Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi -86
Raspunsuri - Pagina 13
Madana spune:
Dana.p cat ma bucur ca ai reusit sa salvezi trompitza 
. Bravo. Acum odihneste-te, incarcati bateria, bucura-te de sarbatori si mai vezi dupa ce faci. M-am gandit mult la tine. 
Simo
sa treaca capshorul ala scump.
Sunt fff ocupata, tocmai ma pregatesc sa-l bat pe al meu la un joc pe calc. in retea (avem fiecare calculatorul lui ca altfel 
), asa ca va rog sa a scuzati daca azi nu o sa fiu pe receptie. Va pupic pe toate si 

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Madana spune:
Liana te-a legat de
iubita? Bravo lui
. Eu stau cumintica si astept pana it da drumul. 
Liana30 spune:

pentru danap..cat ma bucur ca ai reusit si ca totul e bine....
babutzoooo ai vazut iubita io vaz bine???????si nu ratez nika????![]()
Tabitha

felicitari da lasa mama ca o sa fie si bine...
simonooooo nu ma tinu fatoooooo ..e mai grav...
madana
betycooo nu mama fusai la spital...
Mishuleeeeeeee
io fata pe care o admir mult
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
Hai sa va spun ce ni s-a intamplat...mie si lu grasu..
deci dupa o noapte cu alea..alea....ce sa mai a fost super..![]()
ne-am trezit de dimineata cu gatul amandoi...nu l-am bagat in seama vreo cateva ore am dat vina pe raceala...pana cand nu am mai putut inghiti si respira...am sunat dc mea..pt ca sotul dansei este dc ORL...si am si fost sa ne vada....si..si...
amandoi avem..."amigdalita acuta eritematopultacee" nu's ce este asta..acum am auzit si io prima data...da io nu mai poci...imi este foarte rau nici nu pot sta....grasu e si mai rau...
suntem pusi amndoi pe penicilina in vena...ampicilina..in popou..plus o gramada de solutii de facut gargara....nu mai putem amndoi...
si in plus trebuie sa le scoatem imediat dupa ce trece infectia...cica nu se mai poate...grasu mai si rade..lasa pui ca il rog pe dc sa ne puna pe amndoi intr-o rezerva......
am ratat si luna asta..s-au dus dracului toate visele mele de luna asta...
stau si repet intruna....de ce??????? de ce??????/ de ce tocmai mie sa mi se intample???nu erau de ajuns toate prin cate am trecut?????/
grasu imi zice in gluma..vezi..daca erai cumintzica aseara si mi-o retezai..ete ca nu o mai luai de la mine...
,,binenteles ca nu e din cauza asta...microbul cred ca il luasem deja..pt ca mi-a zis dc ca se ia de pe lenjerie..pahar,,,orice...
cat de rau mi-a fost dar am dezinfectat toata casa...acum suntem in carantina
..nu las pe nimeni sa vina la mine..mai ales nepotii pt ca mi-a zis dc sa ma feresc de copii ca ei o iau foarte repede....
avem flexura in mana si mie imi face grasu perfuzia..si io lui..apoi intoarcem popou si o luam de la cap....
hai ca nu mai citesc ce am scris daca am gresit ceva ma iertati voi...
as vrea sa va spun mai multe da nu mai pot..imi este foarte rau...
scuze ca m-am intins cat o placinta si cred ca am cam aiurit pe aici..da vroiam sa stiti si voi cat imi e de rau....
simoooo fatalica..iti predau stafeta...la acest subiect..sa ai grija sa ramana la fel. de viu ca pana acum..ca io nu stiu cand mai apar...
numai bine va doresc ..nu va pup pt ca se ia....
sa ne auzim cu bine/...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Madana spune:
Tocmai am terminat jocul cu al meu si am luat o bataie cu spume (eu eram cea cu spumele cred ca v-ati dat seama) si am intrat sa vad ce-au mai scris fetele mele preferate. Si ce-mi vad ochii ... [red]Liana /red] e bolnavioara.
Draga mea olteanca, ce patishi? Tocmai ieri vorbeam ca sa fim vecine de salon shi tu, drak de olteanca, vad ca o luashi de buna.
Hai sa va faceti bine repede ca de nu
(shi tu mi l-ai aratat de cateva ori shi la mine a functionat de minune).
Avetzi grija de voi. Sper totusi ca n o sa mai fie nevoie de operatie.
Iti trimit un pupic dulce
(ca tine) si o imbratishare maaaare ca sa te faci bine repejor.
diciu spune:
Neata fetelor..
sunt total chiauna...de 2 nopti ne culcam la 2..3
Liana..de unde ati capatat nebunia asta?...bine macar ca ati intrat tare in ea!..las ca trece..si bine ca ati facut amandoi odata...eu cand am facut pneumonia...s-a intamplat la 2 saptamani dupa ce terminase al meu...iti dai seama..la noi in casa 1 luna juma a fost cosmar...
sa va faceti bine!..si las ca o sa vezi dupa ce ati exterminat boala...va veti simti amandoi mult mai bine si cu pofta de viata!!!
sanatate!!!
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
lauricipani spune:
Buna dimineata frumoasele mele, va pupi pe toate fara exceptie.
Liano, tare rau e faza cu gatul. Ai mare grija sa te faci bine.
Ref la DE CE TOCMAI IO??? uite ca ma supar pe tine deoarece aceasta intrebare este marca inregistrata LAURICI!
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
bety spune:
Liana - imi pare rau ca esti bolnavioara!
Zicala asta: "din ras o dai in plans" vad ca s-a adeverit!
Las' ca trece si sa vezi ce ras va fi pe noi din nou, fara lacrimi de data asta, sau cu lacrimi de fericire!
Sanatate multa la amandoi va doresc!
Simo - sper ca tie ti-a trecut durerea de cap!
Dana P - ti-ai revenit?
Hai ca m-am ingrijorat...
Celelalte sunteti OK?
Va
!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Cristinna spune:
Buna fetelor,
Danap ma bucur tare mult ca esti din nou bine si poti sa incepi sa lucrezi curand la proiectul
. Sa-ti dea D-zeu sanatate si speranta multa
.
Liana30 scapi tu si de asta si apoi sa vezi ca vine si minunea
. Sa va faceti bine amandoi cat de repede
.
Tabitha rezultatele tale dovedesc ca se poate si luna urmatoare o sa ai minunatiile alea de foliculi pe partea buna
.
Simonette uite un
ca sa iti treaca durerea de cap.
Oana Mastept cu nerabdare sa ne dai vstea cea buna
.
Madana ,Diciu,Laurici,bety,marrina,mishulina,carmencita,iepurila, amely,andicu,ingeras26,lachione,mirona,bubulina1,cami30,gabiu,piccaflor,galinarodica va 

pe toate si sa va aduca Mosul exact ceea ce ne dorim noi toate , un
.
Eu sunt in ziua 4 dupa ISA,a doua zi dim am avut o pata maron pe chilot si pana in ziua 2 intepaturi la ovarute, dar cred ca e de la inseminare.Azi dim pe la 4 m-am trezit cu o durere de mijloc care persista si acum, nu stiu de la ce, posibil sa fi dormit mai stramb
.
Cam atat despre mine.
Cristinna
iepurila spune:
Pup fetele dulci,
DanaP ma bucur a ai reusit sa salvezi trompita. Ia si te odihneste ca acusica trebuie sa o iei de la capat.
Rodica nu am apucat sa te felicit pentru reusita ta. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate tie si puiului tau ca mare bine ai facut pe lumea asta. Te invidiez.
Tin pumnii la toate si intru din cand in cand sa vad ce mai faceti.
Eu nimic nou de raportat. Doar tratament si iar tratament.
Va pup dulsi moldovinesti
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.