Mamici de ianuarie-februarie 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
HEI! Schimbul 2! Haideti ca avem treaba!
Pana acum am stat doar vreo 1/2 h in pat,am mancat ceva, apoi am stat cu parintii care au venit la pe la noi, la povesti.Cand s-a intors sotul de la socru,s-au apucat toti de treaba: de mutat mobila in dormitor...eu cu dirijatul! Turbam ca nu pot face nimic! Ne-am apucat duminica seara pentru ca peste saptamana toti sant super ocupati...asa-i cu comertul!
De finisat ma ocup eu!
Macar acum patutul e montat,din comoda TV am facut masa de infasat
, am mutat dulapul in alta pozitie... si tot asa! De-acum mai am de spalat,calcat si aranjat hainutele. Plus de decorat pe-acolo, important e ca-i pus mobilierul pe pozitie, restul rezolv eu!
Oare se gasesc si pe la noi abtibilduri din alea cum ai tu DENISA? Si unde? Care stie ceva?
M-am cam obosit si doar dirijand pe-aici, ma enerveaza ca pana le explic lor ce si cum vreau, le mutam singura de 10 ori ...in stare normala! Dar asta e ! Mami tot striga la mine: "lasa ca fac eu","nu te intinde", "nu ridica aia"...e tare enervant sa nu poti face nimic! Si din pacate o vreme, dupa cezariana va fi la fel!
Voi pe unde mai sunteti?
Eu ma pun sa citesc o revista ce mi-a adus-o sotul si mai intru pe-aici! Precis mai deschidem un capitol azi!
MONI 35+ si bebelina DIANA
Giova spune:
Si noi tocmai am terminat de papat. Am baut un pahar de lapte si pe urma vreo 4 guri din berea lui Clau. Sper sa nu ma plimb la noapte pe la d-nul ... .
Pofta buna Irina!!!
Irina, sincer, astept sa vina Ioana sa o intreb daca a stat si ea numai cu vata fara chilot. sau numai banatenii astia sunt loviti la cap?
Cica nu putem suporta chilotul, dar altele care au nascut cum il suporta?
Eu sigur nu voi sta cu dansa goala. N-am chef sa se
toti la mine, cand ies din salon.
Monica deci ati reamenajat dormitorul. Super!!!
Am vazut eu ceva abtibilduri ca si eu am cautat, tot cu Pooh, dar au niste preturi de ....... Exact nu mai stiu cat costa, dar stiu ca m-am cam minunat.
Eu am cautat ceva cu ursuleti, dar n-am gasit, si nici nu pot sa-i umplu peretii proprietarei, poate risc sa raman cu lavabila pe ele, cand om pleca de aici.
merg si eu in pat la Tv, intru mai tarziu sa vad ce ati mai scris.
gio
si bb Marco 34+
monica70 spune:
GIOVA stai linistita, ca eu cand am fost la Bega era o tipa in salon operata jos (cred ca i-au legat trompele) si nu tin minte sa fi stat fara chiloti, poate doar la reanimare, o zi, o fi stat fara! Aici la Arad stiu de la o tipa ca se criza o doctorita daca folosea tampoane in loc de vata si asta chiar dupa...cezariana! Altor doctori nu le pasa! Depinde peste ce specie dai si oricum n-or sa vina toata ziulica sa te controleze, ma gandesc!
Oricum ar fi dragut sa te vedem in drum spre toaleta cu
gol 
!!!
marchplayer spune:
Denisa deci pana la urma ti-au facut surpriza! Foarte frumos din partea lor. Imi plac si mie foarte mult desenele de pe pereti! poate gasim si noi ceva pe aici! Prospectam piata!
Nicole, daca dr. ti-a dat sa faci injectiile alea atunci nu mai sta pe ganduri! Stie el de ce ti le-a dat, sigur nu-ti pot face rau nici tie si nici bebelusei!
Giova, nu te mai stresa atat ca stai fara chiloti, apai daca asa-s regulile spitalului, le respectam ca n-avem incotro! Mai rau este ca o sa avem tamponul ala intre picioare si fara aportul evident al chilotilor va fi chinuitor! cat despre dilema vata-tampoane o am si eu! De ce ar fi una mai buna decat celelalte nu stiu!
Monica dar esti pusa pe fapte mari, ce treaba aveti la schimbul doi? Bine ca ati pus mobila pe pozitii! Nu stiu cum naiba ai fi vrut tu sa muti mobila mai ales ca ai si spondiloza! Ai grija de tine!
Ingrid mai asteapta si tu vreo 10 saptamani sa-ti vezi fetita! Nu te grabi!
Ursoaico te distrezi cu Divertis? Nu s-a terminat?
Irina ai mancat? Cum te mai simti?
Bee nu te mai grabi nici tu! Nasti dupa saptamana 38! Acum este randul Irinei sau al Ancai, care apropo nu a mai intrat! Oare tot la jocul ala o fi?
Ana, vizionare placuta!
Noapte buna burticilor cu bebici!!
daniela 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
nicoleta raducu spune:
Salutare,burticute...
Am venit si noi,din nou...Am tras niste strugurei..am incercat sa gasesc ceva la tv..dar..no way...si am zis:ia sa vad ce-mi fac burticutele?Saptamina asta,de pe 8,este KIDEX la Romexpo..expozitia de bebei..sper sa fiu ok sa pot trage si eu o tura...
Azi am fost in Selgros..unde am gasit doua camasute dragute..cu nasturi..mai de mamasa...asa ca am rezolvat treaba cu camasile de noapte...Erau si always night la oferta...si am luat...pentru bebelina am luat o salopeta de fis..superba...si niste body..simpatice foc....Desi ziceam ca nu ma agit,am intrat si eu in febra pregatirilor...Marti facem 29 de saptamini...Doamne...am inceput sa bifez zilele...ma rog sa stea cumintica..draga mamii..si sa vina cit mai incolo...E o vioaie ..mai ales seara..acum e cumintica...cind o pupa tati..trage niste sutulete...mamaaaaa....
Ma duc sa pap ceva..ca ma cam roade un soricel..Daca nu dormim..mai venim...
Pupam burticile si bebelinii...
Nicole si Daria
28+
irinadum spune:
Hai sa mai aduc si eu aportul la terminarea unui nou capitol.
Merci fetele ca mi_ati spus pofta buna dar nu am mancat . Acusica in 10 minute e gata si sunt pe ele. Oricum
.
Monica deci ai intrat si tu in febra amenajarilor. Cand ne dai si noua o poza?
Ce chestie si asta cu chiloti, fara chiloti, cu vata , cu tampon,eu habar nu am cum trebuie da sa stiti ca nici nu imi bat capul ca am sa aflu care mai e moda si pe la astia.
Maraki tu nu te_ai plictisit de vizite azi? Hai acasa ca e o noua telenovela pe pro tv int deci hai...
Daniela eu am inteles ca ti_a venit barbatu dar chiar te culci odata cu gainile?
Mai revin dupa ce bag la ghiozdan.
Irina 37
monica70 spune:
DANIELA te si culci deja? Iar la dilema cica prin tampon nu trece aerul si se vindeca mai greu taietura, in comparatie cu vata.
NICOLE pofta buna , hai la schimbul 2! Sa vezi dupa aia ce bebelina jucausa o sa ai!
monica70 spune:
IRINA nici macar eu n-am inca poza cu burtica , inca nu-i gata filmul si nu-i developat (daca a crescut asa tarziu!). Ma gandeam chiar azi sa-mi cumpar aparat digital, dar la bugetul nostru si preturile lui e curata...utopie! Eventual daca vine fostul coleg de seviciu la care-i tin contabilitatea la firma si care nu mi-a mai platit din iulie nimic
...... Asa bine ii merge afacerea ca ...m-a apucat mila, am injumatatit tariful si am acceptat si o pasuire...cand are bani! Acum visez sa vina cu ceva banuti, daca nu pentru aparat foto digital, macar de-un carucior,acolo... Cred insa ca doar visez...
Acum ma gandesc cine are dintre prieteni aparat foto digital...ma mai interesez saptamana viitoare! Sau poate il conving pe frate-meu sa-si ia unul
Cred ca la ora asta...il intereseaza doar fotbalul si cum sa ajunga mai repede la sky...totusi incerc ![]()
Oricum promit solemn ca rezolv problema! Numai sa nu nasteti cand vedeti pozele la cat de fotogenica-s!
Ana_m spune:
Azi vad ca e plictiseala pe aici. Eu la fel am lenevit toata ziua. Nu ma simt prea grozav ca de 2 zile iara
. Am facut tot felul de combinatii, cam fara folos. Mi-e groaza ca iar ajung la supozitor cu glicerina.
Denisa , asa surpiza da !!!! Ai prieteni super ! Si sot la fel !
Monica , chiar asa, ai ramas pana acum ¨¨marea anonima ¨¨¨ VREM POZA !!!
Mi-e mi se pare dragut Razvan si nu pare deloc prematur ( asta nu ca as stii eu cum arata prematurii
). Da cand isi deschid ochii ? Ca banuiesc ca nu de la inceput , sau ?
Irina, banuiesc ca ai mancat deja, asa ca sa iti fie de bine !
Maraki, o fii obosita de la vizita si nu mai apare azi .
Ana
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
teolinda spune:

FELICITARI IOANA pentru RAZVANELU' grabit...si totusi baban!

Sa fiti sanatosi si sa ajungeti cat mai repede acasa.
Buna seara fetelor!
Am intrat si eu pe-aici..si... SURPRIZA... IOANA e cu
in brate deja. Eu ieri am fost sa-i rup turta finutei mele care pe 8 ianuarie face 1 an. ( am desfasurat obiceiul mai devreme ca nu care cumva sa nasc si sa ramana copila cu turta nerupta). Vazusem vineri seara discutia despre "dopulez"...si cand am intrat in seara aceasta pe contul comun si am vazut mesajul de la sotul Ioanei si pozele cu bebe... evident ca m-am emotionat si eu ...
.
Doamne... si cand ma gandesc ca Ioana isi dorea sa nasca in Ianuarie. Dupa ce ca ma rugam oricum tot timpul ca bebe al meu sa stea acolo pana pe 27 decembrie, de-acum voi fi si mai cumintica si nici ca mai fac mare lucru.
DENISA - felicitari pentru succes-ul " baby-shower-ului"!
MONICA - felicitari si tie pentru rocada pe care ati facut-o cu mobila. Te inteleg perfect ca nu ai stare sa vezi cum se misca lucrurile si ai vrea sa le faci tu pe toate.
Si noi trebuie sa mai montam patutul...in dormitorul care nu va mai fi al nostru... dar mai amanam sa ne mai putem misca si noi pe-acolo. Cel putin eu... abia mai ma strecor prin diverse spatii din casa.
Felicitari tuturor mamicilor care si-au completat bagajul pt. spital dar si celor care au mai imbogatit trusoul bebelusilor.
URSOAICA - stai linistita cu bebe de 5 kg... ca in cazul acesta vom merge de manutza
. O sa vezi tu ca ne intalnim dupa Craciun la Elias cu bebelusii in brate ...la alaptat
.
toate fetele....si va cer scuze ca nu am reusit sa raspund la fiecare in parte.
O seara linistita si o noapte cu multe ore de somn!
Teolinda
35 sapt+5 zile