Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi -86
Raspunsuri - Pagina 12
bubulina1 spune:
Neata fetelor! Cred ca am ratat petrecerea de aseara, dar m-am delectat azi de dimineata in timp ce al meu facea inca nani. Am ras de am lesinat, mi-i si imginam pe grasul Lianei si pe cheliosu Simonetei cum erau gata de atac si fetele calare pe net le dadeau cu flit ![]()
![]()
Madana, servici usor si multi pupici ca sa treaca ziua mai usor
Eu sunt pe aici, dar mai am ceva treaba prin casa.
Somn usor, laurici!
diciu, nu esti mama singura, nu vezi ca suntem pe aici sa-ti tinem de urat? Eu l-am trimis pe al meu sa spele masina ca sa pot strange prin casa, ca daca e el prin zona ma cam impiedic de el si nu iese treaba bine.
Va pup
"Speranta moare ultima"
Tabitha spune:
Fetele, ies la raport si vreau sa fiu pusa la tabloul de onoare.
. M-am dus ieri la eco la Giulesti (ziua 11) si iata rezultatul. Endometru = 6,7. Ovarul drept - un folicul de 28 mm si unul de 14 mm. Nu-i asa ca-s de pus la tabloul de onoare?
Ovarul stang - nimic. Imi zice dr. Dracea: "Pai facem azi IA". Eu ma uit ciudat la ea si-mi zice: "Nu sunteti pregatita azi pt. IA?" Si eu ii raspund = "pai pe dreapta e infundata trompa". Si-a adus asadar aminte de cazul meu si zice ca asta e. Eu o rog sa facem laparo. Este de aocrd, dar:
1. in dec. nu se face nimic, ca lumea e prin concedii
2. in ian. ea pleaca in strainatate pentru cateva luni.
Ca urmare, m-a indrumat catre Dr. Cezara Bucur. Imi puteti spune ceva despre aceasta dr? Eu, sincer vorbind, as fi optat pt. Moisa. Voi ce ma sfatuiti? In final imi zice ca sa incerc poate si natural, ca cine stie. Si eu o intreb: "cu cine sa incerc? cu Mos Craciun?" Isi aduce aminte ca sotul are azoo. Asta e. Se pare ca anul asta nu mai e nici o sansa sa raman
. M-am suparat si gata.
Olteanco: da-i bataie si ai grija ce faci luna asta, ca de nu te aduc cu forta la laparo la Buc.
dulce
MOana: iti tin pumnii sa ne dai o veste super maine.
Eu am visat ca aveam 3 foliculi, si mi-au introdus 2 gigei, cica e de ajuns... Si azi-noapte am visat o gramada de copii...
Madana spune:
Tabitha fata scumpa, chiar ca valorile sunt de panou. Imi pare rau ca foliculii aia babani sunt pe partea cu trompa infundata. Nu stiu ce sa zic de Dr. Cezara Bucur, ca nu am avut placerea pana acum sa o cunosc, dar am citit pe aici ca sunt fete care se duc la ea. Pana acum n-am vazut nimic de rau. Sper sa reusesti sa faci laparo cat mai curand si apoi sa vezi ce repede o sa vina
. 
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
dana p. spune:
Salutare de la mare!!
M-am intors aseara de la Bucuresti unde am stat internata de sambata pana aseara si multumesc lu' Dumnezeu si dr. T ca mi-au salvat trompa si o am inca intreaga si nevatamata.Nici nu am cuvinte de multumire pentru tot ce am facut pentru mine dr.T atata timp cat am stat in spital.
Acum incerc sa-mi revin cu somnul pentru ca acolo nu prea am dormit si am mai si facut o depresie foarte puternica din cauza conditiilor din salonul in care am fost eu.
O sa incerc sa recuperez din urma ce ati scris.
Va pupacesc pe toate.
Dana
Poze
KITTA spune:
Tabitha, eu am facut laparo la Giulesti cu Dr. Cezara Bucur pe 16.11 adica recent. Zilele astea astept CM dupa care mi s-au recomandat 3 instilatii doar o luna, alte fete faceau chiar 3 luni. Am avut ambele trompe infundate. Mai citeste ce am scris si la subiectul "laparoscopie". Cat despre Dr. Cezara ce sa spun: are consultatii la Centrul Medical Unirea, unde ii explici asistentei ei care este treaba si te ia imediat. Pe mine m-a luat in August inainte de a pleca ea in concediu cand a auzit ca e problema de infertilitate. Oricum daca iti pune si doctorita Dracea o pila e OK. Du-te la ea nu mai amana. Sa nu te astepti sa iti explice prea multe inainte, pregatirea psihica trebuie sa ti-o faci singura sau pe aici cu ajutorul nostru, este destul de repezita, dar din cauza ca este ocupata si de ce sa nu intelegem, in spital are ceva mai important de facut decat sa ridice moralul. E clar cand ajungi acolo ca stii pe ce drum apuci. Nu mai amana si du-te la ea poate te ia chiar luna asta. Cine stie!Dupa operatie sa stii ca mi-a explicat tot ce a gasit pe acolo si ce avem de facut pentru prima luna. Ce m-a impresionat cand m-am la CMU la prima consultatie la ea, m-a intrebat ca cine mi-a recomandat-o. I-am spus numele pritenei mele care acum are acum un baietel de 10 luni, a avut o laparo pentru un chist mare cu vreo 3 ani inainte de a se prinde bb in mod natural (caci sotul ei nu era de acord cu IA sau FIV)si atunci D-na dr. mi-a facut toata fisa prietenei mele. De atunci am avut incredere in ea si nu numai pentru ca imi spusese prietena mea ca e buna. Stii cum e, ce e bun pentru tine poate nu e bun pentru altii.
Hai daca mai ai intrebari pe aceasta tema, scrie-mi pe "laparo" ce te vaz si pe acolo. Eu mai stationez inca pe acolo, caci nu stiu la ce capitol ma voi incadra in curand si o astept si pe SIMO cu vesti despre laparo a ei tot la Giulesti, dar cu alt dr. Eu am incurajat-o asa ca astept rezultatele. Poate esti tu urmatoarea mea incurajatoare. Daca vrei ceva private scrie-mi un PM.
Succes!
bety spune:
Fetele, va
abia acum ... sa aveti si maine o zi frumoasa.
Liana - nu ma pot abtine, ca vaz ca ai lipsit azi la apel: te-a tinut grasul in foc continuu????? Nu ti-a dat pauza de loc?!
Sau esti deja la pizzeria Simonettei?!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Mishulina spune:
Danutza bine ai revenit! Ne-a fost dor de tine....Acum da-ti timp sa-ti revi,bucura-te de Sarbatorile care vin si sigur data viitoare va fi bine!

Ina
simonette spune:
Seara buna!
Ma doare capu' de innebunesc!
Tabitha, si eu sunt pacienta d-nei dr. Cezara Bucur! Am facut chiar si laparo cu ea! Este super-ok, din punctul meu de vedere! La operatie s-a purtat super, dar intr-adevar uneori e cam grabita din cauza ca e f. ocupata! Insa daca o intrebi ceva, iti raspunde. Dupa mine e cea mai buna de pe acolo! Am zis "dupa mine", ca io de Marinescu, am o parere f. proasta! Bafta multa si pacat de foliculoiul ala ca se iroseste aiurea! Pupici
simonette spune:
DanaP. bine ai revenit! Ce ma bucur ca ti-au salvat trompa! Ai grija de tine draga mea, acorda-ti un timp pt. a te repune pe picioare si pe urma mai vedem noi! Important e ca trompa e intreaga si tu esti bine!
Madana, Bubulina, Mishulina,Bety, Kitta, Lauricipani, Diciu...va pe toate!!!
simonette spune:
Liaaanaaaaaaa!!!!! Fata, tu ma bagi la idei! Nici acum n-ai scapat din bratele grasului
? Mooaaama...te invidiez!!! Te
si mi-e dor de tine fatalica!