagini scrise .Eram pe nu stiu ce program apple ,asa ca m-am mutat pe linux ,mi se parea mie dubios numai atat sa scrieti,si au aparut 5 pagini scrise.
ADRIANA acum am vazut mesajul tau,trece-ma deocamdata cu 10 e.
OANA La Multi Ani ! mamei tale.
ALEXIA si GABRIEL-LA MULTI ANI!
MAMACITA eu ii cumpar branza proaspata mili sau fagaras cu smantana.
DANA sanatate Sarei,ma bucur ca v-ati distrat si voi si piutii.
Am intrebat azi dr.in legatura cu vaccinul si a zis ca nu stie daca trebuie obligatoriu facut la noi,ca va merge la sanepid sa intrebe.
Sper sa fie bine ,Doamne fereste-ne de rau.
Noi am luat brad ecologic,de abia astept sa-l impodobesc.Am mai luat si jucarioare ptr. pui ,i-am luat si o papusa mai mica,prima ei papusa.Maine i le dau.Voi ce cadou le faceti puiutilor?
De mos craciun inca nu i-am luat nimic,urmeaza.
Va pup ,mai revin

oanamc spune:
Andrruzza,Gegea,Ana,Adseana multumesc!(sper ca de data asta nu am uitat pe nimeni).
La multi ani,Alexia si Gabriel!

andrruzza spune:
Am vorbit acum cu dr.de familie(pediatru) si ne-a chemat la vaccin, au primit dispozitie sa inceapa vaccinarea bebelushilor. Rares face 9 luni vineri. Acum ce fac, ma duc sau nu ma duc?!!? Uffff
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"