Bebelusi de martie - aprilie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

La multi ani, Andruzza! Sa fi fericita si sanatoasa! Felicitari, Rares , pentru dintisor.

Danna, sanatate multa Sarei. Sa-i treaca repede.

Am citit azi in ziar despre primul copilas din Constanta care a murit de rujeola, nu se stie exact. Avea noua luni, acum o luna a venit la spital cu pneumonie grava, a fost stabilizat, inar in convalescenta a luat rujeola. Nu a putut fi salvat. Ceea ce stiu este ca ar fi avut probleme cu aparatul respirator inca de la nastere. Deci o imunitate scazuta, o afectiune existenta deja.

A mai murit o fetita de sase luni, din cate mi-a zis mama. Si ea ar fi fost distrofica, parca.... Concluzia ar fi ca formele grave se manifesta la copiii cu o imunitate scazuta sau cu anumite afectiuni prexistente(?).

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

LA MULTI ANI, ANDRUZZA!

felicitari pt. dintisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Multumim!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Am auzit acum la stiri, la Realitatea (din pacate nu am prins de la inceput)ca cei 2 copilasi din Constanta care au murit din cauza complicatiilor rujeolei aveau niste afectiuni pre-existente. Nu am inteles prea bine ce.. Si, medicii au luat decizia sa fie vaccinati toti copiii peste 7 luni internati in spitalul din Constanta. La cei sub 6 luni se dau niste imunostimulatoare (parca asa am inteles-sper ca nu spun vreo prostie). Oare vaccinarea asta se face doar la cei internati sau se va face la toti copiii?

Rrox, si eu ma gandesc la fel ca Victor este imun, mai ales dupa reactia urata care a avut-o la vaccin (practic a facut boala). Astept cu interes sa vad ce-mi zice maine pediatrul.

Mergi la inceput

Buna, fetelor!
Sunt de-a dreptul terorizata cu epidemia asta blestemata. Sper sa ma lumineze Cel de Sus sa iau decizia corecta in privinta vaccinarii. Sunt intr-o ceata deasa. Am citit si subiectul postat de mamacita si postarile voastre, dar inca nu stiu cum e mai bine.

rrox, masuratorile nu erau corecte. Si noua ni s-au parut gigantice, asa ca am purces la altele. Gagalicea nu are decat 72 cm si 9.500 grame.

si mai revin

Geani de Daria(03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

La multi ani! Andruzza! Ce cadou frumos de la Rares, nu?!

Fetelor, ieri am vorbit cu pediatra noastra si mi-a zis ca au primit deocamdata instructiunile de vaccinare la toti bebeii mai mari de 7 luni- si ca saptamana viitoare vom primi programarea la vaccinarea anti-rujeola! Deci nu prea avem de ales? Mi-a zis ca o sa ne cheme pe toti gramada cand se face vaccinul, alta absurditate!! Noroc ca noi suntem din cele 6 judete unde nu a aparut epidemia! Ma streseaza ca nu suntem informati corect! Am citit postarea Mamacita- eu il voi vaccina pe Vlad (pe 11 facem 9 luni, sper sa nu ii fac cadou vre-o cine-stie grozavie!)

Nu am apucat sa va mai scriu (dar, fireste, v-am citit!) - Vlad si-a schimbat programul de somn: doarme de dupa-amiza pe la 12-13 2 ore, si de la 18-20 - mai adoarme pe la 23 pana dimineata la 7. o facem la 22... Am stat noptile astea sa scriu felicitarile de Craciun - maine le trimit sa ajunga la timp (sunt multe peste ocean)!

Corina si Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Tot aud ca fierbeti separat carnita- eu Nu-fierb legumele si pieptul de pui, in special, cu legume cu tot! Mananca puiul meu un ditamai castronelul cu legumele, carnita, branzica, galbenus si ulei de masline presat la rece! Problema e: mananca ca i se umfla burtica -sotul meu ma cearta ca ii dau prea mult o data, sa-i dau mai putzin si mai des (ma gandesc ca de-aia nici nu adoarme dupa..). Am rarit galbenusurile dupa ce am vazut ca voi le dati max 2/saptamana!

Corina si Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Andrruzza La Multi Ani !!! iti doresc multa fericire , sanatate si multe cadouri frumoase de la Rares...felicitari pt dintzisor sa-l stapanesca sanatos

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
Cezar,minunea mea
Varsta lui Cezar

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=62378 br / " target="_blank">AJUTATI-O PE ALINUTZA SA VADA

Mergi la inceput

coco, eu pun mai intai carnita la fiert si cand e aproape fiarta, pun si legumele.
Tu ii dai deodata si branzica si legume si galbenus si carnita? Eu daca ii dau carnita nu-i mai dau si galbenusul, le alternez. De fapt, masa de pranz consta in legume, carnita si ulei de masline. Branzica e pentru masa de seara sau de dimineata, depinde.

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput