Mamici de ianuarie-februarie 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 14
monica70 spune:
TEOLINDA imi pare rau de problemele din familie,e foarte important ca-s optimisti.Si tu sa fi la fel!
Bine ca esti tu si bebe bine acum! O sa le faci o mare bucurie cu el si mai uita de boli!
MONI 35+ si bebelina DIANA
teolinda spune:
IRINA si MONICA..chiar meritati premii...sau poate macar de MOS NICOLAE se vor indura sa va trimita cate un cadou pentru prezenta "non-stop" pe baricade.
IRINA - eu zic sa scoti "parleala" acum cu net-ul ca apoi nu se stie...desi s-ar putea ca bebe chiar sa te impinga spre taste ca deja cred ca e si el dependent
. Al meu, de exemplu , este f. fericit sa-l plimb cu masina...daca il duc la plimbare pe jos e f. figurant...se intareste in burtica si imi da dureri de spate
.
MONICA- esti bestiala cum te infrupti tu din diverse gustarele...toata ziulica. Da' e bine ca ne mai dai idei.Apropos cate kg. ai luat? Sorry daca ai mai zis..si eu iar am ratat.
35 sapt si 5 zile
monica70 spune:
IRINA mersi ca mi-ai facut pofta...tot la ea ma gandeam si eu ca nu mai am deloc pe-aici si am fost nevoita sa mananc niste prajituri trimise de o matusa...
dar vreau cico!
Cred ca ma voi multumi cu o cana de lapte si un mar mai incolo!
Vezi ce sanatos mananc
?
teolinda spune:
Fetelor multam de incurajari.
Sper si eu ca bebele nostru sa-i faca pe cei doi bunici sa lupte si poate ca nu degeaba intre atatea rele se va intampla o minune tocmai acum ca ei sa aiba o SUPER MOTIVATIE.
35 sapt+5 zile
irinadum spune:
Teolinda sa stii ca mai il intreaba lumea pe Marian de mine ce fac toata ziua si le spune ca tocesc tastaura. Oricum e bine ca mai pe net , mai la tv, imi ocup cat de cat timpul mai nasol era inainte cand aveam 5 canale frantuzesti si atat. Acum ne_am "emancipat"
. Iar dc te miri de Monica sa stii ca are niste meniuri zilnice de mai bine citesti ce manaca decat sa te uiti la "Divertis" sau " Vacanta mare" ( dc or mai fi si astea).
Irina 37
maraki spune:
Fetelor am venit si eu mai devreme dar am mancat, am citit ce ati postat si am pus niste poze facute astazi cu gabaritul meu depasit!!! Le gasiti in okt.05, sa nu va speriati, eu cel putin am ramas ![]()
![]()
Nu ma asteptam sa fiu atat de umflata la fatza![]()
![]()
Cred ca sant singura care am luat atatea kg in sarcina
Acum o sa va convingeti ca ma misc foarte greu la cum arat
Denisa superbe toate lucrurile, jucariile...tot absolut de la baby-shower!!! Sa le foloseasca Emma sanatoasa
Chiar ma miram pt ca ai foarte multi prieteni cu copii,nu puteam sa cred ca nu ti-au facut surpriza asta mai ales ca santeti apropiati cu multi si faceti vizite reciproce
Nicoleta sa poarte bebelina sanatoasa lucrusoarele
Sper ca nu te confund cu Ingrid![]()
Azi nu am fost la socrosenie
am fost la matusa lui Giorgos,ieri a avut petrecere pt. Sf. Andrei insa nu m-am dus pt. ca se fuma
33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
diana12 spune:
Buna seara burticutze!
Wooooow, ce surpriza!
Bine ai venit pe lume bebe RAZVAN.Sa ai parte de multa sanatate si noroc. Sa cresti baiat mare si sa le aduci parintilor tai numai bucurii.
Ioana, felicitari pentru mandretea de baiat. Refacere rapida si mult laptic.
Nu intra omul cateva zile pe net si deja avem un bebe. Si nu mai spun ca ati reusit sa umplti un capitol pe zi.
Tare active mai sunteti.
Nu mai stiu cine zicea sa incercam sa ii scriem o felicitare Ioanei. Eu as propune ca mesajele care s-au scris pentru ea, sa le copiem in word si sa-i trimitem pe email. Nu de alta, dar cred ca ii va fi greu sa mai stea sa citeasca capitole intregi, cel putin la inceput. Asa adunam mesajele pe o singura pagina. Parere personala.![]()
Eu am avut ceva treaba zilele astea si d'asta n-am mai intrat. Am reusit sa cumpar cam tot ce vroiam pentru Mos Nicolae. Acum astept sa se trezeasca barbate-miu si sa punem luminitele. Bradul il punem de Craciun.
De simtit ma simt foarte bine. Cateodata mai am arsuri pe care le rezolv cu lapte rece. Ma mai doare si intre picioare, dar m-am obisnuit. Cred ca sunt o gravidutza norocoasa.
Mai revin, ma striga fiica-mea.
30+ si
04/25/2000
teolinda spune:
Stiu IRINA ca MONICA e cea mai tare in "meniuri zilnice" si tocmai ca nu este prima data cand fac remarci la adresa ei. Sper sa nu se supere
.
Uite ..vezi de-asta e mortala...deja stie ca mai tarziu va bea lapte si va manca un mar
.
Apropos de deserturi ... Am descoperit editiile limitate de la napolitanele JOE cu cocos si cu portocale. Sunt super bunute...eu care nu ma omoram cu napolitane de la JOE. Preferatele mele aman Raffaelo...chiar astazi mi-am luat 2 cutii a cate 150gr fiecare
. Nu de alta...da' e mica glicemia
.
Iar laptele.... nu va zic ca mi-a luat sotul meu astazi de la Billa un bax cu 12 cutii. L-am exasperat cat pot sa beau.
35 sapt+5 zile.
monica70 spune:
TEOLINDA de la 52 kg am ajuns la 65,5 kg imbracata si incaltata, deci in jur de 11-12 kg eu zic ca am pus.Mai vad maine la cantarul doctoritei de familie ca ala arata ca cel la care ma cantaream de obicei (la socru sau la mami).Ultima oara m-am cantarit la lucru, pe un cantar industrial
...el arata 65,5...acum aproape o saptamana!
maraki spune:
Teolinda sanatate tatalui si socrelei, multa putere sa treaca cu bine peste tratament, sa dea rezultatele asteptate
33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36