Mamici de ianuarie-februarie 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA sunt superbe toate , mai ales imi place comoda cu jucarii si desenele si...toate!
Ma bucur ca te-ai simtit asa de bine, au fost super cum ti-au facut-o!
E un obicei fain!
Cu contabilitatea cred ca cel putin o sapatamana de lucru imi trebuie sa ajung la zi!
Maine trebuie sa merg si la doctorita de familie sa-mi dea concediul prenatal, poimaine seara la ginecolog...as mai merge la cumparaturi si in plus vreau sa aranjz odata mobilierul in dormitor, sa punem si patutul,sa aranjez hainutele....uau cate mai am de facut!
Bine ca-s acasa in sfarsit! Altfel suna!
Sper sa nu mai faceti vreuna ca IONA ca ieri numai pe net ma stat in loc sa-mi vad de treaba
ALINA deci...trebuie sa ne "hodinim" en-gros! Nu ma gandeam ca-l vor mai pune pe Razvanel si la incubator, parea tare dolofan! Dar stiu ei mai bine!

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA, in caz ca nu ti-a trecut problema cu , sa stii ca azi dupa ce am consumat un pic de muesli (tarate de ovaz+ alte cereale + stafide si alte fructe uscate) cu iaurt, am fost deja de vreo trei ori la , se pare ca sunt "the best"!
Cand pui restul de poze?

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica- multuemsc si de aprecieri si d epontul cu iaurtul si cereale, am reusit si eu azi ceva tot cu niste cereale de fibra cu lapte si cafea si o sa bag si iaurt acuma simplu si maien cu cereale.
Bafat cu camera si cu tot c evrei tu sa faci si la medicul de familie maine
Maine pun restul de poze, vi niste prieteni diseara si sper sa imi aduca pozele..

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

DENISA, sunt superbe toate lucrusoarele Emmei, mai ales comoda. Imi plac mult desenele de pe pereti! Sa le poarte sanatoasa bebelina!
MONICA, da, asa este, eu am s-o ascult pe IOANA, am sa stau linistita, mai ales ca pana pe 19 Decembrie dr. mea nu este in tara. Si Gabi nu prea ma mai lasa sa fac treaba, ieri s-a suparat pe mine ca am exagerat.
Au inceput sa mi se umfle gleznele si degetele de la maini, deja nu mai pot sa port verigheta. Adevarul este ca am inceput sa pap si mai sarat si cred ca din cauza asta am inceput sa mi se umfle picioarele si mainile. Oricum, stiu ca este normal in sarcina.
L-am convins pe Gabi sa stea cu mine cand nasc, asa a promis, ca vine acolo si el.
Ma tot gandesc la IOANA ce fericita trebuie sa fie ca isi tine bebelinul in brate!
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fetelor am fost la Metro special pt. acea camasa cu nasturi de care-mi zicea Bee, si tocmai aia am uitat-o langa banda rulanta la casa. Bine ca n-am platit-o. Asa ca maine sau sapt. asta din nou la Metro dupa ea.
Bee marimea cea mai mare e L, tu ce marime ti-ai luat? Mult a intrat la apa?

IOana si Cristi sa aveti parte numai de bucurii de pe urma lui Razvan!!! Tare dulce e!!! Chiar ca e dotat, dar asa am auzit ca sunt toti nou-nascutii in primele zile.

Denisa
frumoase lucrusoare, sa le poarte sanatoasa Emma!!!
Misto surpriza ti-au facut!!

Monica -Arad e groaznica vremea si aici. Merg sa ma intind putin. Azi am luat masa de pranz in oras. Ne mai rasfatam si noi cat putem, ca pe urma...

Monica- Maraki de marti pana vineri nu voi avea laptop. Sper sa nu mai nasca nici una dintre noi in astea 4 zile, caci nu vreau sa pierd nimic.

Merg sa ma intind, poate trag si un pui de somn, ce bine-ar fi!!!
la toate!!!

gio si bb Marco 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Denisa, foarte frumoasa surpriza! Ai o nasa, un sotz si prieteni pe cinste! Sa stapaneasca Emma sanatoasa tot ce atzi primit.
Ai pozat cadourile la voi acasa in viitoarea camera a Emmei? Foarte frumoasa comoda cu jucarii si desenele de pe perete. Am ramas "interzisa" cat de frumos arata totul (mai ales mi-a sarit in ochi nuanta aceea de albastru foarte linistitoare).
Cand vine Radu acasa, abia astept sa-i arat pozele, fiindca el e inca convins ca un covor "abstract" in niste culori taaare incerte, care nu-mi place nici mie, o sa mearga de minune in continuare la bebitza in camera.. Ca sa nu mai zic de peretzii albi, albi, fara absolut nimic pe ei. Offffff. Macar un abtibild ash lipi si eu pe dulapiorul fetei. Dar tb munca de convingere.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Denisa sa poarte Ema sanatoasa toate lucrurile primite. Deci pana la uram te-au pacalit. Acum mai ai babyshower la servici. Sper ca ala nu e organizat de baba.
Fetelor de ce l_a bagat pe Razvan la incubator e normal sau asa se procedeaza? Si mai stau inca 4 zile?
Irina 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

IRINA, Razvan am inteles ca este prematur, desi s-a nascut la 37 de saptamani. Am inteles ca de la 38 de saptamani nu se mai considera prematur. Zicea IOANA ca i-a zis dr. ca era bine sa mai stea inca o saptamana in burtica bebelinul. Oricum, e sanatos, e grasun, asta conteaza. Mai stau vreo patru zile in spital si vor veni acasa. Tu mai ai putin!
Fug sa vad ce face mancarica.
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Alina merci de raspuns. Pai tocmai asta ma mira ca Ioana terminase ieri 37 deci intrase practic in 38 de saptamani. Si eu stiam ca dc ai terminat 37 nu mai e considerta prematur. Dar ce mai conteaza bine ca bebe esanatos ca nu pare deloc prematur pare grasanel.
Irina 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Buna burticoaselor! Vad ca iar a-ti stat pana tarzior aseara iar azi au aparut o gramada de fete
Denisa sa folositi sanatosi lucrurile pt. bebelusa si sa va bucurati de ele !
Eu m-am trezit azi pe la 9:30 si cand m-am uitat pe geam a ninssss si avem multa zapada, nu am facut eu bradul degeaba ieri parca e craciunul la mine !Aseara am reusit sa montez bradutzul dar de impodobit ioc...nu am mai putut sta in picioare pe langa el ,sa ma mai si intind sa-i pun globuletzele ...poate il termin azi.Dar nici in pat nu am stat pe la 10:30 m-a apucat o pofta de ceva dulceee si cum nu am gasit nimic in casa m-am apucat sa-mi fac (nu va spun ca poate va fac pofta )asa ca pe la miezul noptii eram gata cu tot .Am avut o presimtzire sa nu-mi fie rau asa ca am facut un dus m-am epilat ,aranjat ,cremuit si cand sa dorm si eu ...pauza!Toata noaptea m-am zvarcolit de durere de spate asa ca s-a dus si somnul meu ...sper ca macar azi sa fac ceva recuperari.
Neuronul iar am uitat ce vroiam sa mai spun... fug sa vad si eu pozele cu Razvanel

Oana de Noemy & Bebe Neidyn 35 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput