Mamici de ianuarie-februarie 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 11
Denisam spune:
Irina, Bee si restul fetelor-multumim frumos si referitor la camera , da pozele sunt din camera Emmei si neplac si noua!
Bombo- ce bine ca ai facut bradul, revin ma duc sa fac o ciorbitza si sper sa` ajung la biserica!
Va pup si o duminica placuta!
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Buna seara!
Denisa te-au lucrat misto de tot sotul si cu nasa si ai niste prieteni ... super!
Ioana sa-ti traiasca superbul bebelin! Este frumos foc.
Ursoaica
35+
Bee spune:
Giova, ma bucur ca nu te-am trimis dupa cai verzi pe pereti in Metro! Eu am luat camasa M, si-mi pare cam rau, ca acum cu burtica mea maaare pare micutza fiindca a intrat mult la apa. De carusel nu te-ai uitat. Ca eu am fost azi (dupa altele) si iar mi-au furat ochii carusele cu ponei si cu ursuleti! Si la preturi tare bune pt asa ceva. Am si eu o obsesie.
.
Fetelor ce vesti imi dati! Abia dupa 38 sunt considerati bebeii la termen! Pai tb sa duc munca de lamurire cu bebitza, ca nu prea mai vrea sa stea: e agitata, loveste, eu nu mai am pozitii de somn, de stat,la plimbare sunt varza (ma trage rau burta in jos).
Bombonica, ce bine ca ai chemat zapada! Daca ash stii ca ninge si la noi, m-as pune pe impodobit bradul imediat!
Bee
si Fetitza
Ana_m spune:
Salutare burticute,
N-am disparut , sunt si eu pe aici. Am dormit pana la 10, apoi am facut mancarica , lenevit si acum ne uitam la o comedie la tv.
Ma duc ca s-au terminat reclamele , revin mai incolo
Ana
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Giova spune:
Bee ok, atunci eu voi lua marimea L, sapt. asta.
M-am uitat si la carusele, au preturi bune, dar nu am gasit unul sa-mi placa in mod special.
Chiar vorbeam cu Clau, cred ca nu-i vom lua carusel. Am gasit ceva dragut, ca o steluta de la Tommy- parca, care reflecta figurine pe tavan si are vreo 2-3 melodii. Asta ne-a placut mai mult.
Tocmai am venit de la o intalnire cu
, caci, ca si Denisa de vreo 4 zile nu am mai fost.
Noroc ca mi-am amintit ca am cumparat supozitoare cu glicerina, ca de nu iesea si Marco azi.
Doamne ajuta sa scapam odata, caci parca acum e mai greu.
Imi pare rau ca Razvanel trebuie tinut la incubator!!
Deci bebeii ca sa nu fie prematuri, trebuie sa stea in burtik 38 sapt.?
Mare grija trebuie sa avem atunci....
gio
si bb Marco 34+
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Denisam, f. frumoase lucruri ai primit pt bebe, sa le poarte sanatoasa! Mi-au placut si mie tare mult desenele de pe perete, poate imi spui si mie cum au fost facute. Eu am lipit niste figurine din cauciuc pe pereti, dar mi se par insuficiente, mi-ar fi placut ceva ca niste tablouri cu personaje din desene animate...
Giova, eu tot am zis ca ma duc la Metro sau Selgros dupa cumparaturi, dar cand vad cate saptamani mai am, ma apuca asa o lene...Nici n-as vrea sa fie totul cumparat, prea lunga ar fi asteptarea. Asa, treptat, mai merge.
Ieri am fost la o prietena care a nascut acum 2 luni, sa o mai intreb de una, de alta, mai ales sa vad cum procedeaza cu sterilizarea, cate sticle de lapte, de ceai are pt bebe etc. Am vazut ca are sterilizator Avent pt microunde, si zice ca ea incalzeste apa fiarta pt lapte tot acolo, ii e mult mai usor. Cred ca asa voi proceda si eu in final, ar fi prea obositor sa tot fierbi sticlele si tetinele de fiecare data, mai ales ca sterilizarea dureaza 4 minute (sper ca am inteles bine).
Am vazut pozele cu Razvan si e un bebe frumos si bine dezvoltat. 

. M-a apucat asa un dor sa o vad si pe fetitza mea odata afara...
Cred ca va trebui sa ma linistesc si eu cu treburile prin casa, altfel se naste inainte de termen. Dar cand stau jos, loveste si se agita, nu prea ma lasa in pace. Acum e cuminte cat scriu la calculator, parca vad ca deseara va juca samba din nou. Ma duc sa fac o baitza si sa ma spal pe cap. Va
pe toate si sarcini usoare sa aveti in continuare!
Ingrid S
29+
Denisam spune:
Ingrid- multumesc de aprecieri!
Desenele nu au fost facute, sunt abtzibilduri cumparate , ca exista lapachet ep diverse teme-printese, Dora, Nemo, Pooh, etc si sunt din acelea care se lipesc si se pot deslipi apoi si muta in alt loc pe peretzi dc vrei si tin f. bine,imi zicea nasa ca ea in ultimii 4 ani s-a mutat de 3 ori si inca rezista la ea(le-a dezlipit si lipit de 6 ori,iti dai seama), si le-am vazut si sunt ok. Mai am de pus acolo aplicele cu steaua, luna si as vrea sa gsesc si un soare pt tavan.Vorbesc de epreti si apoi de Craciun eventual sa pun asternutul si cu caruselul muzical si sa fac poze. Pe canapeaua care o am acolo in camera si se evdea ceva negru, o sa vina o husa in ton cu toata camera, dar o aduce mama .
Aaa,Ursoaica, Monica, Irina, Marakischimbul 2- unde suntetzi?
Eu am facut ciorbica si o sa mai fac marutnisuri si poate fur o ora de somn la prinz ca pe la 5 ne vin niste prieteni,dar Dragos va face pizza si ce mai vrea,eu am pus doar ingredientele in amsina ca sa fac aluatul,in loc de apa eu pun bere si iese un super aluat, e bun cam pt orice, nu numai pt pizza.
Va pup si o seara buna!
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Mei, dar bate vantul pe aici!
Ce vant ... furtuna!![]()
Doar nu sunteti bagate toate la somnic.
Ursoaica
35+
irinadum spune:
Ursoiaca eu mai trag cate un ochi din cand in cand insa vad ca e slaba prezenta at fi tare sa nu reusim sa terminam un capitol asta seara.
Eu il astept pe Marian sa vina de la meci si sa papam dar mai intru.
Irina 37