Mamici de ianuarie-februarie 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 13
irinadum spune:
Gata am terminat de mancat de abia ma misc. Deja devine din ce in ce mai greu . Daca pana acum nici nu stiam ca sunt gravida acum ma misc in reluare si parca de abia ma ridic si tot asa.
Monica da_l incolo de aparat nu te stresa pentru el ca dc nu pui poza acum o sa pui cu tine si cu bebe si tot o sa vedem
.
Nicole se pare ca a adormit.
Ana lasa ca e bine dc ai lenevit asta inseamna ca te-ai odihnit un pic.
Teolinda te mai asteptam mai des daca se poate.
Ursoiaca unde a fugit?
Irina 37
monica70 spune:
Mai ce pauza pe-aici!
URSOAICA ai adormit dupa DIVERTISI ?
TEOLINDA ai vazut ca daca intri mai rar, ratezi...De-acum tot asa o fi!
ANA ![]()
![]()
eu ma gandesc ca o fi deschis si ochii pana acum 
Iar cand am poze, prima o trimit la IRINA sa pastram ordinea cu nasterile... provocate de spaima 
MONI 35+ si bebelina DIANA
Giova spune:
Monica ai dreptate sa nu ma mai stresez, ce-o fi o fi. Numai sa nu fiu prima din istoria maternitatii care adunca chestia dintre picioare de pe jos. de asta ma tem eu.
Si inca ceva: cum este maternitate universtitara cica vin tot felul de studenti sa se uite la tine intre... . Multe tipe mi-au zis, caci au urlat de-a dreptul pe ei sa le lase in pace.
Eu sper ca vor fi in vacanta de iarna, si nu am ghinionul sa ma asiste si la nastere ca-iscot afara din sala.
Ma tot gandesc la Tatiana. mai stiti ceva de ea sau de bebei?
Teolinda esti bine? Cum se simte tatal si soacra ta?
Imi pare rau ca nu am mai intrat pe mess., dar nu prea mai stau in fata compu. mai mult de 10 min.
Ana, Nicoleta, Monica, Irina
ne auzim maine.
Noapte buna!!!!
gio
si bb Marco 34+
irinadum spune:
Monica cred ca ar trebui sa ne dea astia un premiu pe bune pentru cate mesaje scriem pe zi (sau mai bine zis pe noapte) . Vad ca face m ce facem si mai ca adormim pe aici. Acum ma gandeam ca dupa ce vine Mario sa bag calculatorul la el in camera
nu de alta dar poate ii trec colicii de la zgomotul care il face tastatura cand scriu
.
Iar cu poza ai si tu niste idei . Pai nu ziceai ca mai dureaza? Tu vrei sa astept anul viitor?
Irina 37
monica70 spune:
IRINA numai noi bantuim pe-aici?
Eu am papat un kiwi, inainte de aia niste prajituri...si tot mi-e cam foame , ma tot gandesc ce sa infulec la ora asta. Am terminat si revista de rasfoit, ma mai invart pe-aici pana termina sotul cu filmul.Eu nu m-am mai uitat de-un cincinal la filme, nici la stiri nu stiu ce am, dar nu ma mai intereseaza...momentan.
irinadum spune:
Biensure madame ca doar noi suntem aici . Mai intra cineva razlet sa vada care cum e treaba insa noi suntem stalpii sectei bag de seama.
Si eu am adus din tara multe filme insa nu prea am apucat sa vad decat vreo doua trei si toate cu puscoace
.
Ma intreb dupa ce vine bebe cat am sa mai stau pe net?
Irina 37
monica70 spune:
GIOVA
cu studentii 

Somn usor!
IRINA ar fi bun un premiu...
Eu acum recupeez ca la-nceput, abia ma culegeam de pe jos de oboseala si alte cele...
monica70 spune:
IRINA facem noi si pagina 10 si-apoi vine URSOAICA sau ANA si rezolva problema 
teolinda spune:
MONICA - de intrat sa citesc ce ati mai dezbatut..am tot intrat dar n-am apucat sa raspund, sorry
.
GIOVA - multumesc de intrebare. Nu pot sa zic ca starea lor este f. roz. Soacra mea a trecut binisor de operatie, a ramas cu o problema de vedere si speram sa se remedieze. Tatalui meu, a doua biopsie i-a confirmat ceea ce asteptau medicii iar de marti trebuie sa inceapa razele si apoi si chimio. In fine... una peste alta ei sunt cu moralul destul de bine acum, optimisti si sa dea Dumnezeu sa nu cedeze nici unul psihic desi ceea ce urmeaza vor fi niste tratamente dure si lungi.
Scuze fetelor ca m-am intins aici cu un subiect care nu va intereseaza.
Am uitat sa va spun ca vergeturile mele care abia se iveau acum 2 sapt... acum s-au dospit bine( ca si burtica mea ) si ca incep sa ma si usture chiar
. Si ... asa cum v-am mai spus, m-am dat TOATA sarcina cu crema anti-vergeturi de la Chicco si Elancyl. Asa ca..daca esti predispus sa faci vergeturi poti sa te dai si cu 100 mii de creme ca tot degeaba.
Ieri mi-am facut si testul glicemiei ca imi spusese medicul meu ca este bine sa-l fac avand in vedere ca bebe este mare. Mi-a iesit 61...ceea ce am inteles ca este f. mic si ca limita inf. este de 75. In consecinta sa mai pap niste dulciuri. Si culmea ca tocmai de la ele ma abtin sa nu mai iau proportii ca deja mi-am consumat cele 15 kg+ admise
.Trebuie sa mai fac hemoleucograma...sa vedem cum stam si cu asta.
35 sapt si 5 zile
irinadum spune:
Uite vezi ne tot plangeam ca suntem singure dar e lume care citeste.
Teolinda imi pare bine ca ai tai sunt relativ bine adica cat de cat nu este foarte grav asa cum credeati la inceput si sper sa aiba puterea necesara sa treaca si peste astea. Mult curaj si tie. Iar in privinta cremelor si eu zic ca tine : dc iti e sa fie asta iti este.
Monica da nhu e rea ideea dar as vrea sa vad dc Ana se mai baga
ca ieri era cat pe aci sa dea bir cu fugitii dar a fost bine si asta conteaza. Stii ca de cat eori vb cu tine ma duce gandul doar la ciocolata , nu stiu de ce.
Irina 37