Mamici de ianuarie-februarie 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 15
teolinda spune:
MARAKI - stai linistita ca esti f. draguta. Lasa Kg. ca le dai tu jos dupa ce vei tine bebelusul in brate.
DIANA - bine ai revenit , ma bucur ca te simti bine si te consideri o graviduta norocoasa. Nici eu nu ma plang de nimic iar sotul meu chiar ma intreaba daca am curaj sa mai fac inca un bebe iar eu i-am spus ca la cat de in forma sunt parca ar fi mai bine sa fiu gravida tot timpul
.
De cand e bebe in burtica sunt mai tonica!
Maraki ce mai gatesti? Ai rezolvat cu soriciul? Luni am fost la o zi de nastere si am mancat sorici...sa stii ca eu m-am gandit la tine desi nu era f.f. gustos.
35 sapt+5 zile
teolinda spune:
MONICA - pai ai luat super bine.... nu-mi ramane decat sa te invidiez in cazul acesta
( glumesc). La cat povestesti tu ca papacesti....
MARAKI -merci mult si tie de incurajari
.
Cred ca e timpul pt . un nou capitol. Haideti ca in seara aceasta am pus si eu "umarul"..un pic...sper sa-mi spalati pacatele pentru absenta Monica, Irina.
35 sapt+5 zile
monica70 spune:
TEOLINDA nu-s genul sa ma supar cu una cu doua, mai ales pentru nimicuri! Iar de mancat tot asa mananc, toata ziulica, mai pe fuga, mai dezordonat,cand am de citit ceva interesant (inclusiv pe net
) imi iau provizii langa mine ca n-am rabdare ...
Dar nu pot manca niciodata mult odata, ca ma infoi! Dar daca mananc o farfurie plina cu ceva...nu mai pot felul doi ...dar dupa o ora...recuperez...Se intampla si sa uit sa mananc vreo 3-4 ore si sa nu ma pot dezlipi de ...o carte, sau de un film, sau de ...lucru si atunci iar fug si-mi pun urgent un sandwich si revin. Cred ca de aia am avut tot 50-52 kg incontinuu, consum prea multa energie...inclusiv cu digestia ca nu mai ia bietul stomac nici o pauza in ritmul asta 
DIANA ai vazut ce pierzi? Ai evadat un pic...si gata!
E buna si ideea aia!
MARAKI ma uit imediat si la poze!
MONI 35+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
Ia uite am fost un pic la cremuit si aproape s_a mai scris o pagina . Bun imi place.
Maraki faine pozele si Dixi ce te pazea el in spate. M_a apucat dorul si de cainele meu de acasa dar asta este. Tu arati bine ai ditamai burtoiul pt 33+.
Diana pai vezi dc ai sarit o zi doua. Ia vezi sa nu se mai intample.
Pai tu mai intrai noaptea si mai deschideai un capitol.
Monica chiar ca ai luat putine kilograme mai ales la greutatea pe care o ai esti manechin fata de noi.
Irina 37
Denisam spune:
Fetelor- imi pare rau dc v-am "facut singe rau" cu abtzibieldele alea, nu asta a fost intentia, vretzi sa va trimit dar nus tiu dc ajung piannastetzi unele dintre voi, dar merg puse si apoi...
Eu nu va pot ajuta al schimbul 2, ca v-am zis vin niste prieteni la noi la o pizza, foc in semineu si sa ne aduca pozele de aseara!
Va pup si ne vedem maine, o noapte buna!
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
MARAKI ce vrei, ca arati foarte bine, ma steptam sa gasesc cine stie ce
si cand colo...arati a gravida normala si gata!Nu ca mine anormala ![]()
diana12 spune:
Fetele, n-am timp si nici rabdare sa va raspund la toate, dar trimit cate un
pentru fiecare in parte.
Denisa, faine pozele. Ai niste prieteni pe cinste. Asta da surpriza...
Maraki, arati super. Mie nu mi se pare ca esti umflata. Arati cum trebuie sa arate o graviduta.
Nicoleta, sa poare bebe sanatos lucrurile.
Teolinda, pai dupa ce vine bebe, puteti sa va ganditi la inca un bebe.![]()
Monica, Irina, vad ca nu va incurcati cu scrisul.
M-as apuca de deschis un nou capitol, dar mi-e teama ca nu ma lasa mandra, dar am sa incerc.
30+ si
04/25/2000
maraki spune:
Hai fetelor sa spunem adevarul: arat ca un butoi, rotunda si cu o fatza imensa
maine o sa trimit pozele parintilor mei pt. ca mama nu a crezut cand i-am spus ca am ajuns la 80+ kg.Sigur am atins 85, vedem de marti intr-o sapt. cand ma duc la dr.
Irina te cred ca iti este dor de catelul tau,stiu cum eram eu aici pana sa il aduc pe Dixi, 7 luni am stat fara el dar cum ne-am mutat singuri l-am si adus
Parintii mei mai au un catel si le era greu cu doi, al meu in Ro era foarte ingamfat, avea probleme cu toti cainii masculi,mama trebuia sa pandeasca pe afara , sa inspecteze terenul sa fie liber ca sa poata sa il scoata afara pe Dixi![]()
Mi-am amintit: bebelusii deschid ochii din burtik deja, cand se nasc au ochii deschisi insa in primele zile dorm foarte mult si din cauza asta sant prinsi in poze dormind![]()
33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Diana fa_ti timp urgent ca uite ca in seara asta nu are cine . Te rugam frumos . Nu vrei sa ne apuce contractiile pe aici de nervi , nu?
Irina 37
monica70 spune:
DENISA distractie placuta si lasa ca ne-a facut placere sa vedem asa frumusete de camera! Si poate ca or fi si pe-aici dar superscumpe cum zicea ca a vazut Giova.Ma consolez ca tot n-avem camera speciala pentru bebe, eu voiam sa pun pe patut niste abtibilde.
ca pe pereti in dormitor...nu prea merge, mai ales ce calitate sunt pe-aici le dezlipim cu tot cu tencuiala 
TEOLINDA hai fa-ti si tu abonament la schimbul 2!
IRINA ai vazut am avut ajutoare pana la urma!