Bebelusi de martie - aprilie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rp spune:

LA MULTI ANI, ANDRRUZZA!, sa fii fericita si sanatoasa pina la adinci batrineti.
Si felicitari pentru cadoul primit de la Rares.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

'neata,acum m-am intors de la cursurile de masterand.
Si acolo s-a intrerupt cursul la un moment dat si a durat"pauza" vreo 20 minute cu controverse asupra efectuarii vaccinului la varste atat de mici.Infectionistii si epidemiologii o tineau pe a lor,ca asa se face in focare ca sa se stinga epidemia,iar noi,apartinand celorlalte specialitati,ii intrebam de ce"asa se face"daca nu e documentat stiintific a avea mai multe beneficii decat riscuri la sub 9 luni?!Si n-am ajuns la nici o concluzie,caci n-au stiut sa ne asigure ca nu e afectata imunitatea cronica,ca se imunizeaza sigur contra rujeolei sau ca nu fac reactii severe.Oricum discutia a fost instructiva,dar dilema continua.Deocamdata,oricat ar parea de sever,il tin in casa,in curte,numai in contact cu parintii si bunicii si...mai caut.

rrox,te contrazic:se moare de rujeola,mai exact de complicatiile determinate de aceasta la varste de sub 1 an,de aceea si este atat de acuta problema protectiei copiilor mai mici de 1 an.peste 1 an,complicatiile nu sunt placute,dar nici letale in conditiile ingrijirilor corecte si prompte.
De ce ziceai ca erai sigura ca a raspuns Crinuta?Eu n-o cunosc,dar mi-a placut promptitudinea ei.
andruzza,LA MULTI ANI!Ce alt cadou mai frumos iti puteai dori?
danna si alessia,distractie placuta!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Ana71,chiar nu stiu ce sa-ti spun;eu l-as vaccina,caci nu e la varsta complicatiilor critice.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

rp,si eu sper din toata inima sa fie adevarat ce spui despre masurile de profilaxie,deocamdata la astea ne rezumam pentru ca si eu gandesc identic,dar parca vad ca ma cheama la vaccinare si nu stiu ce sa fac...

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Fetelor, multumesc!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

M-ati speriat de tot cu rujeole asta,mai ales ca in inconstienta mea numai prin parc m-am plimbat si am fost ieri la Bila cu ea.Alicia are deja 9 luni ,deci pot sa-i fac vaccinul fara probleme?Reactii severe poate sa aiba si in cazul asta,daca are 9 luni?Maine voi suna sa cer informatii la ambele pediatre.
Pe unde sa ne plimbam ,ca e plin de copii,avem 4 gradinite si 3 scoli pe langa noi.Nu mai e ca pe timpurile noastre,copii ies si in pauze pe afara,nu mai zic de chiulangii.

ANDRRUZZA ce frumos cadou ai primit de la Rares.LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Eu am facut pojar la 3 luni si ma aflam la bunici,intr-un sat unde nu exista doctor.Am fost internata cu puroi la rinichi si din spital am contactat pojarul.La sat venisem sa ma botez,nu stiu ce a fost in capul mamei mele sa ma boteze la sat,sa vina cu 2 mijloace de transport,in fine dupa botez a inceput shoul.M-au tinul invelita in paturi imuiate in tuica,si mi-a trecut relativ repede ,fara complicatii spre norocul meu.
Daca am alaptat-o pe Alici doar 2 luni si nu exclusiv cu adaus formula,nu are anticorpi nu?
Voi ce faceti vaccinati copii dupa 9 luni sau nu?

CARMEN si ALICIA

Mergi la inceput

In ce hal am scris,am mancat litere,ma scuzati,graba strica treaba...
ADRIANA voi dona si eu ceva bani Alinutei cand iau banii dupa 12,ca acum sunt cam leftera
Sa-mi trimiti pm. adresa si cum pot sa-ti trimit,nu am avut timp sa citesc la umanitare.Mercy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani fericiti Andruzza!!! Si multi dintzosului mic!!

Danna sper sa nu evolueze mai mult raceala Sarei. Pune-i ser fiziologic sau picaturi/spay cu apa de mare in nasuc. Eventual siropel cu paracetamol si vitamina C picaturi. si distractie placuta cu musafirii vostrii!

Ana Victor e deja imun la rujeola, zic eu, dar nu cred ca i-ar cauza in vreun fel vaccinul. Eu Mariucai i-am facut si la 11 luni tot vaccin trivalent, l-am cumparat atunci. Era Trimovax. Acum i-am facut rapelul astavara cu Priorix. N-a avut probleme la nici unul din ele si m-am bucurat cand a trecut pe langa oreion si nu s-a lipit de ea.

Mamacita Pai asta zisesem si eu, ca se moare din cauza complicatiilor nasoale si nu de rujeola propriu-zisa. Si eu personal cred ca un copil bine si rapid diagnosticat si tratat nu poate muri nici macar de complicatii, dar traim in Romania. M-ar interesa foarte tare sa aflu in ce imprejurari exacte au murit cei 9 copilasi, dar nu prea imi vine sa caut informatii...
M-am gandit la Crinuta fiindca e pasionata de medicina si se implica foarte mult pe forum. Eu o stiu de cand eram cu burtici, a avut acelasi ginecolog ca si mine si a nascut la aceeasi maternitate. M-a ajutat cu informatii despre spital. E mamica de ianuarie-februarie. Si eu o apreciez.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

LA MULTI ANI! ANDRUZZA!

FELICITARI! pentru dintisor!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput